Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Задна лебедка?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

ех, сега ми хрумна, аз, щото съм се замислял за това със задната лебедка на стандарте, не урязан за състезания, жип, може да се ползва по-слаба задна помощна лебедка. днес ми хрумна, че при мен отзад няма място в средата за голяма и течка лебедка да стърчи и т.н., но може ли се зачудих лебедките да са 2, отляво и отдясно, но не 4-5 тонови ами за по максимум 1.5-2 тона всяка. незнам де, колко има смисъл... ще проучвам тепърва...

примерно тази http://eshop.offroad-bulgaria.com/pr...products_id=81

Коментар

Някъде да не подаряват лебедки, някой и една нямат а вие и отзад и ако може две то си зависи и от драйвера

Коментар

по въпроса на влади - това което съм виждал (обаче не на уазка) е лебедката монтирана от вътрешната страна на задната напречна греда на рамата, с крепежните болтове на лебедката обърнати във хоризонтална посока(това го бяхме коментирали преди), а ролковия водач монтиран от вънка. теглича беше монтиран под лебедката като едновременно я поддържаше. това обаче поражда проблем с подреждането и обслужването на въжето, а в случая с уазката на влади и теглича трябва да изчезне. аз лично за себе си проблема съм го решил с подвижна задна лебедка която при нужда се монтира за 2 мин. в отвора на теглича, а през останалото време е в багажника.
        Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
        http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
        http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related

Коментар

дали наистина е нужна 2-ра е въпрос друг, тук цената не игране ако си отворил линка да видиш тази малка душица дърпа тон и 1/2 за 700 лв, 2 са 1400 правят 3 тона заедно, и тук не става дума за основна лебедка все пак. която пък е около 1800 2000 лв за 4.5-5 тона, което е друго! и пак е по скъпо да сложиш 2-ра такава отколкото 2 малки с поне 350-400 лв

но което е по-важното, спецялно подбрах такава тежаща само 10 кг, което х2 = 20 кг, не 40 за 1 голяма, която дърпа 4-5 тона, демек на кяр си дори и да сложиш 3 отзад поне от към килата))

Коментар

Не можеш да ги синхронизираш. Така просто ще изгориш първо едната, после и другата. Сдвоените механични системи са некъфъ ужъстъ, некъфъ атъ.

Коментар

дам, тва и аз го осъзнах като се позамислих...

Коментар

Ами ако закачиш въжетата от двете лебедки едно за друго и ги прекараш през макара, която закачаш са някое дърво примерно мисля, че отпада необходимостта от синхронизация
                "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Лебедката е при мене и по закона на обущаря, където все със скъсани ... ходил та така и аз . Нито ми остава време нито ми идва свестна идея за монтаж на задна лебедка. Глупости ми хрумват всякакви.
                  Ето една идея която горе- долу ми харесва.

LZ1VMH

Коментар

[quote="GOLDY-Владиан Христов"][quote="buldog"]

Как отварят задната врата по дяволите. Това гребло-пардон лебедка как не им е в пречка.
                    LZ1VMH

Коментар

• тая е повече за вид отколкото за друго, както и цялата тунингщина по горката уаз-ка

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X