Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Слагане на втори акумулатор за gps тракер

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • #61
    Първоначално публикуван от bokomo Преглед на мнение
    Джамър как се спира?
    Тракерът има две системи които можеш да заглушиш или да се опиташ да смутиш - GPS и GSM. За коя питаш?

    И по-интересният въпрос: смяташ ли че тук, и като цяло интернет форум е подходящо място за подобни дискусии?
    Защото аз открай време се опитвам да обяснявам, че по темата всеки да прави каквото прави, и да не се хвали и да не раздува.
    Като разкажеш на всички какво си направил, можеш да демонтираш оборудването...
    Не чета коментари и не отговарям на такива.

    И коментаторите...

    Коментар


    • #62
      Първоначално публикуван от maxaffey Преглед на мнение
      Здравейте,

      Искам да сложа gps тракер на тракторите си, за да мога да проследявам къде ходят и какво вършат трактористите ми и дали бачкат часпром 😁.

      Искам обаче да го вържа към втори малък акумулатор като тези на сот алармите, защото тракторите имат ключ маса и като я изключат ще спре и тока към тракера. Мога да го направя кабела на тракера да не минава през ключ масата, но тогава като махат акумулатора да го зареждат или по друга причина пак няма да бачка.

      Та питането ми е как да го вържа този малък акумулатор и къде, за да може все пак да се зарежда от алтернатива и да е включен евентуално към големия акумулатор когато трактора не е запален но в същия момент да не се дърпа ток от него при палене защото незнам дали няма да даде фира малкия така!

      Това е и с цел ако някой открадне трактора и го скрие някъде и махне акумулатора да мога да го намеря. Незнам дали такива неща се крадат, но вече нищо няма да ме учуди!!!


      Мерси предварително.
      Струва ми се, че ако не се отклоняваме от споделената нужда в първото изречение, има достатъчно много нескъпи тракери отговарящи на заданието.
      За съжаление коментарите като че ли леко се изместиха в друга посока поради желанието за "намиране" при евентуална кражба.
      Вероятно би било полезно за автора да попита компаниите предоставящи такива услуги какво биха му предложили и на база получената информация да си прецизира приоритетите.
      Не мога да преценя само доколко лесно би се справил с безплатните софтуерни решения. Някои от посочените са доста несигурни а за други е необходимо да се бориш с настройките и на тракера и на приложението.
      Та ако задачката предполага реални действия и извън темата бих се придържал към оная приказка за двете кила брашно и майстора.
      GPS системи https://www.easytracking.bg/
      Пътна помощ навсякъде и по всяко време https://закъсах.бг

      Коментар

      Активност за темата

      Свий

      В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

      Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

      Зареждам...
      X