Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Гуми и за офроуд и за асвалт. Има ли такова нещо?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Гуми и за офроуд и за асвалт. Има ли такова нещо?

Колега,както повечето тука отбелязаха вървиш твърдо към АТ тип гуми,цената на BF Goodrich е 250 лева,аз бих ти насочил вниманието към General Grabber-шарката е на 90% подобна на BFG а цената беше 210 лева,рових се в един американски сайт там даже им дават и малко по-висока оценка сравнени с BFG.Иде реч за 31х10.5х15
    И аз се чудих,чудих па накрая си взех BFG,в интерес на истината малко съм ги карал -около 2000 километра,ама ги "пробвах" на два пъти в едни кални ниви-държат се повече от достойно,на яки локви са перфектни,нарочно минавах през тях да почистим и колата, безшумни са сравнително,вярно малко трудно се самопочистват...

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
      За кал важи казаното за всички АТ до сега
      Има голяма разлика между БФГ и останалите АТ. Аз поне не съм виждал друга ал терен гума която е 50/50 ON road / OFF road. Всички са 80/20.
      Карах Гудиар АТ и Кумхо АТ, на кал хич ги няма.
      Освен това БФГ е малко състезателна гума. Три пъти е печелила Баха 1000.

Коментар

+1

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
          Има голяма разлика между БФГ и останалите АТ. Аз поне не съм виждал друга ал терен гума която е 50/50 ON road / OFF road. Всички са 80/20.
          Карах Гудиар АТ и Кумхо АТ, на кал хич ги няма.
          Освен това БФГ е малко състезателна гума. Три пъти е печелила Баха 1000.
          +1
          Mitsubishi L200 DobbleCab

KTM XC 450 RW 2009
          KTM 350 SX 2011

Коментар

оставете състезанията настрани
            някой по-горе се изказа за регенерат
            да ама той хубав еФтин и по по най ама какво правим ако случайно се разлепи ?...на магистралата
            тогава уверенията на дилърите че бил по нова технология и че не се разлепвал изобщо няма да ти влезят в употреба
            после по закон в България е забранено да се кара регенерат на предните колела - кеф за някой заядлив КАТ-аджия
            регенерата е по евтин - ок
            ама на 4 джанти и в гората - на едни кобри няма да им се разсърдя ама няма и да ги карам по асфалта
            успех с гумите
            BMW X6

Коментар

да се кара регенерат на шосе,въпреки голямите хвалби,хич и не се връзва според мен,всеки може да сметне за какви пари става дума и заслужава ли си компромиса!Единствено оправдано е кални гуми регенерат на кола която 90% и повече процента се използва off...

Коментар

Ама те регенератите и в гората, освен цената, други преимущества нямат.

За отлепването - при правилна употреба, и наблюдение от време на време, е твърде малко вероятно да се случи. А от дефекти и при нови гуми никой не е застрахован. Как са съхранявани по складовете също няма как да се разбере, а това е от особена важност.
                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Значи за регенерата.

Купих Кобра Малатеста миналото лято когато те бяха на 10 000 км, или около того...Минах с тях сумарно към 30 000 км, като смениха последователно Гранд Чероки ZJ и Вранглер TJ. Ходиха къде ли не, с Гранда пердаших с тях по магистрала/бавно не карам/, поддържам средно 120км/ч и общо взето нищо им няма........Ще кажете късметлия.... Познавам и други хора, които търкалят комплект Кобри по третия сезон и не се оплакват.......

Колко човека от този форум познавате, който да е имал проблем с регенерати? Да се е разлепила гума на скорост? Да не е срязана в гората, а именно от скорост......

Така че, моля говорете от база на собствения опит.....
                  Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                  Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Хайде и аз малко да се включа.БФГ-с такива 31/10.5/15 съм в момента.Гума определено НЕГОДНА за кал.А ако има и мъъъничко тревичка-напълно безпомощна.Перфектна за асфалт.Три или четири чифта тъпи регенерати на Малатеста съм сменил и нито един не съм успял да износя до край.И съм ги карал с доста над 100км.ч.по асвалт и никога не съм имал проблем.И никоя не се е разлепвала и разхвърчавала/иначе нямаше да пиша сега/.Това че че са дървени,шумни и т.н.го преживявам заради проходимоста извън пътя.И цената естествено.Но според мен гума за оф и за он -няма.Избираш си я според това за какво повече ще я използваш.
                    Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
                    Селска фурна аспух нема. Пак същият.
                    В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Имайте предвид, че все пак е от голямо значение и на какво се слагат тези гуми.

АТ-то на бавнооборотен дизел може и да е смърт в калта, докато в същото време високооборотния бензин да се представя много добре. Даже и от стила на каране зависи, ако ти тежи крака може да се окопаваш и закъсваш за нула време с калните гуми, там където с АТ-то минаваш лесно. Така че избора е доста по-комплексен.
                      Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Регенерата може да става за в гората но за пътя (какъвто и да е не става) Всеки който твърди противното моля да ми дойде на гости през зимата в ден определен от мен... Ще осигуря снимане и ще го пусна тук... Мнозина са се пробвали... Живея на асфалтирана улица...

Колкото до BFG AT болшинството от машините ни с Брат ми (13 броя) са с тези гуми поради простата причина че до момента по-добра гума няма измислена... От гуми никога не сме спестявали и винаги сме си купували най-доброто... В момента по-добро няма... Идеално се държат и на пътя и извън него... без траял...
                        VPetrov.photography

Коментар

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
                          Регенерата може да става за в гората но за пътя (какъвто и да е не става) Всеки който твърди противното моля да ми дойде на гости през зимата в ден определен от мен... Ще осигуря снимане и ще го пусна тук... Мнозина са се пробвали... Живея на асфалтирана улица...

Колкото до BFG AT болшинството от машините ни с Брат ми (13 броя) са с тези гуми поради простата причина че до момента по-добра гума няма измислена... От гуми никога не сме спестявали и винаги сме си купували най-доброто... В момента по-добро няма... Идеално се държат и на пътя и извън него... без траял...
                          Венци, аз ще дойда. Ако ти си прав - ти черпиш, обратното - съответно. Стига до тогава да остана с некъф таралясник обут с регенерати.
                          Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                          Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Уговорено! Но ще дойдеш без заобикалки право по улицата към нас нагоре... И ще черпя... ако случайно ми се наложи... нали знаеш тук каквото се напише остава тъй че всеки може да провери... до зимата...
                            VPetrov.photography

Коментар

Сега да не си помислиш приятелю че ако не се качиш няма да почерпя... Пак ще черпя, въпросът е принципен
                              VPetrov.photography

Коментар

Първоначално публикуван от Zaarin Преглед на мнение
                                Имайте предвид, че все пак е от голямо значение и на какво се слагат тези гуми.

АТ-то на бавнооборотен дизел може и да е смърт в калта, докато в същото време високооборотния бензин да се представя много добре.
                                Ами ако 7х.оборота не стигнат да ги очистиш незнам колко трябват.
                                Последно редактирано от Тодор (Zaarin); 11-06-08, 21:13. Причина: Поправен цитат
                                Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
                                Селска фурна аспух нема. Пак същият.
                                В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X