Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Инструменти от Тему .

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Всяка тема, като се изчерпа, резко се преобразува в мерене на пишки
    Nissan Qashqai 1.3 DDT

Коментар

• kameno karp
      kameno karp коментира
      Редактиране на коментар
      То само един се включва в темата,само и единствено да си "мятка пишката".😉

• Първоначално публикуван от Emilppp Преглед на мнение
    Ти вЕрно ли си такъв карък, че само боклуците при теб попадат?!?
    С китайската скрап не е до каръщина. Просто всичко е само скрап. Всичко различно от такава е като борче в елова гора или като леко нецензурния лаф за торбата с... ония работи и другата работа
    Тоест, ако ти си попаднал на нещо читаво, трябва да се замислиш какво държиш...

Първоначално публикуван от Emilppp Преглед на мнение
    Ето ти още една - някой път, ей така от любопитство, се опитай да преброиш колко от използваш в ежедневието си. Като започнеш от запалката и ключодържателя в
    джоба ти, чипът, с който си отваряш вратата, лед осветлинието в кухнята и т.н.
    Не е неободимо да броя. Китайската техника е под 10% и намалява непрекъснато. Казах вече за надин...

И докато броиш не забравяй, че ако на кутията с бисквити пише "Катеричка",
    това не означава, че вътре има катерички...
    Доверявам се на опита ти. Нали вече уточнихме в коя торба си бръкнал и какво си хванал...

Освен каръците, има и една друга категория хора, които каквото "пипнат" - чупят!
    Кога го хвана, кога го счупи. Нищо, бръкни отново в торбата. Може да имаш сполука, и отново да хванеш подходящия инструмент.

Послушах те и погледнах нагоре в темата. И видях, че не можеш да качиш снимки във форум, в който пишеш от 20 години.
    Не ми се мисли, какво правиш с нещата, които виждаш за първи път.
    Недей да мислиш. Явно не ти се отдава, че май и те затруднява. N-годишни са бъговете на VBuletin. Но тоя въпрос не ме втлнува.

И сега по темата. Всяко производство има допустим брак. Може би този брак идва при теб, защото болшинството от хората, писали в тази тема, са доволни?
    Така е. Всяко производство има брак, но неговото място не е на витрината в магазина. Но явно в тимуту и експреса са основно такива стоки.
    А защо писалите в темата са доволни? Въпросът към мен ли е? А защо не ги попиташ сам?
    Аз бих предположил:
    1. Джаджите са купени ангро, щото са много евтини и още не са използвани. Тоест, все още не ясно стават ли за нещо.
    2. Занижени критерии. Нещо като: "за толкова пари - толкова", и "е па к'во са дваесе кинта".
    3. Въпреки че джаджите не стават за нищо, се мълчи, за да не си помислят околните: "я па тоа как се прецакА". Тоест, като във вица: "Пени се не пени се, че го ям. Пари съм дал за него".

Не пазарувам от Тему, а от Алиекспрес. И това, което съм купил, ми е свършило работа.
    Доколкото досега в темата не блесна с особен ум, приемам казаното с големи резерви. Сам си се набутал в "експреса" затова не се жалвай. Страдай!

И тъй като мозъкът ми е полиран с китайска "белгия за полиране", смятам, че този разговор е за ринга на Тропчо, а не тук.
    Предлагам за довършим започнатото от теб тук, а ако останеш неудовлетворен, може да се преместим и там, за да го довършим.
    Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

• Първоначално публикуван от ctef Преглед на мнение
      Не ми се намесва в спора, не ми се адвокатства, но искам само да вметна, че Ицо не е от хората с ръцете отзад. Познавам го, виждал съм с какво се занимава.
      Краен е в изказа си, и това може би дразни, но всеки си има някакви характерови особености.
      В подкрепа на твоите думи, аз още не съм се запознал с Ицо на живо, но ми отне почти 50 години да осъзная, че много читави и способни хора в различните си силни области имат характерни трудно за преглъщане и толериране навици на общуване, някой само на екрана други и на живо са толкова трудни; НО зад тази "бариера" стоят много стойности специалисти и в повечето случаи и прекрасни и сърцати хора, ама е зор докато се осъзнае, а колко е зор да се преглътне и премине бариерата
      Бъдете живи и здрави!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 5 потребители онлайн. 3 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Зареждам...
      X