До: Гуми и за офроуд и за асвалт. Има ли такова нещо?
Абе ти два-три пъти подметна за МТ/Р...Замислям се
Тези са, нали:
Абе ти два-три пъти подметна за МТ/Р...Замислям се

Тези са, нали:
)
има и идея коло би излезнал транспорта с контеинер, ама няма кой да направи контеинера
. А не ми се поръчват 4-6 гуми и при всеки проблем - нов контеинр - нови 6 месеца чакане - нерви. Искам да са си в магазина и когато ми потрябва - отивам взимам
(малко детско картинно мислене, ама мерака умира последен
), та само поради тази причина съм сега с БФГ МТ, защото ги има в магазина, защото са на добра цена и не са Чак толкова лоши - колкото си ги представят някой хора
(пък и редовно са Шампиони на БахаТа
)
и си струва да се допълни. Мотнята обаче е голяма, като нищо може да спре за 1 месец някаде из Китай примерно /случвало се е вече/.
. Та искам да кажа, че има още доста по-добри и по-лоши гуми, по-проходими на някой терен, други на друг, но тези са почти универсални. Не са най-ефтините, но не са и най-скъпите. Сериозно, ако ви се ходи и на по-така местенца са обедително по-подходящи от което и да е от офицялните АТ-та, но ако ще се жули по 50% асфалт и нагоре и се търси скорот не 120, но над 140/което над 130 се превръща в нарушение/, то от БФГ АТ само тръксус ми се струва по-добро АТ/той е АТ все пак аз не бих карал МТ чисто, щото това означава не 80% офроуд, ми 80% Кал, което може и да е реалност из блатата, но не и за Българската многолика природа/.
за да ме подкрепи или опровергае.
(При тръгване с моите 90 коня пък няма въобще как да стане
) За кал важи казаното за всички АТ до сега, в сняг също се държат прилично може би заради доста по-редкия грайфер отвътре. Изобщо - шантаво изглеждащи несиметрични шарки, но мисля, че корейците не са се изложили. А, и цената не е за пренебрегване

. С гудричите 31/10.5/15 возията по софийските дупки изведнъж стана осезаемо по-мека, на планински завои колата седи като залепена. Доколко е от малко по-големия размер, доколко е от самата гума - не знам, но е доста по-добре отпреди. На кал още не съм ги пробвал, но на асфалт и магистрала са съвсем малко по-шумни от шосейните Мишлени. 

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар