Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Писна ми от хлебарки!!!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Писна ми от хлебарки!!!

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
    Имам десетки литри първак на разположение. Дали може да се използва?
    Може за пиене.

Коментар

Бартер-ДДТ срещу наличния първак.1/1?
      Мога и други хлебаротранквиланти да намеря...

Коментар

Първака не го давам за пиене, приятелите си ми трябват. За пиене имам ракия, за който още не е разбрал.

Коментар

Предното го брой за майтап/и не ме питай в новообявен Санкт Петербург какво и как,до изпроводяк на гарата/,но за дивите кестени-сериозно.Сега даже е краш-теста,навън студено-всичките ще са ти скъпи гости.

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
            ...Сега даже е краш-теста,навън студено-всичките ще са ти скъпи гости.
            Така. А кестени в тоя сезон - откъде?

Коментар

Така. А кестени в тоя сезон - откъде?
              От пазара,брат-ако искаш да потърся тук?

Коментар

недей. И тук имаме пазари.

Коментар

недей. И тук имаме пазари.
                  Див,като на ул."Плиска" тук.Имало и култивирани.Където слагаш-два/поне/ цели и два счупени/срязани.

Коментар

Аз понеже съм в къща хлебарки няма . Не знам защо има си и канализация и всичко а и от целия квартал не съм чул от някой да има такива гадове. Навремето питах един познат който се занимава с унищожаване на такива гадове защото при мен нямаше отърване лятото от всъкъкви размери и породи мравки та човека ми препоръча един препарат срещу мравки и хлебарки Федона на BASF и от тогава нямам проблеми ако въобще тръгнат пролет пръскам с него и въпроса приключва.
                    Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

За кестените да питам само с диви ли има ефект.

Коментар

Първака не го давам за пиене, приятелите си ми трябват. За пиене имам ракия, за който още не е разбрал.
                        Не знам, може и да помогне, но не е тествано. Тогава ситуацията беше няколко литра от дестилирания продукт + останките от джибрите.
                        Но ако не ти свиди особено много, може да пробваш на най-"заразеното" място с литър-два.
                        О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Гледам темата и се въздържах да пиша , ама като виждам на къде клони резултата - айде да ви спася .
                          Отивате в най-близкия Кауфланд . Избор голям от препарати . Но аз съм пробвал само този и съм шашнат .
                          Бях събрал в една торбичка отбор хлебарки . Напръсках ги директно и завързах торбичката . Хлебарките си мърдаха .... все едно съм им измил очите само .
                          Бях бесен за поредната лъжлива опаковка ( 3-7 лева струваше ... не помня) . Истински бесен ....
                          Все пак победен и невярващ напръсках около шкафовете , мивката , хладилника и печката . Ефект докато си легнем НЯМАШЕ . И .... интересното започна на сутринта . Събуждане и ..... ужас .
                          Стотици хлебарки легнали по гръб на пода . Мърдат само с крачета , все едно ги гъделичкаш по коремчето .
                          Не съм предполагал колко БРОЯ и с какви РАЗМЕРИ хлебарки сме имали ...... в къщи .
                          Гарантирам , че всеки който пробва ще изпита същите чувства и .... няма какво повече да говоря . Единствено пръскане , но обилно .
                          Седмица наред събирахме с прахосмукачка гадинките .
                          И вече НЯМА НИТО ЕДНА . Повече от 2 месеца .
                          Спокойствие !
                          И препарата си стои пълен . Просто няма нужда от второ пръскане .
                          Та .... не си хабете времето с други бабешки лекове .
                          За 7 години в студентско общежитие сме пробвали всичко - от мравчена и борна киселина , до ДДТ . Всичко !
                          За това - пригответе прахосмукачката .
                          Прикачени файлове

Коментар

четох и гледам че почти се спами та викам и аз.....;-).
                            значи за нагревател си мисля някой от кана за варене на вода няма ли да е добре? имам една от скъпите работеща която съм готов да даря в името на науката веднага (просто от варовика тук започна да се изключва прекалено рано и лежи във "склада" вече). иначе едно време в апартамента ми в околията на София (Младост) имахме супермаркет отдолу и не се живееше от хлебарки. успях да се снабдя с Байгон от една болница (може и да е по-различен от този който продават) и ефекта беше поразителен.никакви хлебарки след едно денонощие.после сложих от ония къщичките за хлебарки просто превантивно ама няма хлебарки и досега (е и супера стана видеотека де). иначе тука в къщата съм сложил едно от тия прехвалените с ултразвук за гонене на всякакви насекоми.резултат никакъв освен дразненето в ушите (сменя честоти а някой ги чувам.странно,но факт). купувал съм и такова за гризачи- пак никакъв резултат. е тука сега хлебарки си нямаме а въпроса с гризачите е решен с две котки ;-). Ясене някъде беше писал че си пръскаш котката със препарат. недей. една от наще щеше да сдаде богу дух от тия пръскала. ветеринаря каза че по-лоша идея от тия спрейове нямало. каишка е решението (освобождава химията много по-бавно). тука оффнах от темата ама грижа за котките ;-).
                            та както и да е ако решиш да пробваш с нагревател имаш я каната от мен (пък и едни жълти очила така и не си ги потърси от мен та мое да комбинираме ;-). пък от кана мисля че може да ползваш и изключването. знам ли.аз не бих се пробвал ама на теб ти имаме доверие ;-). все пак знаеш какво правиш ;-). всичко в името на науката ;-).
                            висете отпуснато

Коментар

може, как да не може

то това е в първите страници на наръчника, как да се избавим от въшки, ама предполагам, и за хлебарки става

значи, взимаш една тухла, и я стриваш на прах
                              после взимаш малки чашчици, много, много..

и сипваш първака в тях

стрития тухлен прах го правиш на купчинки, покрай чашките..

и ..

и после почва купона

като се напият тахтабите, по стар български обичай, се скарват. От дума на дума, работата отива на бой.
                              Точно тук влиза в работа тухлата на прах.

Започва бой с тухли.

Драстично самоизбиване

Не остават живи...

Зрителите са доволни...

Хепи енд...

Коментар

Тия зверове и с цяла тухла да ги млатнеш, ефектът ще бъде съмнителен. Пък и метаболизмът им не е подходящ за напиване с ракия. Не знам дали имат канибалистични наклонности. Калеко ми фащаше три плъха и ги слагаше в бидон. За една седмица се самоизяждаха, оставаше един, най- якия. Него го пуска в мазето и до месец в близката околия не остава жива душа.
                                Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X