Обява

Свий
Няма добавени обяви.

BFG ALL Terain vs. BFG MUD Terrain

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: BFG ALL Terain vs. BFG MUD Terrain

Първоначално публикуван от трол Преглед на мнение
    Здрасти според мойте наблюдения BFG MUD емного по тиха от кобра и на завойте се държи не много по зле дори на мокро но в кал разликата е толкова ГОЛЯМА че направо се влюбих в тях!

Сигурен ли си?
    LZ1VMH

Коментар

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
      Първоначално публикуван от alex_markov
      Но днес ги пробвах в кал, на 2 метра извън пътя - Гола-Вода - Сликове, само благодарение на мощният двигател и много упоритост ме извадиха от място през което съм минавал много пъти с МТ-тата.
      Да видиш какво им е било на хората през май в Родопите ...
      Беше Интересно..

Коментар

Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов Преглед на мнение
        Сигурен ли си?
        Изобщо не е сигурен, аз твърдя че е точно обратното. Ако някой ми продаде оригиналната Йокохама на цената на МТ изобщо няма да го погледна тоя BFG
        Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
          Изобщо не е сигурен, аз твърдя че е точно обратното. Ако някой ми продаде оригиналната Йокохама на цената на МТ изобщо няма да го погледна тоя BFG
          И правилно твърдиш ...
          Ние не сме неутрални!

Коментар

Малко извън темата. Някой има ли впечатления от Йокохама Геолендър, имам предвид "калната"?

Коментар

Първоначално публикуван от Victor Преглед на мнение
              Някой има ли впечатления от Йокохама Геолендър, имам предвид "калната"?
              Миналата година питах за тази гума, ама май не се намери някой, който да е карал с нея.
              Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
                Миналата година питах за тази гума, ама май не се намери някой, който да е карал с нея.
                Тази Yokohama се оказа много трудна за намиране в размер 30х9.5х15. Освен това трябва да си караш две резервни защото лява и дясна са с различен парт номер в каталога на Yokohama, което ме отказа от по-нататъшно търсене.
                “When you see the tree you’re about to hit it’s called understeer. When you can only hear and feel it it’s oversteer.”
                Walter Rohrl
                GSM: нула, три осмици, две двойки, девет, пет, девет, две.

Коментар

Първоначално публикуван от javoresku Преглед на мнение
                  Тази Yokohama се оказа много трудна за намиране в размер 30х9.5х15. Освен това трябва да си караш две резервни защото лява и дясна са с различен парт номер в каталога на Yokohama, което ме отказа от по-нататъшно търсене.
                  Лява и дясна са различни само заради белите надписи отстрани. Така че спокойно можеш да си вземеш една резервна.
                  Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Лява и дясна са различни само заради белите надписи отстрани. Така че спокойно можеш да си вземеш една резервна.
                    Не заради надписите, а заради това, че грайфера им има посока
                    RB Patrol Team

Коментар

Дали някой ще ми каже ще имам ли проблем при "развъртане" с витара 1600 кубика с BFG MUD Terrain. За гума 16" става въпрос или да си остана със 15" джанти и пак същите гуми да взема. По-лека ли е 16" гума на БФГ МТ от тази 15" Малатеста кобра?

Коментар

Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнение
                        Дали някой ще ми каже ще имам ли проблем при "развъртане" с витара 1600 кубика с BFG MUD Terrain. За гума 16" става въпрос или да си остана със 15" джанти и пак същите гуми да взема. По-лека ли е 16" гума на БФГ МТ от тази 15" Малатеста кобра?
                        Не мога да кажа дали е по-лека от регенерата, но със сигурност BFG-M/T, е една от най-тежките гуми. Когато ги смених с по-голям рамер на Дънлоп, се оказа , че по-малките BFG, са значително по-тежки.

Коментар

Първоначално публикуван от Асен Василев Преглед на мнение
                          Не заради надписите, а заради това, че грайфера им има посока
                          И Кобрите имат посока не вдяваш ли? Да си видял лява и дясна Кобра?
                          Отляво по посоката седят с единия кант отвънка а отдясно с другия. Ако надписа е само от едната страна тогава има леви и десни, инак няма значение... Ех, Асене, Асене, сега ще кажеш че и тракторните гуми се продават леви и десни

Коментар

И Кобрите имат посока не вдяваш ли? Да си видял лява и дясна Кобра?
                            Отляво по посоката седят с единия кант отвънка а отдясно с другия. Ако надписа е само от едната страна тогава има леви и десни, инак няма значение... Ех, Асене, Асене, сега ще кажеш че и тракторните гуми се продават леви и десни
                            Естествено, че самите гуми нямат лява и дясна. Но когато ги сложиш на джанти вече имат леви и десни
                            RB Patrol Team

Коментар

Първоначално публикуван от Victor Преглед на мнение
                              Не мога да кажа дали е по-лека от регенерата, но със сигурност BFG-M/T, е една от най-тежките гуми. Когато ги смених с по-голям рамер на Дънлоп, се оказа , че по-малките BFG, са значително по-тежки.
                              Не съм сигурен.
                              Като смених гумите преди МАЛКО време (на ръка се оказа че калните МУДРИЧ в размер 33/10.5/15) са по-леки от супер свамперите(не знам как точно се пише)ТSL. които са 31/9.5/15.
                              Въпреки това джипа почна да върви по-леко на асфалн и в гората да излиза с голяма лекота от калните коловози.Та знам ли има ли точно определение за дадена гума.
                              И друго да кажа:
                              Нямах оплакване (ама никакво) от калните гудричи за разлика от Чавдар.
                              Та може и да са важни килата на джипа при избора(знам ли ).

Коментар

Те и Интерко са от "тежката категория" гуми. А за пъргавината на джипката водещ фактор е диаметъра на гумата. Колкото по-голям е той, толкова повече я "спъваш", но пък имаш други предимства. То за това се търси оптималния баланс за всяка джипка, в зависимост от употребата и , както и от конструктивните и дадености.
                                Не веднъж в много теми е споменавано, че една и съща марка гуми дава много противоречиви резултати на различните джипове. Но , че МТ-то на Гудрич е тежичка е факт, не че няма и по-тежки.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X