Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Правилното въже.
Свий
X
-
До: Правилното въже.
А, баш!!Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнениесапан не се ли прави така:
http://www.animatedknots.com/splice/index.php
Много благодаря.
Дано не свърши въжето докато се науча
Коментар
-
Благодаря!!Първоначално публикуван от mater Преглед на мнение1)Това въже не е надеждно не разчитай на него,че ще остане здраво при дърпане на автомобил.
2)оплитането което си направил е за стоманено въже и не става.
От снимките по долу ще видиш какъв трябва да е материала на качественото въже и как се заплита. Снимките не са много ясни ама дано помогнат.Виждам че ти се отдава плетенето.
Коментар
-
Браво,отличен 6 . Първоначалното заплитане ти е малко хлабаво но като за първи път е отлично. Като го закачиш ,след първото опъване ще се стегне.Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
Дий Снайдер
Коментар
-
Брехххх,кат истинско сиго направилПървоначално публикуван от denislav Преглед на мнениеМай го хванах

.Браво.
Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.
Коментар
-
1лев/килограм ако не се лъжа. Има и други цветове:червен,бял,жълт,син. Различните цветове са с различен брой жила. Синьото е с 4 а жълтото е с 6 жила. Ако искате да вземете ,пратете ЛС и ще съдействам,може и да го заплетаПървоначално публикуван от Аниматора Преглед на мнениеКаква е цената на синъото въже , ако не е тайна?
Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
Дий Снайдер
Коментар
-
Ако питаш за моето - направих си 20-ина метра, подръпнах го на една череша, за да си затегна ушите и да го пробвам - засилка 5-6м. я поема без удар, усещането е като при много рязко спиране - всичко в колата се опитва да погледне през предното стъклоПървоначално публикуван от stoil_69 Преглед на мнениеКолега,въжето издържа ли теста? та и аз да си поръчам.
и после дърпа леко назад.
Друго не мога да кажа - не съм го пробвал в истинска беда (дано и не става нужда
).
Ама много обемисто - ма**а му - напълни ми половината багажник, който и без т'ва е символичен...
Коментар
-
[Ама много обемисто - ма**а му - напълни ми половината багажник, който и без т'ва е символичен...[/QUOTE]
Това поражда странно бръмчене в кухавицата ми
,свързано с резервната гума на джипа ти,ма като бръмченето се избистри,ще споделя идеята,да видим,дали е осъществима...
Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.
Коментар
-
Колко кг излиза 10метра ?Първоначално публикуван от mater Преглед на мнение1лев/килограм ако не се лъжа. Има и други цветове:червен,бял,жълт,син. Различните цветове са с различен брой жила. Синьото е с 4 а жълтото е с 6 жила. Ако искате да вземете ,пратете ЛС и ще съдействам,може и да го заплета
Газ 69 2.4i
Густо майна, пътят свърши !!!
GSM: О895 7О6О59
Коментар
-
Ами то зависи с колко жила го искаш. Това с 4 -жила излезе 12лв-30м . 2-3метра ще са около кило. Абе трябва да се провери пак как беше ценообразуването.Първоначално публикуван от Аниматора Преглед на мнениеКолко кг излиза 10метра ?Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
Дий Снайдер
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар