Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Инструменти от Тему .

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Щом не си си дал труда да формулираш ясно това което искаш да кажеш, явно според теб не е важно.
    Затова и аз го приеммам за такова, пускам го в тоалетната, и пускам водата два пъти - за по-сигурно.
    Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

• Живеем във време, което имаме достъп до стоки и услуги за всеки джоб. Може да избираме между различни степени на качество, функционалност и цена. На много хора достъпните инструменти ще дадат възможност, да научат и развият нови знания и умения, за малко пари. Други ще започнат и развият бизнес с малък капитал. С една дума не трябва са отхвърлили тази възможност, трябва се мисли.
      FORD Maverik-2,3L, AWD, XLT-2 броя

Коментар

• Донякъде съм съгласен, но. Много е досадно когато мислейки че имаш инструмент и се опиташ да свърши работа с него, и се окаже че той е крив, нещо изпадне от него, нещо което трябва е остро е заточено като от Бай Ти Кьорчо. И всякави от тоя тип.
        И вместо да си свършиш работата, ремонтираш / реставрираш / изграждаш наново / модифицираш л@йното...

И тъй като не един и два пъти съм се сблъксвал с тия и какви ли не китайски изпълнения, за себе съм решил, че това е обречена работа. Колкото по-малко имам досег с китайската скрап, толкова по-добре живея и толкова съм по-продуктивен.
        И се оказах прав...
        Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 1 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 108,039 в 21:00 на 20-03-26.

Зареждам...
        X