Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Задна лебедка?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Ето една идея

Коментар

Първоначално публикуван от buldog

Ето една идея
      Емо, много ниско бе човек, пък и накичено.
      LZ1VMH

Коментар

Ако питаш мен такова нещо не ти трябва но ти си знаеш

Коментар

Уф, почти нищо ...((( Виж по оня линк, там са и отговорите. И това също:

http://photo.uazbuka.ru/thumbnails.php?album=80

Коментар

Стефане, от както си правя Уазката чета всичко руско където няма вируси нашите условия са съвсем други Goldy няма да ходи на Ладога

Коментар

Теглича. Тегличааааа
              С какво ще ме бягаш.

Коментар

Бе, Ладога, Панчарево ... То виж че никви картинки няма, ти си тръгнал да избираш

Коментар

Ааа.... Сега загрях Влади. Ъгъл на атака по малък от 90 градуса не те устроива.

Коментар

Опасно е, нали е скъпа. В калта ще драсне, може и да излезе без да се закотви с нея. Ама като я прасне в някоя скала - никъв кеф(((
                    Бе, говорих тука с няколко души - пълна шибания. Дай да видим колко ще се реши да го реже, тогава вече по има варианти.
                    Ама сички викат - пали флекса ...

Коментар

Goldy преди да режеш ела да видиш моята срязана и да прецениш до къде да режеш за да няма после "Три пъти го режа и все е късо"

Коментар

Аз имам един "познат", които си е заварил отзад под бронята един голям ( 50x50мм) железен квадратен профил.
                        На него по принцип е сложен теглича, но като види зор вади лебедката от сака ( там я носи) маха теглича ( на 2 болта) слага я отзад на профила и..... излиза от калта
                        това според мен е едно доста интелигентно решение, особенно ако не искате джипката ви да прилича на трактор

Коментар

Това е възможно най-измъченото решение. Прави се само от немай къде. Хем тая свиня е барем 40 кила а като е железна тежи още повече, хем като шибнеш някъде това желязо, толкова и ще извадиш болтовете без флекса.

Коментар

Той човека си има едно италианско списание за тунинг на джипки и по него си го е правил, в оригинал струва да не излъжа някъде към 500-600 евро

Коментар

А колко е по хубаво да се обадиш на приятел да се разхождате заедно и ако закъсаш да има кой да те дръпне отзад
                              Ще икономисаш 500-600 евро

Коментар

еее, щом е по италянски тунинг начи мое и само с 2 болта да е

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X