Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Допълнителни светлини

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Допълнителни светлини

Тепърва светенето ще се регулира спрямо пътя и колите срещу мен.
    Сините габарити придават кофти отенък за син цвят на фаровете а не е така.
    Макар и бялата светлина да не е много удачна при мъгла то тогава идват на помощ допълнителните лаМби за мъгла.
    Nuvi 1490T DeLuxe 5.11

Коментар

Имах в предвид сините крушки. Пише "Филипс" но ченгелите отдолу не ги разбрах??? Това обикновенно е стока не за европейския пазар. Тука никой не пише с ченгели. Качеството е друго, не че светят синьо. Предвидени са за балъци които очакват синьо. Нито една сериозна фирма не слага сини крушки фабрично. Това си е простотия или гъзария или не знам к'во.
      Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
      Вальо. О888 557Ч7Ч
      Silverado 1.3 i

Коментар

От снимките ясно си личи, че късите/дългите светят бяло, не разбирам защо си се заял, за това, че балона на крушките е син или че пише нещо на китаица там? Още по-неразбирам какво общо има това с темата?

Коментар

Мьгла тук няма,няма и много еднопосочно.Махнал сьм си жьлтите и карам МТЕК Японски халоген на 4350к ,синя крушка,но на пьтя си е леко по-бяла от Силверстар Силвания Ултра.Кьси и мьгляви са ми такива,дьлгите Ултра Силвания.
          До Ксенон като застана и светим бяло и двамата,голяма разлика няма,но ксенона по-яко петно вади до петия метьр.
          TOYOTA SEQUOIA ‘11
          W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
            Имах в предвид сините крушки. Пише "Филипс" но ченгелите отдолу не ги разбрах??? Това обикновенно е стока не за европейския пазар. Тука никой не пише с ченгели. Качеството е друго, не че светят синьо. Предвидени са за балъци които очакват синьо. Нито една сериозна фирма не слага сини крушки фабрично. Това си е простотия или гъзария или не знам к'во.

Синия цвят в случая няма много общо с темата.
            Качеството е Филипс купен от техен дилър.
            Пише с ченгели защото евро версията на тази крушка е 4000к а тази е за Азиатския и е 4300к друга разлика няма.
            Струват 49 без ддс и честно да си кажа балъка няма да даде 50 лева за ламби а ще вземе сините дето пише ксенон ефект на тях.
            Сега ако ти се струва нереално Филипс да правят сини ламби отвори каталога и виж въпросния модел.

П.П Междо другото едно уточнение габарита дето свети на снимките син цвят е илиенски "китайски" за левче и няма нищо общо с Филипс!
            Просто габаритите на колата са със стария цокъл и затова не мога да ползвам белите (боядисани в син цвят ) габарити от комплекта с крушките.
            В процес на търсене съм за бял габарит на стария цокъл и ако имате идея от къде мога да купя ще съм ви благодарен.
            Последно редактирано от SunShine; 15-02-09, 08:03.
            Nuvi 1490T DeLuxe 5.11

Коментар

Дайте идея, като гледам имате опит с ламБите, какви крушки Н4 осветяват най-добре пътя, когато е мокро и вали. Аз тогава съм най-кьорав. Става дума за основните светлини, ще ми се да избегна допълнителни, които са винаги спорни.

Коментар

Osram Silverstar +50 по 12-14 лева от практикер.
                Пробвал съм и едни филипси за 50+ лева, но светлината беше почти същата като на силвърстара

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
                  Дайте идея, като гледам имате опит с ламБите, какви крушки Н4 осветяват най-добре пътя, когато е мокро и вали. Аз тогава съм най-кьорав. Става дума за основните светлини, ще ми се да избегна допълнителни, които са винаги спорни.

Седни

Седнал ли си???Японски КОЙТО на 4200К с гаранция 3 години,85$ за 2 броя.

Ако си говорим за крушка тия са си крушки та дрьнкат.
                  Ако си говорим за качество/цена и крушка с оригиналните ватове си вземи Осрам Нийт Брейкьр или тукашната Ултра.
                  Над 4300к с нормални ватове халоген крушка на мокро е по-слаба от тия горе.
                  TOYOTA SEQUOIA ‘11
                  W140 S420 '99

Коментар

Благодаря и на двама ви за предложенията. Значи Осрам...
                    Найтбрейкъра го дават +90% светлина и при нас е около 13 лв.
                    А на тия японските трепачи по цена не им разбрах марката?...

Коментар

• До: Допълнителни светлини

Благодаря и на двама ви за предложенията. Значи Осрам...
                      Найтбрейкъра го дават +90% светлина и при нас е около 13 лв.
                      А на тия японските трепачи по цена не им разбрах марката?...
                      Кoito Miracle White 4200К - 85 кинта

Лявата Нийтбрейкьр,дясната Филипс X-Treme Power на кьси,долната снимка на дьлги.

TOYOTA SEQUOIA ‘11
                      W140 S420 '99

Коментар

Осрам вадят и 65 вата на тия ма ме е шубе да не ми запали кабелите.Гледай да не ти набутат 100 вата,че сьм виждал грозни картинки от такива сложени на оригинални фарове.

Иначе пак казвам - за парите си ОСРАМ си е мамата джасьл.Брата ги кара 6 години вече без проблем,аз карам 3 години само на фарове и до момента изгоряла нямам.

И оплесках темата
                        TOYOTA SEQUOIA ‘11
                        W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                          Седни

Седнал ли си???Японски КОЙТО на 4200К с гаранция 3 години,85$ за 2 броя.

Ако си говорим за крушка тия са си крушки та дрьнкат.
                          Ако си говорим за качество/цена и крушка с оригиналните ватове си вземи Осрам Нийт Брейкьр или тукашната Ултра.
                          Над 4300к с нормални ватове халоген крушка на мокро е по-слаба от тия горе.
                          А тези откъде да ги купя?Седнал ли си???Японски КОЙТО на 4200К с гаранция 3 години,85$ за 2 броя.
                          ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

Не си я оплескал. Ако избистрим основните светлини, ще отпадне нуждата от допълнителни боклуци, които на пътя са и опасни, а извън пътя и един боен фар е достатъчен.

Кабелите са ми специалност. Предполагам, че при 100-ватовите гори цокълът, който не е предвиден за тези тоци и нагряване; е, и рефлекторът.
                            Последно редактирано от Паджеровод; 15-02-09, 18:50.

Коментар

Първоначално публикуван от krasi_kros Преглед на мнение
                              А тези откъде да ги купя?

Ми............от интернет,аз по магазините тук не сьм ги виждал.И това тук е САЩ,за БГ идея нямам кьде и дали ги има.Някой братчед тук ти трябва да ти напазарува крушки,в ИБЕЙ ги няма за сьжаление.

А Паджеровод е прав - няма Мерцедес който аз да знам и да дьржи на 100 Вата крушка.Буксата на кабелите става на вьглен,че и по 5 см. кабел след нея.Другите марки не ги знам как са,но Мерцедеса кляка и всеки да ги слага тия Ниво 3 / по 100,че и горница сьм виждал/ на собствен риск.

Не ги чакам моите да горят - купувам си крушки каквито аз си знам,а оригинала минава резерва.Разликата от оригинал и Ултра е колкото от Ултра до МТЕК и разлика има и то осезателна.МТЕК обаче е слаба ракия ако говорим за гаранция - месец му дават пред 3 години за КОЙТО.
                              Това го пиша ако някой ще скача на тия крушки,да не се изненада ако клекне МТЕКа след 3 месеца.Цената му обаче е 30 кинта или тройно по-евтина от Който.

И много ги умешах,сега ако вкараме и ПИА и сьвсем салата ще стане.

УЛТРА НА СИЛВАНИЯ - това за парите си,лесна за намиране в БГ и като цена/качество си е много добра крушка.
                              TOYOTA SEQUOIA ‘11
                              W140 S420 '99

Коментар

Не си я оплескал. Ако избистрим основните светлини, ще отпадне нуждата от допълнителни боклуци, които на пътя са и опасни, а извън пътя и един боен фар е достатъчен.

.
                                Аз извьн пьтя ако изляза и ще трябва пеша да продьлжавамно сьм си спретнал една ЛЕД 5 или 6 диода / не ги помня сега / с дьлго кабелче за запалка.Свети доста добре и дьрпа 0.6 ампера.Това ако се наложи да осветявам нещо за 6-7 часа само на батерия.Моите коли за оффроуд ИЧ ГИ НЯМА.
                                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                                W140 S420 '99

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X