Обява

Свий
Няма добавени обяви.

V6 или R6 за джип ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: V6 или R6 за джип ?

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
    Умрем от любопитство, защо една чисто техническа дискусия трябва да бъде обстойно осрана от ора, дека едва ли са виждали отблизо V или L.
    Прав си скрапи, от къде тръгна, къде стигна...Понеже заглавието е V или L за джип, не виждам кое му е важното толкова, колянов вал за совалка ли ще правиш, къвто се събира или имаш - такъв слагай! Не виждам смислена причина да се съобразяваш с такава дилема, и от двата вида има уникални боклуци и прехвалени такива...
    мисля, да зема а се замисля...

Коментар

Колегата пита М 104 или М 112 ! Не за парни машини или двуплощници !

Коментар

Първоначално публикуван от stankos Преглед на мнение
        Колегата пита М 104 или М 112 ! Не за парни машини или двуплощници !
        За така дефинираните цели:
        Първоначално публикуван от Джоу (x3mrjoe) Преглед на мнение
        Целите - туризъм, да "дърпам" Гагич по светофарите, и да стигам преди него в Бургас, ма с повече почивки.
        Нито един от двата няма да му свърши работа.
        В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
          Имам си две V и едно L, действащи.. ..
          Ако продаваш царевица на плажа, това прави ли те компетентен по морските въпроси?
          "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
            Ако продаваш царевица на плажа, това прави ли те компетентен по морските въпроси?
            Това ме прави близко виждал както царевицата, така и морето. Може пък да съм опитал на вкус царевицата и да съм разбрал каква гадост продавам, да съм се топнал в морето и да са ме налазили щипалки и да съм получил обрив от мръсната вода. Но не и да ми разправяш хафторитетно, че:
            дека едва ли са виждали отблизо V или L.
            Щото съм "осведомен потребител". И съм се осведомил за сметка на моя личен джоб, а не за сметка на празни лакърдии във форум.
            На автора на тази тема 75 % от темите му са "Продавам...", другите са тип "Torsen или Quaife?" "Такива или онакива гуми?" в които с години се изхождат специалисти по гугълстване, а авторът продължава да не си е избрал нито гуми, нито блокаж / диференциал, но "подклажда техническата дискусия".

Коментар

Глей ся, Гагич, какви теми да пускам си е мой личен избор, и е съвсем целенасочено, щото не искам да обяснявам какво знам, а ме интересува какво ще кажат/напишат колеги от форума, споделяйки опит, без значение практически, или само теоритически.

Това е мноооу краткия отговор, за да не влизаме в излишна полемика.

Имам виждане по въпроса, но наистина ме интересува всеки пост по темата от заглавието, и благодаря на всички, които се включиха до сега, а и за напред.
              ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Ако андренажа на редовия мотор не излиза пред оста на предния мост бих го сложил.

Гагич кажи по какво си специалист за да те ползваме като се наложи! Щото по автомобили не си...
                Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

Глей ся, Гагич, какви теми да пускам си е мой личен избор, и е съвсем целенасочено, щото не искам да обяснявам какво знам, а ме интересува какво ще кажат/напишат колеги от форума, споделяйки опит, без значение практически, или само теоритически.

Имам виждане по въпроса, но наистина ме интересува всеки пост по темата от заглавието, и благодаря на всички, които се включиха до сега, а и за напред.
                  Пускай си теми всякакви, псевдо-технически дискусии и си ползвай на воля форума за продавалник, каквато ти е основната активност тук. Само не очаквай, че като ме споменаваш мен в т.нар. "технически" твои теми, само ще гледам и няма да вземам участие Щото "сериозна техническа тема" с определяне като цел на проекта
                  ....да "дърпам" Гагич по светофарите, и да стигам преди него в Бургас, ма с повече почивки.
                  и на още три-четири места споменаване на Гагич (без изобщо да съм се включвал в темата преди това) си е за раздел "спам" отвсякъде.

Коментар

[QUOTE=rusev;2936111]Ако андренажа на редовия мотор не излиза пред оста на предния мост бих го сложил.

А това,защо?Имам някакви предположения но искам да знам,защо ти мислиш така?
                    Yamaha T max 500i/ABS/2007/50hp
                    Zander 3.80m,Johnson 2T/8hp
                    Vw passat 6/2.0TDI-CR/DSG6/140hp/2009
                    Toyota Hilux/2KD-FTV/102hp/Double Cab/2005

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X