Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Писна ми от хлебарки!!!

Свий

Темата е затворена.

X
X
- 

До: Писна ми от хлебарки!!!
Бартер-ДДТ срещу наличния първак.1/1?Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеИмам десетки литри първак на разположение. Дали може да се използва?
Мога и други хлебаротранквиланти да намеря...
Коментар
 - 

Така. А кестени в тоя сезон - откъде?Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение...Сега даже е краш-теста,навън студено-всичките ще са ти скъпи гости.
Коментар
 - 

От пазара,брат-ако искаш да потърся тук?Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеТака. А кестени в тоя сезон - откъде?
Коментар
 - 

Див,като на ул."Плиска" тук.Имало и култивирани.Където слагаш-два/поне/ цели и два счупени/срязани.Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениенедей. И тук имаме пазари.
Коментар
 - 

Аз понеже съм в къща хлебарки няма . Не знам защо има си и канализация и всичко а и от целия квартал не съм чул от някой да има такива гадове. Навремето питах един познат който се занимава с унищожаване на такива гадове защото при мен нямаше отърване лятото от всъкъкви размери и породи мравки та човека ми препоръча един препарат срещу мравки и хлебарки Федона на BASF и от тогава нямам проблеми ако въобще тръгнат пролет пръскам с него и въпроса приключва.Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
 - 

Не знам, може и да помогне, но не е тествано. Тогава ситуацията беше няколко литра от дестилирания продукт + останките от джибрите.Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеПървака не го давам за пиене, приятелите си ми трябват. За пиене имам ракия, за който още не е разбрал.
Но ако не ти свиди особено много, може да пробваш на най-"заразеното" място с литър-два.О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...
Коментар
 - 

Гледам темата и се въздържах да пиша , ама като виждам на къде клони резултата - айде да ви спася .
Отивате в най-близкия Кауфланд . Избор голям от препарати . Но аз съм пробвал само този и съм шашнат .
Бях събрал в една торбичка отбор хлебарки . Напръсках ги директно и завързах торбичката . Хлебарките си мърдаха .... все едно съм им измил очите само .
Бях бесен за поредната лъжлива опаковка ( 3-7 лева струваше ... не помня) . Истински бесен ....
Все пак победен и невярващ напръсках около шкафовете , мивката , хладилника и печката . Ефект докато си легнем НЯМАШЕ . И .... интересното започна на сутринта . Събуждане и ..... ужас .
Стотици хлебарки легнали по гръб на пода . Мърдат само с крачета , все едно ги гъделичкаш по коремчето .
Не съм предполагал колко БРОЯ и с какви РАЗМЕРИ хлебарки сме имали ...... в къщи .
Гарантирам , че всеки който пробва ще изпита същите чувства и .... няма какво повече да говоря . Единствено пръскане , но обилно .
Седмица наред събирахме с прахосмукачка гадинките .
И вече НЯМА НИТО ЕДНА . Повече от 2 месеца .
Спокойствие !
И препарата си стои пълен . Просто няма нужда от второ пръскане .
Та .... не си хабете времето с други бабешки лекове .
За 7 години в студентско общежитие сме пробвали всичко - от мравчена и борна киселина , до ДДТ . Всичко !
За това - пригответе прахосмукачката .

Коментар
 - 

четох и гледам че почти се спами та викам и аз.....;-).
значи за нагревател си мисля някой от кана за варене на вода няма ли да е добре? имам една от скъпите работеща която съм готов да даря в името на науката веднага (просто от варовика тук започна да се изключва прекалено рано и лежи във "склада" вече). иначе едно време в апартамента ми в околията на София (Младост) имахме супермаркет отдолу и не се живееше от хлебарки. успях да се снабдя с Байгон от една болница (може и да е по-различен от този който продават) и ефекта беше поразителен.никакви хлебарки след едно денонощие.после сложих от ония къщичките за хлебарки просто превантивно ама няма хлебарки и досега (е и супера стана видеотека де). иначе тука в къщата съм сложил едно от тия прехвалените с ултразвук за гонене на всякакви насекоми.резултат никакъв освен дразненето в ушите (сменя честоти а някой ги чувам.странно,но факт). купувал съм и такова за гризачи- пак никакъв резултат. е тука сега хлебарки си нямаме а въпроса с гризачите е решен с две котки ;-). Ясене някъде беше писал че си пръскаш котката със препарат. недей. една от наще щеше да сдаде богу дух от тия пръскала. ветеринаря каза че по-лоша идея от тия спрейове нямало. каишка е решението (освобождава химията много по-бавно). тука оффнах от темата ама грижа за котките ;-).
та както и да е ако решиш да пробваш с нагревател имаш я каната от мен (пък и едни жълти очила така и не си ги потърси от мен та мое да комбинираме ;-). пък от кана мисля че може да ползваш и изключването. знам ли.аз не бих се пробвал ама на теб ти имаме доверие ;-). все пак знаеш какво правиш ;-). всичко в името на науката ;-).висете отпуснато
Коментар
 - 

може, как да не можеПървоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеИмам десетки литри първак на разположение. Дали може да се използва?
то това е в първите страници на наръчника, как да се избавим от въшки, ама предполагам, и за хлебарки става
значи, взимаш една тухла, и я стриваш на прах
после взимаш малки чашчици, много, много..
и сипваш първака в тях
стрития тухлен прах го правиш на купчинки, покрай чашките..
и ..
и после почва купона
като се напият тахтабите, по стар български обичай, се скарват. От дума на дума, работата отива на бой.
Точно тук влиза в работа тухлата на прах.
Започва бой с тухли.
Драстично самоизбиване
Не остават живи...
Зрителите са доволни...
Хепи енд...
Коментар
 - 

Тия зверове и с цяла тухла да ги млатнеш, ефектът ще бъде съмнителен. Пък и метаболизмът им не е подходящ за напиване с ракия. Не знам дали имат канибалистични наклонности. Калеко ми фащаше три плъха и ги слагаше в бидон. За една седмица се самоизяждаха, оставаше един, най- якия. Него го пуска в мазето и до месец в близката околия не остава жива душа.Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.
Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар