Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Качване на ресьорите върху мостовете.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Качване на ресьорите върху мостовете.

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
    Браво! Сложи и триъгълни кници, не се стискай.
    Ще се сложат,това с унибалите е екстра ама от къде да ги купим,давайте предложения.

Коментар

Браво! Сложи и триъгълни кници, не се стискай.
      Йес! Ще черпя.

Коментар

Ами,тя работата тръгнала!..Момчета,да знаете,че разполагате с невероятен заварчик,който и да е той!...Браво - направо е,като един шивач...Накефих се!...

Коментар

Този монтаж ще позволява ли , евентуалното демонтиране на
          стабилизиращата щанга.....
          Тъй като,е само прикапано , допускам,.......не е крайно решение....
          Проекта ми допада.....
          Предизвикателство е......
          На бой отиват само старците!

Коментар

Първоначално публикуван от Конов Преглед на мнение
            Този монтаж ще позволява ли , евентуалното демонтиране на
            стабилизиращата щанга.....
            Забелязал си го.
            Няма място за шина 10мм. между щангата и старата пета. Меже да я отрежеме, но... ако се наложи връщане на старото окачване?
            Утре пак ще го умуваме.

Коментар

Здравейте , браво за проекта ,следя го с голям интерес. Пред тази дилема съм и аз ,но за сега само лоши отзиви съм чул за този монтаж . Обаче дявола си няма работа( та ме е навил да монтирам ресьорите върху моста). Подготвил съм си новото окачване ,(за Роки) и ме сърбят ръцете да го монтирам .Чакам с нетърпение отзиви за поведението на колата . Успех.

Коментар

Първоначално публикуван от plamen atanasov Преглед на мнение
                Здравейте , браво за проекта ,следя го с голям интерес. Пред тази дилема съм и аз ,но за сега само лоши отзиви съм чул за този монтаж . Обаче дявола си няма работа( та ме е навил да монтирам ресьорите върху моста). Подготвил съм си новото окачване ,(за Роки) и ме сърбят ръцете да го монтирам .Чакам с нетърпение отзиви за поведението на колата . Успех.
                Здраей колега то всеки един такъв проект си има плюсове и миноси сподели например какво си чул ще ни бъде в полза.
                Луд не се мори,само се поти...и охлажда с бира 0884480846

Коментар

Унибали има в кормилната уредба на мотокарите, примерно рекорд 1 и 2 май не съм сигурен за моделите също и за размера. Проекта е як така че продължавайте и снимки.
                  идеите са навсякъде и даже не ги заключват

Коментар

Първоначално публикуван от hotrod Преглед на мнение
                    Унибали има в кормилната уредба на мотокарите, примерно рекорд 1 и 2 май не съм сигурен за моделите също и за размера. Проекта е як така че продължавайте и снимки.
                    Мерси колега намерих,трябва само да се решим какъв размер да бъдат.

Коментар

Въртехме се днеска по конструкцията на кормилната щанга. Първо обикаляхме по магазини, складове за стоманени профили и стругари. После правихме шаблон и най накрая като изработихме конструкцията, се сетихме че е грешка. Ей го шаблона, накрая не ни се снимаше.
                      Утре наново.
                      Прикачени файлове

Коментар

Що грешка? Я го снимай челно. Щангата опира в ресьора ли? Или кво? Не се разбира така.
                        За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Що грешка? Я го снимай челно. Щангата опира в ресьора ли? Или кво? Не се разбира така.
                          Това, новото рамо, отгоре от капачката, е с болт през старата дупка на долната щанга. И прави твърда връзка на долната щанга с главината. Демек еб..а май...а на шарнирите. Искахме да минеме тънко, без нови унибали, преработка на кормилни щанги и т.н. Абе да откриеме топлата вода.
                          Нестана, сега отивам да мисля един нов вариант: Нов горен шенкел от капачката на главината. Между новия и стария фтулка, в долния край с вътрешна резба. Долния край навиваме в шарнира. Горния край с външна резба, голяма 14-16 и отгоре през новия шенкел с гайка с шплент. На горния шенкел изнесена настрани заварена планка, с конусувиден отвор и там горната щанга със стария шарнир.
                          Другия вариант с унибалите. Ако намериме, май най добре с тях.

Коментар

Погледнах снимките от руския линк. Кормилната щанга изглежда така страшно, защото в горния край не е доизправена от някакво предишно огъване, а надолу е усилвана с тръбички, нахлузени върху нея. Нищо изключително. Доколко осигурява кинематиката на трапеца не знам.

Коментар

Разгеле, намериха се.
                              Йордан Kолев ги извади отнякъде. Огромно благодаря!
                              Ще копаме по конструкцията на Пепи (turtey).
                              Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнение
                                Разгеле, намериха се.
                                Йордан Kолев ги извади отнякъде. Огромно благодаря!
                                Ще копаме по конструкцията на Пепи (turtey).

утре вечер може ли да мина да ви досаждам?
                                нося бира?
                                И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X