сори приятел, аз имам само две виши образования- по математика и физика. "Кво" да правя като не ми върви българския
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Задна лебедка?
Свий
X
-
Всяка тежка лебедка има такова нещо, щото иначе елементарно ще се пръсне като го намотае в единия край на барабана. Купешките за битовите играчки по джиповете са декоративни. Или поне тия които съм мяркал. Американците си ги правят сами, две-три конструкции май са популярни. Руснаците не обръщат внимание на проблема. Това което измислих сам иска пари за доправяне и изпитания, нямам.
Водачи за въжета да искаш ...
Коментар
-
Volk
Съжалявам, че разводних темата ти, но когато някой тъпче българският език и направо ме втриса!
Ще се реванширам към суджуците с нещо за прокарване
П. П.
Ако Модераторите сметнат за необходимо, нека изтрият последните ми постове, но според мен ще е грехота.
Коментар
-
И накрая никои както виждам от Българофилите не е отговорил на човека на първия му въпрос........................
колега, ако можеш да си го позволиш ( не се обиждаи ) слагаи втора лебедка отзад без значение каде е !!!!
А междо другото , щот се наслушах на глупости мога да ви разкажа вица за компетентния вълк .........................
само кажете
Ако Модераторите сметнат за необходимо, нека изтрият всичките ми постове 10X
Коментар
-
Интересно е как работи под този ъгъл.Първоначално публикуван от nitroМисля 4е няма зна4ение дали задната лебедка е по средата или не - вижте това http://www.infort.ru/offroad/foto/of_bk38.jpg
Дали е пробвана.LZ1VMH
Коментар
-
Първоначално публикуван от kinexНе предполагах че си толкова проходим заради теглича.Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан ХристовДа бе ... Ще ти се.... Искаш да станеш по проходим от мене ли.Първоначално публикуван от kinexСложи я на мястото на теглича.

Не бе човек. Теглича ми е последната допирателна в екстрим и не ми се иска да я продължавам .
Без това единственото предимство на уазика е проходимоста.
Между другото кога ще те бягам на магистрала.
LZ1VMH
Коментар
-
http://www.rd-software.com/4x4/uaz/5/5.htmПървоначално публикуван от GOLDY-Владиан ХристовСтефане, какво казват Руснаците по въпроса.
http://www.rd-software.com/4x4/gal_i...s/DSC02219.jpg
Май без рязане няма да станеНие не сме неутрални!
Коментар
-
Land Rover от по-старите модели (Series I,II,IIA.III) си имат щатно извод на РК за РТО (Power Take-off). Допълнителен вал е свързан за РК, минава успоредно на задният кардан и излиза по в задната част в средата на шасито. Останало е от "аграрния" период на LR. Закачали са разни неща-барабан за лента на циркуляр, мех. лебедка, компресор...
В темата за Land Rover Яро е дал връзка към тех. литература.
При теб не може ли да се направи нещо подобно-ясно е, че резервната гума трябва да се премести. Може ли да се монтира допълнителен напречен елемент на шасито, за който да се закрепи лебедка?
Какво означава КОМ и на какъв език? Руски? Кутия отбор мощности?There is no dark side of the moon really. As a matter of fact it's all dark.
No wahalla.
Коментар
-
Благодаря ти! Почти съм го улучил, докато умно се почесвах
Не съм сигурен, че това съкращение е с "автомобилен произход", но ми се вижда най-близо като идея до РК.
Мисля, че на УАЗ би трябвало да има възможност за монтиране на допълнителен вал към РК. Все пак с Land Rover Series са конструирани по една и съща философия и с УАЗ-а са един вид роднини
Под УАЗ не съм лежал (за сега)
There is no dark side of the moon really. As a matter of fact it's all dark.
No wahalla.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар