Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Задна лебедка?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

сори приятел, аз имам само две виши образования- по математика и физика. "Кво" да правя като не ми върви българския

Коментар

Всяка тежка лебедка има такова нещо, щото иначе елементарно ще се пръсне като го намотае в единия край на барабана. Купешките за битовите играчки по джиповете са декоративни. Или поне тия които съм мяркал. Американците си ги правят сами, две-три конструкции май са популярни. Руснаците не обръщат внимание на проблема. Това което измислих сам иска пари за доправяне и изпитания, нямам.
      Водачи за въжета да искаш ...

Коментар

Volk
        Съжалявам, че разводних темата ти, но когато някой тъпче българският език и направо ме втриса!
        Ще се реванширам към суджуците с нещо за прокарване

П. П.
        Ако Модераторите сметнат за необходимо, нека изтрият последните ми постове, но според мен ще е грехота.
        LZ1HKW
        Реглаж на преден и заден мост
        My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

И накрая никои както виждам от Българофилите не е отговорил на човека на първия му въпрос........................
          колега, ако можеш да си го позволиш ( не се обиждаи ) слагаи втора лебедка отзад без значение каде е !!!!
          А междо другото , щот се наслушах на глупости мога да ви разкажа вица за компетентния вълк .........................
          само кажете

Ако Модераторите сметнат за необходимо, нека изтрият всичките ми постове 10X

Коментар

Новото в темата е въпроса на Голди.

Коментар

Стефане, какво казват Руснаците по въпроса.
              LZ1VMH

Коментар

Първоначално публикуван от nitro
                Мисля 4е няма зна4ение дали задната лебедка е по средата или не - вижте това http://www.infort.ru/offroad/foto/of_bk38.jpg
                Интересно е как работи под този ъгъл.
                Дали е пробвана.
                LZ1VMH

Коментар

Първоначално публикуван от kinex
                  Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов
                  Първоначално публикуван от kinex
                  Сложи я на мястото на теглича.
                  Да бе ... Ще ти се.... Искаш да станеш по проходим от мене ли.
                  Не предполагах че си толкова проходим заради теглича.

Не бе човек. Теглича ми е последната допирателна в екстрим и не ми се иска да я продължавам .
                  Без това единственото предимство на уазика е проходимоста.
                  Между другото кога ще те бягам на магистрала.
                  LZ1VMH

Коментар

Стефане, какво казват Руснаците по въпроса.
                    http://www.rd-software.com/4x4/uaz/5/5.htm

http://www.rd-software.com/4x4/gal_i...s/DSC02219.jpg

Май без рязане няма да стане
                    Ние не сме неутрални!

Коментар

Смятам да започна още по тотално рязане на ламарини.
                      :x
                      LZ1VMH

Коментар

И що? С лебедка само отпред не смогваш да вадиш желаещите ли ???
                        Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от V93
                          И що? С лебедка само отпред не смогваш да вадиш желаещите ли ???

Не. като се развали едната да мога да излезна с другата.
                          LZ1VMH

Коментар

Land Rover от по-старите модели (Series I,II,IIA.III) си имат щатно извод на РК за РТО (Power Take-off). Допълнителен вал е свързан за РК, минава успоредно на задният кардан и излиза по в задната част в средата на шасито. Останало е от "аграрния" период на LR. Закачали са разни неща-барабан за лента на циркуляр, мех. лебедка, компресор...
                            В темата за Land Rover Яро е дал връзка към тех. литература.
                            При теб не може ли да се направи нещо подобно-ясно е, че резервната гума трябва да се премести. Може ли да се монтира допълнителен напречен елемент на шасито, за който да се закрепи лебедка?

Какво означава КОМ и на какъв език? Руски? Кутия отбор мощности?
                            There is no dark side of the moon really. As a matter of fact it's all dark.
                            No wahalla.

Коментар

Първоначално публикуван от Tramp
                              Какво означава КОМ и на какъв език? Руски? Кутия отбор мощности?
                              Да, руски. Коробка отбора мощности
                              Ние не сме неутрални!

Коментар

Благодаря ти! Почти съм го улучил, докато умно се почесвах
                                Не съм сигурен, че това съкращение е с "автомобилен произход", но ми се вижда най-близо като идея до РК.
                                Мисля, че на УАЗ би трябвало да има възможност за монтиране на допълнителен вал към РК. Все пак с Land Rover Series са конструирани по една и съща философия и с УАЗ-а са един вид роднини Под УАЗ не съм лежал (за сега)
                                There is no dark side of the moon really. As a matter of fact it's all dark.
                                No wahalla.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X