Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Четири точкови колани

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

по-добре да не ни захлупва парашут, и още по-добре, ако ни захлупи да имаме размах на ръката и нож в нея, който и да е способен да реже.

ама извинете ме за офтопика, струва ми се ставаше дума за катарами и колани тука

имам приятели парапланеристи, ще ги поразпитам, ще разгледам к'фо имат и ще кажа. а няма ли някой идея парашути каде се правят в бг, а и няма ли стари военни на слад като камионите, на търг нещо? чувал съм за курсове по парашутизъм се ще знае някой нещо. стефане аз мога да я снимам твойта да я сложа тука да я видим сички, как ислиш? съседи сме почти, само 1 гора ни дели. ако не бъркам често тти виждам багирата на косъм от под липите!?

Коментар

Там, там А ако се обадиш утре привечер, сигурно ще вадим въздуха от едни спирачки малко по-натам по улицата, ще видиш нещо което жив човек още не е виждал)
      А, 048-78-62-92.

Коментар

супер към колко, аз утре зимам змея от бокса и ще има да му се радвам. ще обезвъздушавам и аз в най скоро време и ще ми е хем кеф хем полезно да се видим .. това мобифон ли е мойте поздравления

Коментар

Аха. Не знам още, днеска нещо май го е закъсал при бояджиите. Сичко иска двойно време, да му се не види(((
          Ама аз ще се прибера преди 18 часа сигурно, и ще го търсим

Коментар

Страшни сте по раздувките аз питам за това
            Днес в магазин на Мотомания видях четириточкови колани с цена 120лв.. Опоковани са с вакумна опаковка и не мога да разгледам катарамата дали е читава, лентата е от широката кораните се включват в кръгла катарама един срещу друг кръстовидно според това което се вижса катарамата се отключва с завъртане или поне на челната и част имаше нарисувана стрелка. На опаковката не видях никакъв надпис фирма или нещо друго. Че не са фирмени е ясно но и аз ги търся не за спортни цели както писах по нагоре. Моля ако някой знае нещо за тези колани да пише не ми се купува един само за да го отворя и да остановя че е боклук.
            ,а темата се прехвърля на бъркалки за разбиване на сметана. Иначе водолазната практика е доказала че под вода се реже най добре с ножица (не шивашка).

Коментар

то Стефан толкова категорично се изказа против въртящите се неща по катарамата, че никой и не видя смисъл от повече диспут. според мен варянтите са 2. или се зимат от най-добрите, но и доста скъпи колани, или за по ефтино и фън се правят домашни, но нека никой не си мисли, че домашни значи на шега. напълно е възможно да се направи сериозен и качествен колан, нужно е само да се намерят качествени материали.

Коментар

http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Е аз си реших проблемите с купуването на 3 колана Sabelt и установих че външно катарамата е същата като на "жълтите" ОТВАРЯ СЕ СЪС ЗАВЪРТАНЕ.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X