Обява

Свий
Няма добавени обяви.

LED крушки вместо халогенните?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: LED крушки вместо халогенните?

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
    Ако ще го разглобявам няма да взема нещо за 500€
    На мен често ми се налага, за да си върша работата. И за 500, и за 5000, а наскоро и едно за 50000.

Просто напоследък работенето на нещо е опция. И не винаги я предлагат.

Коментар

Може, но предвид че има същите, просто чисти китайци без лъскава табелка за 1/5 от парите, някак си съм не мерси. Още повече ако ще се подхожда с идеята за тунинговане на нещото.
      И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Мииииииии, аз само да намекна че понякога, НЕ ВИНАГИ, лъскавата табелка освен 400% надценка носи и други работи. Ама няма лошо поне да се упражниш на китаеца.

Коментар

Така, така.
          След като си монтирам парното, после сложа лебедката, сменя елементите на ГНП-то да докараме над 200 кс, може да стигна и до фаровете (които така или иначе са чисто нови, с релета и светят напълно задоволително за Н4) Тъкмо тогава се надявам да има реални впечатления от потребители. И качеството да е дръпнало напред.
          И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Ми виж откога аз съм пуснал предната тема по въпроса - дръпнало е качеството в правилната посока ама на Ужаската още са H4 и не щото не бих похарчил 1000 лв точно за това.

Ама аз съм търпелив де.

Коментар

Първоначално публикуван от disko04 Преглед на мнение
              Ga*co или друг такъв куриер, около 2,20лв на килограм от UK
              Имаме и форумен член, който доставя на 1.7лв./кг.

Гъбата го познавам повече от 1/4 век, но за по-тежки работи другите са по-изгодни, а и са ми под носа.

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
              Може, но предвид че има същите, просто чисти китайци без лъскава табелка за 1/5 от парите, някак си съм не мерси. Още повече ако ще се подхожда с идеята за тунинговане на нещото.
              И аз така мисля,
              но ако джипа ти е на цена на софийска гарсониера, нЕма как да си слОш нещо тънко.
              ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Първоначално публикуван от Джоу (x3mrjoe) Преглед на мнение
                Имаме и форумен член, който доставя на 1.7лв./кг.

Гъбата го познавам повече от 1/4 век, но за по-тежки работи другите са по-изгодни, а и са ми под носа.

Това съм го пропуснал, дай инфо защото съм имал и тежки работи за които 50ст си струват.
                Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

Първоначално публикуван от brum Преглед на мнение

Въпроса е какво ще стане ако захраним крушката с 10W мощност отгоре. Мощността ще скочи с 15%, но на теория би трябвало светлината да скочи с над 15%. Живота на крушките ще стане по-кратък, но не е ясно с колко.
                  Провери ги пак тия цифри - десетина вата повече ти дават около 50% повече осветяемост на пьтя и това не по мойто око ми мерено как си трябва.
                  За живота пьк сьвсем не сьм сьгласен ако не дупим крушка на висок волтаж.
                  TOYOTA SEQUOIA ‘11
                  W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                    Провери ги пак тия цифри - десетина вата повече ти дават около 50% повече осветяемост
                    Това не е непременно така а само за конкретен вид крушка. Такива са или краткоживущи, или скъпи, а често и двете.

Ама съм писал в съседната тема и няма да се повтарям.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                      Това не е непременно така а само за конкретен вид крушка. Такива са или краткоживущи, или скъпи, а често и двете.

Ама съм писал в съседната тема и няма да се повтарям.
                      Ми не знам дали китаеца не им е обьркал цената ма ако вярвам на мойто око,че няма сега да седна да меря 12 кинта крушки то ни са краткоживущи ни са скьпи,а на светене го докарват.Теорията я знам и за това бях запьнал на едни други преди да скоча срещу теорията и на,практиката я опроверга тая теория.

Сьседната тема и аз ма и аз като теб няма смисьл едно и сьщо да пиша.
                      TOYOTA SEQUOIA ‘11
                      W140 S420 '99

Коментар

12 си е скъпо (за крушка). Не че е скъпо за мене или за тебе.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                          12 си е скъпо (за крушка). Не че е скъпо за мене или за тебе.

13 двете с доставката от Хонг Конг та и аз като всеки нормален си мислех Ма що кьлва на гола кука па то е на,бие до момента 6 комплекта Филипс или Силвания и като светене и като качество,а като пари друг да ги смята,тия тук са по около 45 кинта комплекта.
                          TOYOTA SEQUOIA ‘11
                          W140 S420 '99

Коментар

Такива крушки тука са едни 30+лв за бройка. Примерно Nigtbreaker-а, а то даже не е толкова специална крушка. Ако е 10лв едната и я накараш да свети като тая дето я продават за 30+лв мисля, че си е засулжавало занимавката. Още повече, че за накои типове крушки е трудно да откриеш "специални". Примерно HB3/HB4 . А с тоя подхода без значение на крушката ще имаш малко повече светлина.

Коментар

Не ми беше до парите на мен,Найтбрейкьра светеше повече от нормална такава за 5 кинта.Е струва едни 25 примерно,но поне светеше.Колите ги карам на фарове,ксенона не гори,но след смяна на 6 найтбрейкьра които я карат по 3-4 месеца я не се отказах,току си дойде жената кьорава с единия фар.

Сложих китаец за 6-7 кинта с десетина вата по-яка крушка и свети осезателно по-добре от всякаква пробвана от мен сьс стандартни ватове Силвания Ултра или Филипс,а и 4 години проблеми никакви.Стандарта не може да се опьне на ксенона,ксенона пьк не може да се опьне на Китаеца..........за 6 кинта без занимавка ни гори ни проблеми прави,ОРИГИНАЛНО КИТАЙСКО с кутийка на Осрам.

Това от опит,теорията трябва да е точно обратната ма е на, на практика теорията за нищо не става.

Не знам в България кое колко е,тук комплект супердупер крушчици е 40-50 долара и не стьпва на малкия прьст на китаец за 6.

За бакшиш се занимавам с лодки пьк и не само аз - имаме 4 ЛЕД бара,6 крьгли и 4 квадратни ЛЕД фарове,поне 5-6 единични крушки с един или няколко диода,кеф ти морски,кеф ти за под вода.............и долу горе им следя развитието кой на кьде се развива с крушките.Ми до момента няма един който даже да наближава ксенона като осветяване на пьтя за нормални пари.Говоря за нормални пари,а не за лупи от Акюра набити на фар от Лексус присаден на каквото кажеш там.
                              Вадя,хвьрлям и слагам другата и пей сьрце.Смяна на фар сьщо не е много зор ако има фар за 1-2-300 долара примерно ма няма,има Ксенонови за ммммм 60 кинта втора рька и ако някой извади тройно на тях ЛЕД фарове ОК,може да се огледам в тях,но искам да знам,че и светят.

И няма и няма,а като ще го подпирам с 40 инча бар ебати фара
                              Последно редактирано от BENZBOSS; 17-10-16, 19:51.
                              TOYOTA SEQUOIA ‘11
                              W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от disko04 Преглед на мнение
                                Това съм го пропуснал, дай инфо защото съм имал и тежки работи за които 50ст си струват.
                                Пускам ти го на лично.
                                ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X