Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Електромагнитен контактор 380В

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Електромагнитен контактор 380В

Има един електричарски магазин на ул цар Симеон като свиеш от бул Мария Луиза посока пазара преди ул Вашингтон от дясната страна имат всякъкви контактори и ПВта . Един приятел също има поне десетина нови 100 амперови контактора ако не намериш казвай да го търся.
    Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Майсторе, взе ли решение - да идвам ли утре да го съветваме или ще търсиш оригиналното?

Коментар

Първоначално публикуван от Tisho Преглед на мнение
        По принцип това не е добра идея...
        Всички такива контактни системи при превключване "претреперват" и дават доста импулси.
        Може да стане, но трябва паралелно на ЦК ключето да сложи кондензатор 10 - 47нф.
        Имах в предвид управлението на оптоизолаторите да минава през ключетата. После е едно и също.

Ама, после видях че "ключетата" всъщност са си дефакто бушони, и така е правилно - за всеки реотан - бушон. Ако избие и даде на късо, евентуалната беля ще е по-малка.

Колкото до тежкото управляние - да, всичко влиза в сметките. Оптоизолатора може да се подпре с нещо на изхода, например. Абе, не е като да няма варианти, ако човек тръгне да си играе.

Ноо при положение че продават готови електронни контактори, заигравката не си струва, според мен. А те вътре си имат всичко, пък и до колкото видях в сайта на Комет, не са на космически цени.
        Последно редактирано от sparkybg; 12-02-10, 20:36.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от gorosop Преглед на мнение
          Ей за това ми е думата

[ATTACH]151801[/ATTACH]
          Управлението на бобините е друга тема
          Ако го свьрже без нулата.Тоест на звезда ще му падне сметката за тока.Но се сьрдят тия от енергото.Нетрябва даговишждат отворено котлето.

Коментар

Първоначално публикуван от todor georgiev Преглед на мнение
            Ако го свьрже без нилата.Тоес на звезда ще му падне сметката за тока.Но се сьрдят тия от енергото.Нетрябва даговишждат отворено котлето.
            Освен правописа, ти куца и електротехниката. Междуфазното свързване е напълно нормално и от това сметката НЕ намалява.

Коментар

Имам ново предложение:
              Дистанционно управление!!!!!!!!!!!! Ейййй -да си нямаш работа с електроинджилери!
              Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
                Имам ново предложение:
                Дистанционно управление!!!!!!!!!!!! Ейййй -да си нямаш работа с електроинджилери!
                Бива. С TCP/IP комуникация и уеб интерфейс!
                Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнение
                  Благодаря, дай моля схема, текстолит имам, алуминиева ламарина също............
                  Ето. Това t е терморегулатора. Ето и трифазен вариант с един терморегулатор. Пробвано е.
                  Прикачени файлове
                  Последно редактирано от drukman; 12-02-10, 23:48.
                  Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                  Вальо. О888 557Ч7Ч
                  Silverado 1.3 i

Коментар

Благодаря на всички отзовали се, колегата Tef4o получава специални благодарности - току що получих от него същия контактор и след обяд ще го сменя.
                    подаръци за мъже от FACOM
                    промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X