Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Вериги

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Вериги

Преди две години дадох 100лв. за вериги,на кутията уж пише TUV,ама ала-бала.Чист китайски миндил.Накъсаха се и ми натрошиха калниците.Купих синджир от железарията да ги поправя,ама и той миндил.Не дава да го допра с флекса,реже го като кашкавал.После ми попадна една истинска верига,от едно време,май от ЗИЛ,нарязах я на парчета ,и през дупките на джантата слагам на 5-6 места и стягам с болтове с по-големи шайби.Малко е трудоемко,но ставам като снегорин.
    0884 987 137
    В българския език НЯМА дума, която в множествено число да завършва с "Й"

Коментар

Първоначално публикуван от zemooo99 Преглед на мнение
      Преди две години дадох 100лв. за вериги,на кутията уж пише TUV,ама ала-бала.Чист китайски миндил.Накъсаха се и ми натрошиха калниците.........

Тестваме и на една фиеста, пак едни китайски миндили... като се скъсат ще "обадя". Тестовете са - ....приятни.

Коментар

В метро /не го обичам тоя дискаунтър/ преди месец гледах вериги за ван и джип на цена 100-120лв. Предполагам са ментаци, но за излизане от ситуация сигурно стават.
        ПП Размерите бяха само до 31".

Коментар

Първоначално публикуван от c_gul Преглед на мнение
          В метро /не го обичам тоя дискаунтър/ преди месец гледах вериги за ван и джип на цена 100-120лв. Предполагам са ментаци, но за излизане от ситуация сигурно стават.
          ПП Размерите бяха само до 31".

Ама "горните" за това и ги пуснах. Щото е друго да знаеш, че имаш вериги отзад.
          700лв за вериги... а?
          Някой, ако си кара с тях по калта и камъни и го*на... си купуваме ТРАКОВЕ, не вериги.

Коментар

На мен веригите ми трябват не за излизане от ситуация,или за няколко метра,а за сериозна работа.Необходимо ми е да съм проходим в тежки условия,затова съм оборудвал камиона си по този начин /както между впрочем правят и повечето тираджии/.Ако някой ден имам едни 700лв. дето не ми трябват може да си купя и "маркови" вериги.
            0884 987 137

Коментар

Тествах наскоро купени вериги певаг, разм.ера ми е 235/70/16,Оказа се много добра верига ,доста оране и издържа.Готиното е автоматичното обтягане,колкото повече е караш толкова по опъната.но.....цената и е убийствена
              интересно ми е обаче ,това произвежда ли се и дали някой има идея къде http://www.vbox7.com/play:bfd30656

Коментар

Произвежда се.Виждал съм го по американските сайтове,и в английския ибей.
                0884 987 137

Коментар

Колега,а случайно да знаеш как се изписва на английски или конкретен сайт?

Коментар

Чети тук.
                    Предполагам, че след първата цена ще се откажеш дори да го мечтаеш..
                    Нисана ти е достатъчно добър в тоя си вид, за експлоатацията му.

Коментар

ммм мерси много колега,сега ще се зачета,иначе идеята ми е по скоро да се информирам ,а ако ми остане доста свободно време може и да се заема да си намеря занимавка за свободното време ,в смисъл да си ги проектирам

Коментар

Здравейте, днес се свързах с човек, който продава вериги останали от някаква казарма. Каза че са чисто нови(били от резерва). Поръчах си 16-ки, зиг-заг шарка. Цената е 60лв, като пристигнат ще кажа дали наистина са истински едновремешни и ще оставя телефона на човека, ако не се сметне за реклама.

Коментар

Здравеите,някои ползвал ли е текстилни вериги и дали вършат работа изобщо?
                          Honda CRF 250 X
                          Touareg 3.0 TDI

Коментар

Първоначално публикуван от Иво Томов Преглед на мнение
                            Здравеите,някои ползвал ли е текстилни вериги и дали вършат работа изобщо?
                            Ето малко инфо колега.

http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=81187

Коментар

Благодаря колега ,търсих в търсачката но не излезна тема,хмм
                              Honda CRF 250 X
                              Touareg 3.0 TDI

Коментар

• Re: От: Вериги

Купих си вериги/китайски/ от Автоманията , която е на "Симеон" до канала. За 50 км. по Бистрица не са мръднали. Веригите са 16мм - за 4х4, струват 80лв.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Зареждам...
                                X