Обява
Свий
Няма добавени обяви.
V6 или R6 за джип ?
Свий
X
-
От: V6 или R6 за джип ?
Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеЕднакво.driving Offroad .. IPSC shooting and hunting
Коментар
-
На теория редовия 6 цилиндъра е най-балансирания двигател от всички - 4,5,6,8,10 и т.н.т. цилиндрови двигатели. При липса на други ограничения доколкото съм чел по въпроса(има няма 2 часа веднъж като ми стана интерестно) се избира редови 6 цилиндров или V12. Точно по-тази причина при автобуси и други подобни "безпроблемни" откъм място се избирали редови 6 или V12. Това на теория, недостатъци не е като да няма, особено за джип за състезания редовия 6 цилиндров двигател е пагубен за баланса на теглото.Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
Телефон - в профила!
Коментар
-
Понеже виждам, че в темата се включват колеги с подходящ опит, ще я ползвам с повече конкретика, за да не отварям друга, пък ако трябва ще се премести в по-подходящ раздел.
Държа на скорости 722.6, и искам да ги куплирам с М104, но мисля че няма да станат, което значи поне М112, който пък е хАлумин, но и по-непознат (за сега) за мен.
Това ми е дилемата.
Отворен съм и към други идеи за компилации с 722.6
Не ми е спешно, и имам много време за изчистване на концепцията.
Та, трябват ми мнения на Мерцедесаджии.ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT
Коментар
-
Аз не че нещо разбирам от магарцедеси, но имам следните три въпроса:
Атмосферки?
Бендзин?
722.6 на джип?
И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнениеАз не че нещо разбирам от магарцедеси, но имам следните три въпроса:
Атмосферки?
Бендзин?
722.6 на джип?
ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT
Коментар
-
Щом ще влизаш в филми го направи с OM606 и кутията за него е само една...да си струва ресурса,ефекта гарантиран.LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение104.995 ми е много любим. И за жип става и за кола. Здрав, надежден, относително мощен и прост като футболен фен.
А ся кажи, как да се куплира и тръгне със 722.6 ?ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар