Ти вЕрно ли си такъв карък, че само боклуците при теб попадат?!?
С китайската скрап не е до каръщина. Просто всичко е само скрап. Всичко различно от такава е като борче в елова гора или като леко нецензурния лаф за торбата с... ония работи и другата работа
Тоест, ако ти си попаднал на нещо читаво, трябва да се замислиш какво държиш...
Ето ти още една - някой път, ей така от любопитство, се опитай да преброиш колко от използваш в ежедневието си. Като започнеш от запалката и ключодържателя в
джоба ти, чипът, с който си отваряш вратата, лед осветлинието в кухнята и т.н.
Не е неободимо да броя. Китайската техника е под 10% и намалява непрекъснато. Казах вече за надин...
Послушах те и погледнах нагоре в темата. И видях, че не можеш да качиш снимки във форум, в който пишеш от 20 години.
Не ми се мисли, какво правиш с нещата, които виждаш за първи път.
Недей да мислиш. Явно не ти се отдава, че май и те затруднява. N-годишни са бъговете на VBuletin. Но тоя въпрос не ме втлнува.
И сега по темата. Всяко производство има допустим брак. Може би този брак идва при теб, защото болшинството от хората, писали в тази тема, са доволни?
Така е. Всяко производство има брак, но неговото място не е на витрината в магазина. Но явно в тимуту и експреса са основно такива стоки.
А защо писалите в темата са доволни? Въпросът към мен ли е? А защо не ги попиташ сам?
Аз бих предположил:
1. Джаджите са купени ангро, щото са много евтини и още не са използвани. Тоест, все още не ясно стават ли за нещо.
2. Занижени критерии. Нещо като: "за толкова пари - толкова", и "е па к'во са дваесе кинта".
3. Въпреки че джаджите не стават за нищо, се мълчи, за да не си помислят околните: "я па тоа как се прецакА". Тоест, като във вица: "Пени се не пени се, че го ям. Пари съм дал за него".
Коментар