До: Правилното въже.
Значи да не вярвам на тонажите които ги дават а да си поръчваме от някой магазин оригинални?
Първоначално публикуван от Стефан
Преглед на мнение

Има яхтени въжета издържащи по 10,20 и колкото си искаш тона
. Той наистина Ровъра тогава на нищо не приличаше( не че сега прилича), ама малко остана да ги зарежа. Както и да е. Вадя аз от багажника края на въжето и му го връчвам да ходи да го закача . Тръгна той и през 5 крачки се спира да гледа дали е излязъл другия край. Ще излезе грънци, то е 40 метра.Закачат се наште, закачам и аз и както си стоя на асвалта давам газ. Първа бавна, втора бавна и газ. Ровъра почна да намаля по едновреме , ама Тойотата вече беще на асвалта. Докато говоря с единия, обръщам се и гледам, шофьора на Тойотата се заврял по гръб под Ровъра и нещо се блещи. Какво става, викам братчед? Ти ми и...а ма....та, кво напрай бре? Сякаш нямаше никой зад теб. Пък аз се дуя кат мисир и викам-Ровър братчед,нема лабаво. Ами блокажи има ли? Има викам, на аспуха. Както и да е. На практика, цялата работа свърши въжето. 25мм. корабно, капрон. Разтъга се като прашка. Имам и филмче как ме дърпат Газ69 и УАЗ вързани един за друг, със засилване , пък Ровъра не мърда и сантиметър. Така се бях нахакал в едни камъни
Коментар