Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да обсъдим заваръчните ИНВЕРТОРИ ...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Да обсъдим заваръчните ИНВЕРТОРИ ...

Драгозов не смятам да споря и коментирам повече , а колкото до китайчетата ти вярвам , че са хубави.
    Пансим , като писах , че няма аргон имах предвид , че не е окомплектован с аргон/няма изход щуцер за горелка/.
    Пиши какво още ми е нужно за да заварям с аргон специално с твоя инвертор 180А?Поздрави!
    Последно редактирано от traper2504; 25-11-13, 17:16.
    Сузуки Витара 1,6 и лодка в морето от мечти.

Коментар

То няма нищо за спорене. Кажи ако си пробвал със стоманени или неръждавейка как е машината. За аргоново ти трябва шланг, за съжаление само с контактно палене. Струва 130 - 200+ лв според марката и магазина. Трябва ти и вентил освен бутилката, на пазара има всякакви, вентила струва 30+ лв пак според произхода и екстрите. За аргон питай някой в твоето населено място от къде пълни. Бутилка 7 кг струва 150+ лв.

Коментар

Първоначално публикуван от dragozow Преглед на мнение
        Честито за придобивката и със здраве. Ако си прегледаш личните съобщения ще видиш че още във втория пост съм предупредил че не мога да запазя цената. Сподели как е машинката с някакви специални електроди.
        Преди половин година и аз купих същата. С базични 3,25 си заварява идеално. С 4 мм базични още не съм я пробвал, щото няма какво да заварявам с такива. С рутилови 4 мм няма грижи и вероятно и 5 мм ще топи.
        "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
        Неизвестен мъдрец

Коментар

Днес дядо Коледа ме изпревари ,но не точно ,май аз изпреварих Коледата
          Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCF2720.jpg
Прегледи:1
Размер:161.3 КБ
ID:5540118Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCF2716.jpg
Прегледи:2
Размер:134.4 КБ
ID:5540119яка тръпка си е
          Чудя се ,да го целувам ли или да го мятам?
          За късмет почвам с набора за ампераж.

Коментар

Айде да съм първият честитил,да ти изкара много парички и работа !
            Прочетох положителни мнения по чуждите форуми но не разбрах цената за монофазната машина като твоята !
            Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
            Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
            Анатолий Пейчинов o8875о9815
            https://dvrbg.com/

Коментар

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
              Айде да съм първият честитил,да ти изкара много парички и работа !
              Прочетох положителни мнения по чуждите форуми но не разбрах цената за монофазната машина като твоята !
              Благодаря братле!
              Малко ми е на баир, но ще свикнем.
              Последно редактирано от тихич; 26-11-13, 23:43.

Коментар

Честито,Тихич!Прекрасна машина!Безпроблемна и успешна работа!
                Е да ,в началото многото копчета може би ще те плашат ....но след това ще разбереш че е просото удоволствие да се работи с такава машина !
                https://www.youtube.com/watch?v=cgb6BThxVU4
                https://www.youtube.com/watch?v=Dz3BH1U3TPc

Being A Good Welder Is 3% Talent, 97% Not Being Distracted By The Internet.

Коментар

Честито колега върховна машинка , но и цената предполагам също.
                  Сузуки Витара 1,6 и лодка в морето от мечти.

Коментар

Първоначално публикуван от traper2504 Преглед на мнение
                    Честито колега върховна машинка , но и цената предполагам също.
                    Братле кеф цена няма.
                    Благодаря!

Коментар

Честито и от мен, парите са си пари. Но е вярно, кефа цена няма.С мерак и здраве да си го ползваш.А на другите колеги ще кажа: "Дай Боже всеки му!"

Коментар

Благодарско на всички за насърчението
                        Голям мюзикъл ми се видя и усети тая благинка
                        Пробвах с АС/DC но уви слабо прихващаме австралийски ток
                        Трети ден се главоизправям и старите навици не намират почва
                        Няма яд за черно и неръждавейка но алумина си е нов кахър
                        Накрая изхвъллих всичко и семпло налучках нещо уж
                        Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCF2748.jpg
Прегледи:1
Размер:225.8 КБ
ID:5541925Никога до сега не съм си блъскал ангелите с алуминий
                        Много дяволи в тоя апарат

Коментар

Ще му свикнеш, не се коси. Просто е по-различно от всичко друго и в началото е чак неестествено, докато схванеш коя настройка какво прави.
                          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                            Ще му свикнеш, не се коси. Просто е по-различно от всичко друго и в началото е чак неестествено, докато схванеш коя настройка какво прави.
                            Дано братле!Мерси за куража!
                            Жив и здрав!

Коментар

Тихич ,пробите не са ти чак толкова зле !Явно вече започваш да схващаш настройките !Освен на настройката на баланса може би ще трябва да обърнеш внимание и на Electrode preheating -интересна функция която в много малко апарати я има ....!Кратера в края на шева -означава че ти е малко времето за затихване на тока или изобщо липсва.Освен това не бързай да вдигаш горелката преди времето за обдухване на електрода да е изтекло.
                              https://www.youtube.com/watch?v=cgb6BThxVU4
                              https://www.youtube.com/watch?v=Dz3BH1U3TPc

Being A Good Welder Is 3% Talent, 97% Not Being Distracted By The Internet.

Коментар

До днес не знаех, че дебита на аргон трябва да се удвои при заваряване на алуминий, да не говоря и за волфрамовите електроди, понеже и в 10 магазина да влезеш различни цветове ще ти продадат за алуминий, но в това отношение златните или лантановите са най- удачни по мой скромен опит.
                                Преди след всяка проба обдухвах главата на горелката с компресора за да я охладя при все, че е до 230 ампера или правих номера с газова дюза и удължена чашка за да избегна загряването и не съм мръднал нагоре от 80 ампера основен ток.
                                Това едно на ръка, но при РЕДЗ ми падна шапката.
                                Какви са тия импулси и честоти?
                                Единствено което разбрах като улеснение и полза беше при вертикала.
                                Много ще съм Ви благодарен за едно рамо.
                                Живи и здрави братлета!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X