Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Tракторни гуми
Свий
X
-
До: Tракторни гуми
Първоначално публикуван от zaiko1234 Преглед на мнение+100а на път? за жалост явно няма компромис за кал,камъни, странични,стръмно и път; та според мен тракторните са ок за мпс без регистрация или поне за такова,което обитава само един район.. тоест за всеки пътник си има влак..
Грижа към другия, лична отговорост, свобода; 0886 534013 elffists.deviantart.com
Коментар
-
Ето ги и отзивите....
Генчев е прав до някъде. Много твърда гума е Динамика. За 5/пет/ излизания в гората, при които бяха подложени на големи издевателства(до колкото може да ги подложи един УАЗ със слаб мотор) неможаха да опадат мустаците дори. А имаше всичко - камъни, скали, сухо, лед, сняг, и разбирасе много кал. Карахме с други колеги с Митас и с Траял почти никаква разлика при излизания и затъвания - дори бих казал, че е повече на майсторско шофиране, за да излизаш отколкото на това дали е Динамик или Митас.
Едно приятелче е с Митас, неговите са малко по-изтрити от мойте както са като нови - е разликата е огромна, има места дето аз съм само на задно, а той без да включи предния мост неможе да бележи.... Та по-хубаво от новата гума няма.
Днес в калта имаше работен тест с около 700-800 кг товар. Тесни пътища м/у дърветата със страничен наклон, преминаване на дерета с остри завои, които се минават само с маневра и всичко това само на кал - е никакви проблеми, резултата е повече от добър.
През януари ги съпоставихме с един УАЗ с Каймани и БТРски блокажи(аз съм без шперове) в дълбок сняг на лек баир. Кайманите в началото на поляната се отказаха, въртят и четирите колела но нищо. Динамика направи път почти до края на поляната, там вече наклона стана още по-голям та и те капитулираха, интересно ми е ако имах блокажи какво щеше да стане. Ники беше с вериги, но скъса едната и неможахме да тестваме веригите в тази ситуация, а ни се искаше. Това по въпроса с впечатленията. А и все още нямам откъртени грайфери.
Да кажа и за леда - стъпят ли всички колела на лед(не замръзнало, а чист лед) и в баир, джипа буквално спира, никакво сцепление. Е там блокажите са жизнено важни - едно колело да зацепи на чисто и те изтегля на момента.
Моето мнение - не бих казал, че имат огромна разлика от Митас и Траял, от Стомил нямам впечатления, каквато и марка да са тракторните гуми, едва ли ще литнат на леда
Ако констатирам нещо интересно около гумите ми, ще допълвам.
Коментар
-
Първоначално публикуван от трол Преглед на мнениеа назад или при страничен къде смеа на път? за жалост явно няма компромис за кал,камъни, странични,стръмно и път; та според мен тракторните са ок за мпс без регистрация или поне за такова,което обитава само един район.. тоест за всеки пътник си има влак..
здравей колега ти мисля сам се увери на къде сме когато колегата ни показа в лозен за къкво иде реч с тракторната шарка
а ние със теб с регистраците на джипките само гледъхме
и поне аз цъкъх само
мисля поне аз че няма гума която хем да е за оффроад хем да караме с 160 на пътя хем да държи яко в завой
всяка гума си има + и - носи.клипчетата без едно - най доброто с уаза нещо се прецака http://youtube.com/watch?v=JAUdCyUS_iQ
http://youtube.com/watch?v=MF9OG9lcS1M
http://youtube.com/watch?v=-V133PrG4coПоследно редактирано от Пламен Ковачев (zaiko1234); 25-03-08, 19:09.Луд не се мори,само се поти...и охлажда с бира0884480846
Коментар
-
Първоначално публикуван от Жоро XR 600 Преглед на мнениеЕто ги и отзивите....
Генчев е прав до някъде. Много твърда гума е Динамика. За 5/пет/ излизания в гората, при които бяха подложени на големи издевателства(до колкото може да ги подложи един УАЗ със слаб мотор) неможаха да опадат мустаците дори. А имаше всичко - камъни, скали, сухо, лед, сняг, и разбирасе много кал. Карахме с други колеги с Митас и с Траял почти никаква разлика при излизания и затъвания - дори бих казал, че е повече на майсторско шофиране, за да излизаш отколкото на това дали е Динамик или Митас.
Едно приятелче е с Митас, неговите са малко по-изтрити от мойте както са като нови - е разликата е огромна, има места дето аз съм само на задно, а той без да включи предния мост неможе да бележи.... Та по-хубаво от новата гума няма.
Днес в калта имаше работен тест с около 700-800 кг товар. Тесни пътища м/у дърветата със страничен наклон, преминаване на дерета с остри завои, които се минават само с маневра и всичко това само на кал - е никакви проблеми, резултата е повече от добър.
През януари ги съпоставихме с един УАЗ с Каймани и БТРски блокажи(аз съм без шперове) в дълбок сняг на лек баир. Кайманите в началото на поляната се отказаха, въртят и четирите колела но нищо. Динамика направи път почти до края на поляната, там вече наклона стана още по-голям та и те капитулираха, интересно ми е ако имах блокажи какво щеше да стане. Ники беше с вериги, но скъса едната и неможахме да тестваме веригите в тази ситуация, а ни се искаше. Това по въпроса с впечатленията. А и все още нямам откъртени грайфери.
Да кажа и за леда - стъпят ли всички колела на лед(не замръзнало, а чист лед) и в баир, джипа буквално спира, никакво сцепление. Е там блокажите са жизнено важни - едно колело да зацепи на чисто и те изтегля на момента.
Моето мнение - не бих казал, че имат огромна разлика от Митас и Траял, от Стомил нямам впечатления, каквато и марка да са тракторните гуми, едва ли ще литнат на леда
Ако констатирам нещо интересно около гумите ми, ще допълвам.
Коментар
-
Първоначално публикуван от трол Преглед на мнениеа назад или при страничен къде смеа на път? за жалост явно няма компромис за кал,камъни, странични,стръмно и път; та според мен тракторните са ок за мпс без регистрация или поне за такова,което обитава само един район.. тоест за всеки пътник си има влак..
Коментар
-
Първоначално публикуван от трол Преглед на мнениеех за жалост сте прави за разликата с рибената кост.. а за връхчето, там сме пък ще видим как е швейцарияпа че видим кой са най .
Луд не се мори,само се поти...и охлажда с бира0884480846
Коментар
-
Първоначално публикуван от kkaammaazzaa Преглед на мнениеИзвинете много не съм разбирач от тракторки и мисля да си зимам та коя марка са най-добри и ако може снимка.Мерси предварително
Ти каймани са тракторки май само си чешеме езика нещо???Луд умора нема,само се поти!!!
Коментар
-
Първоначално публикуван от gen4ev Преглед на мнениеКолега не ти обиждам ДИНАМИКА защото те сащо варвят но за сравнение с МИТАС ,БАРУМ и КОНТИНЕНТАЛ нияма смисал да коментираме.Що става вапрос за един лек тест на ДИНАМИК с тая уаска дето се е качила на BMW-то не мустаците,а и половината грайфер изчезва е вярно,че двигателя е от зеленото под нея.Луд умора нема,само се поти!!!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Tsvetan Преглед на мнениеДали нещо не се поизхвърляш май????
Коментар
-
Първоначално публикуван от gen4ev Преглед на мнениеКолега не ти обиждам ДИНАМИКА защото те сащо варвят но за сравнение с МИТАС ,БАРУМ и КОНТИНЕНТАЛ нияма смисал да коментираме.Що става вапрос за един лек тест на ДИНАМИК с тая уаска дето се е качила на BMW-то не мустаците,а и половината грайфер изчезва е вярно,че двигателя е от зеленото под нея.Случайни хора УАЗ не карат
Коментар
-
Понеже тука сте направили добра тема за тракторките да ви питам видях в един клип едни много добри тракторки и не съм виждал аз поне де такива в българия и въпроса ми е дали ги има в българия и на каква цена са ето ви линк към клипа http://ru.youtube.com/watch?v=eI_Kb8JjWJU
Коментар
-
До колегата,Камаазаа.Колега,зарежи другите гуми,ако искаш да вървиш в гората,слагай,тракторни,независимо от марката,/разликата е малка/и два шпера и минаваш от кадето повечето само гледат.Извинявай,ако прозвучи като хвалба но преди 4г.когато със Славчо Грозданов карах ме на състезанията ,с обикновен газ-69 се опъвах ме на много подготвени машини ,благодарение на тракторните гуми.А те бяха Динамик-не най-добрите.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар