Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Слагане на втори акумулатор за gps тракер

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Тая работа с 2 броя 12V акумулатора в серия е абсолютна закърпотина в стил ТНТМ.
    Може да си ги мерите до края но от нея дори няма смисъл.
    Целята простотия работи на много под това напрежение.
    Това се опитвам да кажа - на хуйнята не и е нужен такъв акумулатор за да работи!
    Враг усраине

Коментар

Да пОпИтАм ,колко реално са се борили с ГПС тракер ? Купих го моя със захранване и акумулатор ...... за този случай е перфектно решение ..... захранва се и се зарежда при ежедневната работа на трактора и всяка вечер при гасенето и изкл. на ключ масата , продължава да работи до три месеца безгрижно ...... Платки , иДиоти , резистори и всякакви други извращения няма ! Интересува ли ви модела и от къде е купен ? Ползвам го почти година и съм го зарежал три или четири пъти , защото е в ремаркето ми и то повече се ползва като склад и рядко го закачам за буса и има захранване .
      Последно редактирано от alexalex69; 29-01-22, 19:47.
      По Ясенски : Истинският МОДЕРАТОР (полицай ) винаги може да намери нарушение.

Коментар

...а и в крайна сметка в случая идеята е да се гледа къде са тракторите, докато работят, та изобщо нуждата на акумулатор е силно под въпрос.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Доколкото разбирам въпросът е не просто да се свърши работа а да се свърши с максимум импровизации и жици.
          Враг усраине

Коментар

Първоначално публикуван от alexalex69 Преглед на мнение
            Да пОпИтАм ,колко реално са се борили с ГПС тракер ? Купих го моя със захранване и акумулатор ...... за този случай е перфектно решение ..... захранва се и се зарежда при ежедневната работа на трактора и всяка вечер при гасенето и изкл. на ключ масата , продължава да работи до три месеца безгрижно ...... Платки , иДиоти , резистори и всякакви други извращения няма ! Интересува ли ви модела и от къде е купен ? Ползвам го почти година и съм го зарежал три или четири пъти , защото е в ремаркето ми и то повече се ползва като склад и рядко го закачам за буса и има захранване .
            Заинтересува ме. Прати линк или модел. А и да питам дали пази няколко месеца назад къде е била машината и и показва ли я на карта и дали дава някакви други данни освен моментните координати?

Коментар

Първоначално публикуван от Esper Преглед на мнение
            Доколкото разбирам въпросът е не просто да се свърши работа а да се свърши с максимум импровизации и жици.
            Просто търсейки от седмица на сам тракера, поне тези които намерих в бг или попадам на такива с батерия и онлайн апликация но нямат наличности или са такива с батерия но без онлайн апликация а само показва моментното местоположение или са с апликация и пазещи няколко месеца назад информацията но нямат батерия!

И затова реших да видя дали ще мога да си подсигуря резервна батерия само са тракера и засега варианта с платката за зареждане ми изглежда разумна ако не успея да намеря тракер с батерия, апликация и пазещи история.

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20220130_160709.jpg
Прегледи:140
Размер:1.19 МБ
ID:6812921 Това е комплектацията:
              По Ясенски : Истинският МОДЕРАТОР (полицай ) винаги може да намери нарушение.

Коментар

free-gps.bg погледни тук хората и сим карта с абонамент дават

Коментар

Първоначално публикуван от alexalex69 Преглед на мнение
                  Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20220130_160709.jpg
Прегледи:140
Размер:1.19 МБ
ID:6812921 Това е комплектацията:
                  Този го гледах и из български сайтове за по 150 лв, изглежда ми надежден и има всичко което искам, само това ме притесняваше:

Activity Journal - Съхранява данни от последните 6 месеца в уеб платформата или в мобилното приложение. Данните за местоположение, маршрут и скорост се запазват автоматично .
                  Уеб услугата е услуга на трета страна и може да доведе до допълнителни разходи *

И затова не го поръчвах, но щом си работил и си доволен, може да го пробвам.

Коментар

• alexalex69
                    alexalex69 коментира
                    Редактиране на коментар
                    Купил съм си сим карта без абонамент и за една година съм платил около 5 евро , инсталирал съм фирменият софтуер на телефона и компютъра вкъщи . В началото имах малко стрес , защото за първи път ползвах подобна играчка . Имах притеснение , защото е за 2Г мрежа , обаче виждам , ще за момента работи безпроблемно . Ако има някакво значение да допълня , че го позвам в ДЕ .

• s_s1
                    s_s1 коментира
                    Редактиране на коментар
                    От къде се купува тази сим карта за 1 година за 5 евро и има ли покритие в Европа?

• alexalex69
                    alexalex69 коментира
                    Редактиране на коментар
                    Това е предплатена Карта.....
                    Купих я с 5 или 10 евро от Алди и понеже в началото си играх доста за около месец се изчерпи ..... след това я заредих с ваучер за15 евро и сега имам още 13 по сметката .....

Първоначално публикуван от moci111 Преглед на мнение
                  free-gps.bg погледни тук хората и сим карта с абонамент дават
                  И тези тракера изглеждат приемливо и не са с абонаменти като по другите сайтове.

Коментар

Според мен, както е писал Спарки, повечето трактори вършат полезна работа, когато мотора работи, така че освен ако не се притеснявате че ще го отмъкнат на платформа, просто вържете захранването на ГПС-а за + и - на главния акумулатор.

Отдавна се канех да взема такова (поне на вид) за колата,
                    https://www.aliexpress.com/item/32639620194.html

В кутийката си има батерия, а даже гледам че на двойна цена има и 3G модел.

Единствено ме притеснява какво се случва, ако при свален акумулатор се съберат двете клеми на акумулатора, но един диод (ако в самия тракер вече няма), трябва да реши проблема.

Жълтия кабел е след контакт, за да активира устройството, според зависи от профила за работа

Ако беше за "женска" кола, бих препоръчал такъв модел,
                    https://www.aliexpress.com/item/32985198061.html
                    ама, съм сигурен че на тракториста, очите ще се забодат право там, ако отвори капота

Според мен, по-важно е да обявиш най-тържествено че ня въпросното МПС има такъв тракер, за да не се почлучава така, че някой от незнание и невнимание го затрива, ... без да е знаел.
                    Като му се "води" и тракер на тракториста, трябва да го и пази. А и си знае че мърдане няма.
                    Щото иначе, ще го закачат от невнимание, някой клон ще скъса жиците, и т.н.

А има и друг момент - какво ще стане, като ги изловиш в нарушение?
                    Лесно мога да си пресдтавя ситуация, в която единия ще си търси нов трактор, а другия нов тракторист.

Така, че слагай го на показ и заявяваш, че до сега голям ктсмет сте извадили, че не са го откраднали
                    По тоя начин, работниците ще им остане само една нафта, като отделен доход... макар че има и тракери, дето могат да предават данни, като да речем ниво на нафтата.

Коментар

А аз бих препоръчал да не си купувате такива техники от али-баба, али-леля или али-чичо, независимо от атрактивните цени...
                      Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Първоначално публикуван от large Преглед на мнение
                        Според мен, както е писал Спарки, повечето трактори вършат полезна работа, когато мотора работи, така че освен ако не се притеснявате че ще го отмъкнат на платформа, просто вържете захранването на ГПС-а за + и - на главния акумулатор.

Отдавна се канех да взема такова (поне на вид) за колата,
                        https://www.aliexpress.com/item/32639620194.html

В кутийката си има батерия, а даже гледам че на двойна цена има и 3G модел.

Единствено ме притеснява какво се случва, ако при свален акумулатор се съберат двете клеми на акумулатора, но един диод (ако в самия тракер вече няма), трябва да реши проблема.

Жълтия кабел е след контакт, за да активира устройството, според зависи от профила за работа

Ако беше за "женска" кола, бих препоръчал такъв модел,
                        https://www.aliexpress.com/item/32985198061.html
                        ама, съм сигурен че на тракториста, очите ще се забодат право там, ако отвори капота

Според мен, по-важно е да обявиш най-тържествено че ня въпросното МПС има такъв тракер, за да не се почлучава така, че някой от незнание и невнимание го затрива, ... без да е знаел.
                        Като му се "води" и тракер на тракториста, трябва да го и пази. А и си знае че мърдане няма.
                        Щото иначе, ще го закачат от невнимание, някой клон ще скъса жиците, и т.н.

А има и друг момент - какво ще стане, като ги изловиш в нарушение?
                        Лесно мога да си пресдтавя ситуация, в която единия ще си търси нов трактор, а другия нов тракторист.

Така, че слагай го на показ и заявяваш, че до сега голям ктсмет сте извадили, че не са го откраднали
                        По тоя начин, работниците ще им остане само една нафта, като отделен доход... макар че има и тракери, дето могат да предават данни, като да речем ниво на нафтата.
                        Интересувал съм по темата мтел мислят да спират 3G, А да оставят 2G.

Коментар

Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
                          А аз бих препоръчал да не си купувате такива техники от али-баба, али-леля или али-чичо, независимо от атрактивните цени...
                          Сподели колега от къде да ги купим? Нали всичко от Китай идва. Да ги купим от тук на тройна цена. Каквото съм поръчал от алито всичко работи, ако има проблем и пари са ми връщали.

Коментар

Два тракера имам от алито и съм ги монтирал на ел. тротинетки работят перфектно с предплатени карти. Картите са виваком FREE2GO зареждаш 4лв. ползваш два месеца

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X