Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Скъсано ухо на въжето

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • #61
    От: Скъсано ухо на въжето

    Не се засягайте де..нищо лошо нямах предвид..и аз щях да дойда с удоволствие за да презастъпим въжето и да вържем под подходящия ъгъл..Казват че неволята учи.. Може стегнеш края на въжето с тел,а телта да навиеш около винтчето..
    Доста хора знаят че обичам да помагам на закъсалите колеги и дори когато това ми е отнемало по цял ден(нощ) и много гориво и щети, ниокога не ми е минавало през ума да взема и една стотинка от закъсал колега..
    Грижа към другия, лична отговорост, свобода; 0886 534013 elffists.deviantart.com

    Коментар


    • #62
      От: Скъсано ухо на въжето

      Не ме разбра, просто ми стана интересно, какво ви е разсмяло, то си е комична ситуация де. Аз изобщо не съм докачлив, камо ли ако съм направил веселото на някой.
      Инак с тел пробвах, но явно щото дебела, не стана добре. Сега си е хванато добре въжето, но мисля да го оправя по-стабилно, щото е изнервящо да ти потрява лебед, което се случва принципно в тегави ситуации и да се налага да се бориш с въжето и прочее...

      Коментар


      • #63
        От: Скъсано ухо на въжето

        За спешни слуваи не става ли да се превърже половин-един метър дебел канап/връзка от обувка... към края на въжето(връзването трябва да е малко по-здраво за да не се изплъзне-нещо като връзването на рибарска кука). Това в случай, че няма вече болтче. Канап лесно ще се намотае и ще послужи като котва/болтче за да задържи края на въжето докато то само се самопритисне. Не знам дали успях да изложа ясно идеята.
        Toyota Land Cruiser BJ70 1985
        Lexus LS430

        Коментар


        • #64
          От: Скъсано ухо на въжето

          Има си възел за дърпане на дебело въже от по-тънко,а тънкото се хваща на примка за барабана като се внимава да го навие посоката на дебелото.После само опьн и редене.
          TOYOTA SEQUOIA ‘11
          W140 S420 '99

          Коментар


          • #65
            От: Скъсано ухо на въжето

            Да, това звучи удобно и изпълнимо. Особено ако няма болтче. Щото това го извадих смляно и нямаше връщане. А може и да се откъсне. Работата е точно там, ако ходя на 1-вите два реда, които са и с най-голяма сила на опън, отпусне ли се въжето и се разрежда и намотаното на барабана. От там следват редица възможни поразии.

            Коментар

            Активност за темата

            Свий

            В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

            Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

            Зареждам...
            X