Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Вериги
Свий
X
-
До: Вериги
Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнениеВерига на метър, после ще кроим и лепим каквото трябва.Аз не вярвам в чудеса!
Разчитам на тях!
Коментар
-
Колеги, работата опира до вериги, но с дебелина на звеното (диаметър на тела), не по-малко от 5-6 мм. Търси се производителя.
Помагайте, моля!Последно редактирано от giorgio; 22-12-08, 16:59.Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.
Коментар
-
Точно. Имаме разрешение от Сталкера да си направим клетка по неговия модел. Ясно е че не сме му конкуренция, ясно и че няма кой да докара готови от Москва.
Със смятане няма да стане заради горните разлики, и заради грунтозацепите. За разните гуми ще трябват макети и мерене. После е лесно.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнениеМ, чудесна идея!След още 2-3 години ще станат... Идеите ми за дизайна се сменят през определен период от време, както и размера на гумите ми та убуу, че още не съм зяносал цялата верига на парчета по една педя...
Иначе отговора на всички въпроси по тази тема е в близка Италия. Кьониг Импакт или ДР - раздел вериги със специялно приложение. Пасват и на тракторни гуми и снегорините не ги свалят по цяла зима. За цената си нямам и идея. Вероятно е съпоставима с тази на скъпи гуми от същия размер...Technical Rescue Direct - life lies in courage
http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660
Коментар
-
Забрави за стълбичката. Закопава, и се къса на камъните. Трябва ни клетка.
Много си бърз бе, същи айдук, при мене тоя процес е спокоен, обмислен. Правя ги от миналия век ...(((((((((((((((((((((((
Коментар
-
Не съм съгласен за стълбичката, но това е тема на друг разгоовор. Не че имам нещо против клетката, напротив, този кьониг за който говоря е с двойна клетка... Но това, че се закопават повече е легенда. Закопаването зависи от автомобила (масата), размера гуми и състоянието на снега и настилката под него. Шарката не веригата в това отношение е величина от втори порядък.Technical Rescue Direct - life lies in courage
Коментар
-
Първоначално публикуван от icerunner Преглед на мнениеНе съм съгласен за стълбичката, но това е тема на друг разгоовор. Не че имам нещо против клетката, напротив, този кьониг за който говоря е с двойна клетка... Но това, че се закопават повече е легенда. Закопаването зависи от автомобила (масата), размера гуми и състоянието на снега и настилката под него. Шарката не веригата в това отношение е величина от втори порядък.
Оставете спора, ако можете да помогнете, да намерим производител у нас, помогнете!Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.
Коментар
-
Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнениеако можете да помогнете, да намерим производител у нас, помогнете!
Точно. Имаме разрешение от Сталкера да си направим клетка по неговия модел. Ясно е че не сме му конкуренция, ясно и че няма кой да докара готови от Москва.
Със смятане няма да стане заради горните разлики, и заради грунтозацепите. За разните гуми ще трябват макети и мерене. После е лесно.
Коментар
-
Ето ги веригите ама са комплект с машината!
Какво не одобряване на веригите от строителните складове?Спорът ражда истината, а нуждата - изобретението!
Ако тръгнеш след муха, непременно ще стигнеш до лйно!
/партийна поговорка/
Коментар
-
Цената. Трябват ни от завода. И по-добре изрезки по няколко звена, а не веднъж да платим, после за още пари да ги режем, и после за трети пари да изхвърлим 20% изрязани звена. Това без да броим заварките, които в завода ще станат почти от самосебе си.
Коментар
-
Това са Веригите. Явно и Pewag го имат модела. Ама и тези са пичове - на двете леви колелаТолкова ли не им се откъсна за рекламата да дадат 4 мостри
Technical Rescue Direct - life lies in courage
Коментар
-
16,9/14-30 а този размер на какво отговаряше? http://www.rea-skitech.com/index.php...G3QVGrghi7g9e3
че и ''шарката'' им е яка..Последно редактирано от трол; 22-12-08, 23:26.Грижа към другия, лична отговорост, свобода; 0886 534013 elffists.deviantart.com
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар