на последния маршрут в неделя една тойота пикап с 35" MT/R се представи супер неубедително. нищо не казвам за гумите ама май не са за навсякъде. естествено това е изключение от правилото
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Geolandar MT vs Wrangler MT/R
Свий
X
-
Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related
-
то зависи и от колата и от шофера...
аз съм закъсвал в глина, но бях сам и като по учебник в средата на поляна с навидима ракичка в средата
Разбира се гумите не са пенкилер, а зависи и какъв размер са, големите валяци не са много зарибяващи за мен. висока и по-тясна гума е за предпочитане, а там кадето не е, МТ/Р-ите се изпускат доста добре.
Коментар
-
Много съм далеч от илюзии, че гумите ми стават за навсякъде.Първоначално публикуван от митконищо не казвам за гумите ама май не са за навсякъде. естествено това е изключение от правилото
В същност, такива, които да са еднакво добри "за навсякъде", просто няма. Макар, че някои колеги с Малатеста Кобра май са убедени, че са намерили Гумата ...
При положение, че е абсурд една единствена гума да е еднакво добра на всякакви терени, то задачката е да се подберат гуми, които да са достатъчно добри за достатъчно голям брой ситуации.Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Най-важното е на ТЕБ да ти харесват и да те радват, а че има по-добри за всяка една ситуация (било за кал, за сняг, за камъни, за път...) това не е важно, защото идеални гуми няма, има най-добър личен изборПървоначално публикуван от V93Много съм далеч от илюзии, че гумите ми стават за навсякъде.Първоначално публикуван от митконищо не казвам за гумите ама май не са за навсякъде. естествено това е изключение от правилото
В същност, такива, които да са еднакво добри "за навсякъде", просто няма. Макар, че някои колеги с Малатеста Кобра май са убедени, че са намерили Гумата ...
При положение, че е абсурд една единствена гума да е еднакво добра на всякакви терени, то задачката е да се подберат гуми, които да са достатъчно добри за достатъчно голям брой ситуации.
Коментар
-
Ами гуметата си ми харесват.Първоначално публикуван от alex_markovНай-важното е на ТЕБ да ти харесват и да те радват
Само дето пак съм в чуденка какво е правилното налягане, до което трябва да се помпат. Снощи погледнах в наръчника на дизел-детевоза и виждам, че освен указанията:
1.8 отпред, 2.0 отзад за гуми с размери 235/75 R15 265/70 R15
имало и за LT235/70 R15 - отпред 2.7, отзад - 3.1
При положение, че MT/R-ите са с маркировка 31х10.5R15LT излиза, че и те трябва да се помпат на повече, отколкото предишните Р265/75R15=Ние не сме неутрални!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар