Първоначално публикуван от kinex
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Амортисьори KONI 4х4
Свий
X
-
Значи аз моите ги купих от Пловдив - Gladiator. Казах им че искам джипа да се вдигне а не просто да сменя амортисьори и пружини със ефект на оригинални. В резултат ми продадоха 4 амортисьора и 4 пружини които били правени специално за тези амортисьори. На пружините пише "IM Engineering" а на фактурата пише "Пружини за DBG". Лифта е налице и съм доволен. Единственото което ме дразни в момента е че много се клатушкам. Явно трябва да ги втвърдя малко както каза.. ти сигурен ли си че и моите са с 6 степени за регулиране?
-
Да са неподходящи не съм съгласен, незнам защо така реши.Първоначално публикуван от kinexДа сигурен съм.
Както и съм сигурен че не са подходящи за лифтовано окачване.
Освен да сложиш ограничителни колани за да не блъскат амортисйорите при разгъване.
Къде има такива колани? Предполагам трябва че се правят по поръчка ?!
Коментар
-
При 5см лифт амортисйорите трябва да са с 5см по дълги.
Или по точно:
предни - 635/329
задни - 584/375
Не ми вярваи - премери ги.
Освен пружините да са някви твърди дървета с по малка еластичност от оригиналните което е пълен ъпсурд. А тва че са правени спецялно за амортисйорите е много яко.
При положение че Конитата се настроиват към пружините то тогава всяка пружина е правена спецялно за тях
Коментар
-
"Пружините, които са Ви изпратени са най тежкото изпълнение, което е изработено специално по наша поръчка за съвместно действие с амортисьори Koni."Първоначално публикуван от kinexПри 5см лифт амортисйорите трябва да са с 5см по дълги.
Или по точно:
предни - 635/329
задни - 584/375
Не ми вярваи - премери ги.
Освен пружините да са някви твърди дървета с по малка еластичност от оригиналните което е пълен ъпсурд. А тва че са правени спецялно за амортисйорите е много яко.
При положение че Конитата се настроиват към пружините то тогава всяка пружина е правена спецялно за тях 
Това е което са ми писали по повод що за пружини са ми пратили - цената им е 1500лв, 1200лв струват по крехките. А пък амортисьорите са по-дълги от оригиналните, с колко не мога да ти кажа, не съм ги мерил с линийката.
Коментар
-
Re: Амортисьори KONI 4х4
Ходих днес при предствителя на КОНИ Варна с молба да ми даде размерите на двойнотръбните регулеруеми предни амортисьори за Нисан ПатрулY60. E , много се обиди човека !Какви неща го питам . Направо ме е срам от мен
.
Моля , ако някой има информация (без да се обижда) да ми помогне !PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
0899187766
Коментар
-
Дължината на ,,Кони ХевиТрак Рейд '' ме устройват ! моите са 310/510мм. Дай координати на някой който ги продава и знае какво продава. Каква е цената им !PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
0899187766
Коментар
-
Не съм чул за такъв дето знае какво продава. ХевиТракРаид не е внасян в България. Аз мислех да сложа от Y60 задните на ГрандЧерокито и ми казаха че Райд може да бъде внесен през март.
Иначе можеш да ги поръчаш във всяка железария в която продават Кони.
Серииния номер на предните е 90-5370.
За цената незнам какво да кажа. Те цените са пазарни.
Трябва да струват между 300 и 500лв за брои.
Коментар
-
Благодаря ! Цена 385лв./бр и 1 месец поръчка!ще помисля и ще реша(искам да ги слагам двойни - 8 бр. малей)
Извинявай ,ама пропуснах - какви са тези , маслени , газови?PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
0899187766
Коментар
-
Двутръбни маслени с газ под ниско налягане.
http://www.koni4x4.com/technology.php?id=13
Много бе по два на гума. При мен един да сложа трябва да пипам флекса. Амортисьора е доста дебел. 7см е доло 8см горе. Единия тежи 6кг. По два слагаха от ония солети моногаз с черната камбана ама Райда си е бая парче.
Коментар
-
Пламене,днеска си взех КОНИ за КИА-та.Предни,спортни,жълти,регулируеми.Тестовете предстоят.Ти какво ще ми кажеш за тях?Аааа,не са Макферсони.Продават се във вид на "пълнител"с инструкции как да се монтират.0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар