Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мнения за Argo Mini 160

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Мнения за Argo Mini 160

Първоначално публикуван от Frysco Преглед на мнение
    Нови, стари профили, задължително се чистят до блясък.

Разбира се, когато става дума за отговорни неща е задължително, за останалото е въпрос на преценка, но аз съм свикнал и ми върви по леко шева ако е изчистено. Ето една снимка от моята практика:
    [ATTACH=CONFIG]883251[/ATTACH]
    Дай малко "инфо" за масата?
    Kawasaki Klr 600 '91

Коментар

Тук нещо не разбрах
      Първоначално публикуван от KOVESLAV Преглед на мнение
      ...,като за натоварванията за които се ползват толкова дебели материали...
      Това е винкел с дебелина на перото 3 мм. Това ли е "дебело"? Склонен съм да мисля, че си го мислел за плътен квадрат.

Първоначално публикуван от KOVESLAV Преглед на мнение
      ...Ако искаш да видиш ползата от почистването,заварявай направо по повърхностите,първо по изчистеното,после по ръждата.Така равностойно ще видиш разликата.
      Нали точно това опитах да направя?

Коментар

В този едър план на снимката направо ги помислих за много големи дебелини.Чак сега схванах,че са два винкела хванати в менгеме.В случая и рязстоянието между детайлите не е каквото си го представях.Това се заварява лесно и напълно безпроблемно,ти на какъв ток опита,колега?

Коментар

Не обърнах внимание. Видях, че на лъскавото бързо ми върви електрода и на ръждивото го намалих, но не обърнах внимание на стойностите. Мислех, че не може да им се вярва на показанията и предполагам затова съм го игнорирал.

Коментар

Първоначално публикуван от julionavarro Преглед на мнение
            Дай малко "инфо" за масата?
            demmeler profi eco line е масата... скъпо удоволствие, обаче си струва парите, точност до десета.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X