Има 1000 вида различни такива крушки по сайтовете. Искам да питам някой да препоръча конкретен модел / марка от които е доволен. Искам да ги ползвам във фара на pagero 2 и там е само една крушка за къси и дълги . На кой модел да заложа .
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Въпрос за LED крушки h4 led high low
Свий
X
-
От: Въпрос за LED крушки h4 led high low
Специално за H 4 подразбрах че били зле,че и аз се бях засилил.За сега си карам с полски Н4 с 50% процента повече светлина,светлинати е студена и вършат перфектна работа на мокро.Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!
-
Аз пък смених на един мотор Н крушките, отделни за къси и за дълги с по една Н лед, разликата беше умопомрачителна в полза на ЛЕДа, харчат 1/3 от тока светят три пъти повече, има лед за "стотинки" има и лед за хубави парици, избрах средно до сравнително скъпи с много стотин коментара/отзиви и останах много доволен.Първоначално публикуван от faster Преглед на мнениеСпециално за H 4 подразбрах че били зле,че и аз се бях засилил.За сега си карам с полски Н4 с 50% процента повече светлина,светлинати е студена и вършат перфектна работа на мокро.
NOVSIGHT H11 H8 H9 LED Fog Light Bulb, H11/H8/H9/H16(JP)Бъдете живи и здрави!
Коментар
-
Дай точния модел.Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнениеАз пък смених на един мотор Н крушките, отделни за къси и за дълги с по една Н лед, разликата беше умопомрачителна в полза на ЛЕДа, харчат 1/3 от тока светят три пъти повече, има лед за "стотинки" има и лед за хубави парици, избрах средно до сравнително скъпи с много стотин коментара/отзиви и останах много доволен.
NOVSIGHT H11 H8 H9 LED Fog Light Bulb, H11/H8/H9/H16(JP)
Който търси , намира !
Човекът е човек, когато е на път !
Коментар
-
От тези съм много доволен - https://www.aliexpress.com/item/3268...27424c4d9RQZmA
идват бързо и уважават гаранцията. На колега му изгоря едната и му пратиха още един комплект.
На шкодата ми работеха повече от година и я продадох след това. Ползвам в момента такива за фаровете за мъгла и светят мнооого по-добре от обикновенна.Hyundai Galloper 3.0 V6
0885 44 60 16
Коментар
-
Аз ползвам тези на фиестата : https://www.aliexpress.com/item/3283...27424c4dsam9PB, преди 2 години ги купих и си пердаши с тях още, светят добре иска малко настройка на някоя стена само. Не смущава радиото отзад където е вентилатора е 2,5 см и е доста компактно.
ПП гледам ,че същият продукт не се предлага вече,но от тази марка има доста предложения.Hyundai TERRACAN J3 2,9 CRDI 200HP 2" lifted on 31" Cooper Discoverer AT3 4s
Ford Fiesta 1.4 Tdci
Коментар
-
Дайте конкретен модел Н 4 и да са яки.Тия двата варианта ще станат ,но ме притеснява габаритния им размер назад,май няма да мога да сложа капачката.Като размер трябва да са като оригиналните Н 4 иначе.назад май ще стърчат много.Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!
Коментар
-
HONDA CR-V RD1 126 hp Auto JDM
Mitsubishi Pajero 2.5 intercooler turbo EX
Коментар
-
Линк от къде си ги поръчал може ли ?Първоначално публикуван от tihony Преглед на мнениеС такива съм от 2 години. Много доволен от това, че са с CSP диоди и имат ясно отсечена граница, като при оригиналните крушки. Харчат по 23w и не нагряват въобще. Много бързо превключване между къси и дълги.
[ATTACH=CONFIG]996750[/ATTACH]
Коментар
-
От али-то
.
https://m.ru.aliexpress.com/item/328...w1569414977364HONDA CR-V RD1 126 hp Auto JDM
Mitsubishi Pajero 2.5 intercooler turbo EX
Коментар
-
Това от линка е категоричен боклук с мощност не повече от 2-3 вата. Повече не може да разсее без да изгори.Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнениеАз пък смених на един мотор Н крушките, отделни за къси и за дълги с по една Н лед, разликата беше умопомрачителна в полза на ЛЕДа, харчат 1/3 от тока светят три пъти повече, има лед за "стотинки" има и лед за хубави парици, избрах средно до сравнително скъпи с много стотин коментара/отзиви и останах много доволен.
NOVSIGHT H11 H8 H9 LED Fog Light Bulb, H11/H8/H9/H16(JP)Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Коментар