Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Писна ми от хлебарки!!!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Писна ми от хлебарки!!!

Е мойто не е кокер - "средно голямо българско куче" е..))). И хич не им пука на хлебарките, а и на кучето. Аз обаче съм над абонатната - а долу е страшно! Значи и това не е критерий..)))

Коментар

Първоначално публикуван от rumbata Преглед на мнение
      Ясене, опитай да развъдиш мравки.
      Те кльопат яйцата на хлебарките.

или

В нашия блок миналата година имаше пожар, яко обгазяване и т.н. екстри.
      Вече година и повече нямаме хлебарки, без никакви препарати.
      Мравки има брат ми. Много малко. Напук на братската обич, изобщо не казва как се е уредил. Хлебарки, естествено няма.

Пожар - май по-добра идея срещу съседите, отколкото вряла вода. Може и да се съчетаят - никой няма да ме осъди, че съм гасил с каквато вода имам.

Коментар

Ясене,преди ракетната установка,пробвай с кестените.Слагай в ъглите,под мивката,не пропускай да сложиш и върху кухненските шкафове.Когато живеех в блок само това сработи,всичко друго беше ден до пладне.Пиша за русите,черните лесно ги отвях с боракс,блондитата- две години променлив неуспех.

Коментар

Боракс, варен картоф и жълтък от яйце. След два- три дни ти трябва и метла. Хлебарката е умно животно и е социално почти колкото мравката. При вида на трупове от себеподобните си бяга. С нагревател просто ще ги върнеш обратно, докато не намерят друга пролука, но няма да убиеш нито една. Ако все пак си решил да приложиш идеята, мисля че най- доброто място за нагряване е утаителя. Там повече от 70 градуса Целзий не ти трябват. Тъкмо, по миризмата ще разбираш за натрупаните боклуци и тяхното естество. Е, ако нямаш водна тапа и на сифона.
          Последно редактирано от Тропчо; 11-12-09, 12:14.
          Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Това, което ще кажа е на ръба на вицовете, но НЕ е виц. Доколко е прложимо в конкретния случай - не знам.
            Експеримента: мой добър другар реши, че трябва да се научи да прави ракия. И първия експеримент, с мини-казан (около 80литра обем, материала да е бил 20тина литра) - в банята, в апартамента.
            Резултата: ракията кой знае колко не излезе, повечето субстанции преди и след дестилация заминаха в канализацията.
            Страничен ефект 1: изчезнаха хлебарките в целия блок. 4 или 5 години оттогава, няма ги гадовете.
            Страничен ефект 2: целия вход 2 дена смърдеше на джибри
            Интересното е, че дори не живее на последен етаж.
            О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Ясене, изчетох цялата тема, но това, което пиша няма да ти хареса.
              Ще споделя личен мой опит от студентските години, а и от по-ново време.

До блока в който бях квартирант имаше барче. В него предлагаха и сандвичи. Слага бармана поредния сандвич в микровълновата и топли, за да се разтопи кашкавала. След това добавя доматче, краставичка, и сосове. Пиейки си кафето забелязвам, че от сандвича изпълзява голяма хлебарка. Веднага казвам на бармана. Той вади сандвича и вкл. отново фурната празна, само с хлебарката. Чакаме 2-3 минути и като отваря вратата хлебарката бързо бързо избяга от фурната, явно се е припотила но нищо й нямаше, поне на външен вид. Невероятно, но факт.
              На купон в студ. общежития разказвам този случай и ми отговарят със следното: В стаята имат печка раховец, и т.к. парнното е слабо котлоните и фурната стоят включени. Инквизират жива хлебака, като я пускат в/у горещия котлон, тя притичва бързо, бързо по почти червената плоча, и бързо се шмугва във загрятата фурна. Затварят вратата и печат на мах. Отварят вратата и ... хлебарката я няма, отишла си е.
              И отново лично мое наблюдение. Отварям кафе машина, работеща за да регулирам пресостата. Като вдигам капака върху цилиндъра /бойлера/ се препичат няколко хлебарки. Налягането вътре е 1.2-1.8 бара. И има пара. Темп. е над 110'С, но колко над - не съм мерил. А на гадовете им е готино...
              Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

За микровълновата не съм съгласен - за 30 секунди се взривяват - буквално!
                Аз истината за другото тук:http://www.hlebarki.info/

Коментар

с регент се трепят успешно,трябва да питам майка ми какво е другото му наименование,понеже те спират едно и го пускат под друго име.а за рецептата.-
                  варите картофи ,мачкате ги и смесвате с регента,ефекта е траен и пълен..

Коментар

Не би било справедливо да не пусна малко коментари от противниковата страна

We've been around for hundreds of millions of years, and we will be - long after you...

Издъних се на Тюринг теста

Коментар

От няколко години имам същият проблем но тукашните им роднини са като слонове в сравнение с българските .Опитите с тровене,палене,лепене,побоища и заплахи действат временно .Роди ми се и дъщеря та някой методи отпаднаха и накрая се видях в чудо.Бръмбарите-досадници имат учудващата способност винаги да се появяват около жената и ако може да е след 2 сутринта най-им е добре.Писна ми да търча с лопатки,чехли и др. хладни оръжия ,след което да успокоявам пискащите че тая е последната.Съвсем случаино преди 2 седмици видях в един магазин малка хуйня която ултразвуково им хортувала нещо и те си отивали обидени.http://www.mascotafaunajardin.com/ah...rc-p-2017.html
                      До тук съм хвърлил над 200 евро без траен ефект та още 28 не ми направиха кой знае какво впечатление.Взех две . Буболеци имаше само първите 24 часа . Явно се изнасяха.От тогава ни драм
                      Снимката не съм я правил аз но гадовете са същите .
                      Прикачени файлове
                      Последно редактирано от droba; 11-12-09, 20:38.
                      О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

хъ...

това , този звер, този киликандзер, това чудовище..

това ти лази наоколо???

ами то колкото дистанционното на телевизора, бре
                        ами ако го убъркаш?

аз лично ще загубя ерекция за месец, в такава ситуация..

то това е за отстрел, направо..

чехлите връзваш ли си ги за крака на спалнята?

баси..

жена ти е много сърцата, щом още съжителствате с тия тахтаби, ако беше у нас, полемиката щеше да е ясна - или аз, или те..

ами ти може да си ги надписваш с тебеширче по гръбчетата, и да ги водиш като домашни любимци ( ега ти и любимците, де ), на каишка..

ауууууу

довечера ще спя въоръжен

не, няма да спя!!!!

кошмар

и като се сетя за милите руси хлебарчици в Москва..

не!!!!

ла кукарача
                        да си го танцуват тангото.. аз не ща!!!
                        Последно редактирано от Veni1; 11-12-09, 21:46.

Коментар

Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнение
                          Това, което ще кажа е на ръба на вицовете, но НЕ е виц. Доколко е прложимо в конкретния случай - не знам.
                          Експеримента: мой добър другар реши, че трябва да се научи да прави ракия. И първия експеримент, с мини-казан (около 80литра обем, материала да е бил 20тина литра) - в банята, в апартамента.
                          Резултата: ракията кой знае колко не излезе, повечето субстанции преди и след дестилация заминаха в канализацията.
                          Страничен ефект 1: изчезнаха хлебарките в целия блок. 4 или 5 години оттогава, няма ги гадовете.
                          Страничен ефект 2: целия вход 2 дена смърдеше на джибри
                          Интересното е, че дори не живее на последен етаж.
                          В нашия блок няма проблем да смърди на джибри,повечето са пияндурници,ако има ефект от джибрите да действам.

Коментар

Навремето в Ангола бяха същите около -един пръст.

Коментар

Имам десетки литри първак на разположение. Дали може да се използва?

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                                Имам десетки литри първак на разположение. Дали може да се използва?
                                Аха... Използвай го като напалм.....
                                Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                                Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X