Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Инструменти от Тему .

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Всяка тема, като се изчерпа, резко се преобразува в мерене на пишки
    Nissan Qashqai 1.3 DDT

Коментар

• kameno karp
      kameno karp коментира
      Редактиране на коментар
      То само един се включва в темата,само и единствено да си "мятка пишката".😉

• Първоначално публикуван от Emilppp Преглед на мнение
    Ти вЕрно ли си такъв карък, че само боклуците при теб попадат?!?
    С китайската скрап не е до каръщина. Просто всичко е само скрап. Всичко различно от такава е като борче в елова гора или като леко нецензурния лаф за торбата с... ония работи и другата работа
    Тоест, ако ти си попаднал на нещо читаво, трябва да се замислиш какво държиш...

Първоначално публикуван от Emilppp Преглед на мнение
    Ето ти още една - някой път, ей така от любопитство, се опитай да преброиш колко от използваш в ежедневието си. Като започнеш от запалката и ключодържателя в
    джоба ти, чипът, с който си отваряш вратата, лед осветлинието в кухнята и т.н.
    Не е неободимо да броя. Китайската техника е под 10% и намалява непрекъснато. Казах вече за надин...

И докато броиш не забравяй, че ако на кутията с бисквити пише "Катеричка",
    това не означава, че вътре има катерички...
    Доверявам се на опита ти. Нали вече уточнихме в коя торба си бръкнал и какво си хванал...

Освен каръците, има и една друга категория хора, които каквото "пипнат" - чупят!
    Кога го хвана, кога го счупи. Нищо, бръкни отново в торбата. Може да имаш сполука, и отново да хванеш подходящия инструмент.

Послушах те и погледнах нагоре в темата. И видях, че не можеш да качиш снимки във форум, в който пишеш от 20 години.
    Не ми се мисли, какво правиш с нещата, които виждаш за първи път.
    Недей да мислиш. Явно не ти се отдава, че май и те затруднява. N-годишни са бъговете на VBuletin. Но тоя въпрос не ме втлнува.

И сега по темата. Всяко производство има допустим брак. Може би този брак идва при теб, защото болшинството от хората, писали в тази тема, са доволни?
    Така е. Всяко производство има брак, но неговото място не е на витрината в магазина. Но явно в тимуту и експреса са основно такива стоки.
    А защо писалите в темата са доволни? Въпросът към мен ли е? А защо не ги попиташ сам?
    Аз бих предположил:
    1. Джаджите са купени ангро, щото са много евтини и още не са използвани. Тоест, все още не ясно стават ли за нещо.
    2. Занижени критерии. Нещо като: "за толкова пари - толкова", и "е па к'во са дваесе кинта".
    3. Въпреки че джаджите не стават за нищо, се мълчи, за да не си помислят околните: "я па тоа как се прецакА". Тоест, като във вица: "Пени се не пени се, че го ям. Пари съм дал за него".

Не пазарувам от Тему, а от Алиекспрес. И това, което съм купил, ми е свършило работа.
    Доколкото досега в темата не блесна с особен ум, приемам казаното с големи резерви. Сам си се набутал в "експреса" затова не се жалвай. Страдай!

И тъй като мозъкът ми е полиран с китайска "белгия за полиране", смятам, че този разговор е за ринга на Тропчо, а не тук.
    Предлагам за довършим започнатото от теб тук, а ако останеш неудовлетворен, може да се преместим и там, за да го довършим.
    Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

• Първоначално публикуван от ctef Преглед на мнение
      Не ми се намесва в спора, не ми се адвокатства, но искам само да вметна, че Ицо не е от хората с ръцете отзад. Познавам го, виждал съм с какво се занимава.
      Краен е в изказа си, и това може би дразни, но всеки си има някакви характерови особености.
      В подкрепа на твоите думи, аз още не съм се запознал с Ицо на живо, но ми отне почти 50 години да осъзная, че много читави и способни хора в различните си силни области имат характерни трудно за преглъщане и толериране навици на общуване, някой само на екрана други и на живо са толкова трудни; НО зад тази "бариера" стоят много стойности специалисти и в повечето случаи и прекрасни и сърцати хора, ама е зор докато се осъзнае, а колко е зор да се преглътне и премине бариерата
      Бъдете живи и здрави!

Коментар

• От как съм пуснал темата два от 4 ножа са постоянно на ножодържача на моя С 11 МТ . Само хубави неща мога да кажа за всичко което съм купил от Тему . С толкова малък разход на пластини никога не съм работил . С такъв разход вървят само пластините на Сандвик ама цената им е поне по 10 . Отрезния с лекота отряза една стомана която кобалтовия не пипа заради близка заварка с електрожен . Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20260706_174441_375.jpg
Прегледи:19
Размер:326.3 КБ
ID:7045347 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20260706_174705_143.jpg
Прегледи:18
Размер:1.15 МБ
ID:7045348
        Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

• Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
          ........
          Цялото ти писане е в стил "Оправдание и мек *** мога да извадя по всяко време."

Казаха, че ръцете не са ти завряни отзад. Но нищо такова за акъла ти.
          Тъй като освен че не можеш да качваш снимки, явно не можеш и да броиш.
          За да не те мъча повече, просто ми покажи техника, в която няма китайски елементи.
          И понеже размяташ едни проценти, ще ти обясня:

10% означава, че трябва да покажеш поне девет продукта срещу един китайски.
          В миналото ще остане, каквито сме били...

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 7 потребители онлайн. 0 потребители и 7 гости.

Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Зареждам...
          X