Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Вериги

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Вериги

Някои спомена в самото начало на темата че предлагали качествени вериги в Диана. Това актуално ли е, дали се предлагат Pewag ili Konig в размери над 31. Неможе да няма откаде човек да си вземе хубави вериги

Коментар

Къде ще намерите такава верига(синджир)като на кьонига.Те са от някаква сплав .Като я вдигнеш усещаш че е по лека от желязото.А здравината?Аз успях да скъсам едно прешленче на едната след половин час буксуване с двайсе тона захар у камиона на входа на паркинга в Обеля къде сега е къпалнята.А отдолу лед и замръзнал трошен камъкНаставих си я с нашенска халка от една по дебела верига.Тези вериги ги купувахме 1994г. от представителството им на Дондуков и тая улица къде върви трамвая.Май бяха на четвъртия етаж.Става въпрос за вериги 11 на 20 цола беха около380 марки.Тогава това ме е интересувало но в коридора имаше цяла камара торбички с най различни размери.Невероятни вериги веднъж една зима изкатерих Петрохан от Бързия на сам с шестнайсет тона товар в колата и ремаркето около пет часа буксуване на блокаж.А пътя беше като писта за бобслей бех сам на пътя ни от горе идват ни по мене иде некой а то защо билотогава не успях да ги скъсам а по мене фърчаха искри като от гигантски флексове.Като се връщах от събора в Белоградчик тая година спрях на лошия десен завой още личат деругите
      К мирной жизни не пригоден.
      Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
      ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Галовата верига струва майка си и баща си, и на колелото ще издържи сигурно не по-малко от секунда и половина)) Правена е за принципно различни условия и натоварвания. А като се скъса ще среже калника и ще откъсне колелото и каквото има около него.
        Щеш не щеш - измисляш топлата вода. Ей го какво са ти казали пишман представителите. Хубав пример за безумен офисен планктон, който и трябва да бъде изтребен от двойна криза.
        Пак повтарям - по конструктивни и технологични причини, се интересуваме ЕДИНСТВЕНО от фабрика за синджири. Всичко друго е бижутерия, която в това време не ни вълнува. Освен ако някой не намери клиенти, които да купуват вериги на цената на златото. Тогава ще му ги правим по кой да е безумен битов начин, за да станат колкото може по-скъпи. Нали си плаща за бутиково изделие - има право да го получи.

Коментар

Не ми се вярва такъв синджир да се произвежда в България.Нали веригата трябва да бъде хем яка хем лека та лесно да я слагаш.То иначе и аз имам една двойна меча стъпка усилена с квадратни парчета стомана сам човек не може да я дигне.Не съм я слагал никога толкова тежи.Ако я направиш веригата от обикновен български синджир ше стане много груба и тежка.Ако искаш ше ти докарам една от моите вериги за модел да направиш умален (за джип)модел по нея тя е меча стъпка
          ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
            По моето скромно мнение - верига от (планински) велосипед е абсурд. Като се има предвид, че момчетата ги късат на велосипедите, какво остава при натоварването при джипките.

Не знам дали си струва да измисляме топлата вода?...
            Това за мен е един изключително удачен модел на Konig - DR:

Линк:
            http://www.konig.it/SchedaProd.aspx?ID=151

Има всякакви размери от 30" нагоре, просто трябва да видим как може да си доставим. Звънях в представителите на Konig за България и ми казаха, че подобен модел могат да доставят, забележете с DHL, след като си покрия всички разходи. Мисля, че логичен ми бе въпроса защо тогава да ги поръчвам през тях, отговора бе, че те са Представителите, затова....
            Това е отличен вариянт. Без съмнение. Но цената ще е убийствена. Дори и доставката да не е с DHL цената на една верига ще е приблизително колкото на хубава гума от съответния размер. А къде видя наличните размери от този модел?
            Technical Rescue Direct - life lies in courage
            http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660

Коментар

За Старият:
              Ще съм ти много благодарен за тая работа. Ще ни спести много време. Къде да мина да я натоваря?
              Обещавам да не я гризем, значи няма да я скъсаме!

Коментар

Аз ще ти я докарам .На път си ми нали живееш у Младост или бъркам нещо .Към понеделник ще да я докарам от село.Поздрави
                Последно редактирано от Стария; 26-12-08, 18:22.
                ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

За съжаление бъркаш. Отдавна го няма времето, когато живеех на работа и бях щастлив. Работя в Младост. Уж. В понеделник ще трябва да мина и оттам, да свърша нещо, значи ще се видим сигурно.
                  0877-15-52-75

Коментар

Първоначално публикуван от icerunner Преглед на мнение
                    Това е отличен вариянт. Без съмнение. Но цената ще е убийствена. Дори и доставката да не е с DHL цената на една верига ще е приблизително колкото на хубава гума от съответния размер. А къде видя наличните размери от този модел?
                    Да, предполагам, че цената ще е дебела.
                    На сайта отстрани има два линка:
                    By Tyre Size
                    By Chain Size

Избираш да гледаш по размер на гума, после избираш секцията other vehicles (или нещо такова) и там...

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                      Ако имаш само две, ги слагаш на предните. Третата я махаш съвсем.
                      А тая дето все се къса, вземи да я ремонтираш правилно.
                      мерси!
                      Ако не свършва добре, значи не е свършило!
                      0888 315 794
                      LZ1UPI
                      A1 (Rh+)

Коментар

Колеги, какво мислите за тези вериги? Някои известни ли са му като марка? Ако някои има положително мнение за качеството, като цена са много добре http://www.roofrackshop.co.uk/snowch...now-chains.htm

Коментар

Колеги,предлагам ви следното-парче синджир с дължина колкото да обхване джантата и гумата се пристягат с болт и гайка.Три или четири такива синджира на задвижваща гума те измъкват почти 100-процентово.Пробвал съм го два пъти на камиона-действа,но трябва синджира да е с добро качество.

Коментар

Първоначално публикуван от biogaz Преглед на мнение
                            Колеги, какво мислите за тези вериги? Някои известни ли са му като марка? Ако някои има положително мнение за качеството, като цена са много добре http://www.roofrackshop.co.uk/snowchains/rex-tr-snow-chains.htm
                            Тези където пише4по4 са обикновенна меча стъпка.Така на картинка се видат добриТрябва да ги сложиш и да покараш.Виж цената хубавите обикновено са скъпи
                            ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

В линка, по-горе, има малко излишни символи, правилният линк е: http://www.roofrackshop.co.uk/snowch...now-chains.htm
                              Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                              Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

За тези от горепосоченият сайт за 31/10.5/15 цената е 160 евро за комплект, което сравнено с да речем Pewag в този размер е доста надолу като цена, вече за качество ще дойде на принципа пробвай и докладвай

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X