Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Защо съвременните автомобили са пълен shet - не е случайно

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Защо съвременните автомобили са пълен shet - не е случайно

Най-търсени или с най-голяма печалба?
    байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
    Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
    Суперспам - спама на суперите

Коментар

Първоначално публикуван от DBRS Преглед на мнение
      Най-търсени или с най-голяма печалба?
      и двете! Вървят заедно ръка за ръка!
      На практика самочуствието и кефа са необходими като въздуха.Даже са наравно с храната ако не и преди.
      Примери бол:
      Жената предпочита да намръзне но да обуе обувки с ток в снега , тинейжърка предпочита да гладува и с парите от закуски си купила грим.
      Мъжа вместо да си купи нормална кола за 50 000 например която му върши идеална работа той предпочита да даде 150 за гъзарска.Заради кефа и статуса.
      Същия този статус кара беден човек да си купи айфон за 2000лв.На лизинг за 2 години.На шестия месец той го счупил ама лизинга седи.
      Фейсбук получи огромна популярност заради същата основна причина.Дава ти самочуствие.Щтракаш колко си готин и чакаш да те харесат.
      На телефоните кое е най важното предимство?! Позна... камерата и директната връзка към фейса.Щтракаш и качваш на момента.Да завиждат другите.
      И още и още...

Коментар

Първоначално публикуван от I.Guberkov Преглед на мнение
        Колеги, правите сметки върху ползване по над пет години.
        Някои за 25-30.
        Тогава може и да не съм жив. Може да няма коли. Може да няма живот изобщо.
        Носете си новите дрехи
        NovemberCharlie много се надявам бъдещето в което живееш да дойде и при нас!
        Тук има интересен нюанс.
        Ако приемем, че “носене на нови дрехи” значи да избираш кефа срещу цената му (до някаква степен, естествено), то карането на стара, ама по-луксозна и/или спортна кола как се конкурира с карането на нов автомобил клас “до 40 хил. лв.”, който за краткост мога да наричам “превозно средство”?

Коментар

Това е Офроуд форум, та в тази връзка старите джипове, май нямат кой знае какви съвременни алтернативи по отношение проходимост, живучест и идиотоустойчивост. При леките - както и да е.
          "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Както написах по-горе, колата за мен е инструмент.
            Ако си правя кефа с нещо, то вече става хоби.
            Ако хобито на някои хора е да висят всяка неделя под нещо постоянно течащо от дифове и хъбове(визирам един комшия), то моето не е
            А да ти кажа на колата ми от 40 и малко хиляди не намирам екстра която да ми липсва. Повечето дори ги няма в двайсе годишните мерцове и аЛудита.
            Да, тъпкана е с електроника и за това мисля да се отърва от нея след изтичане на гаранцията.
            И живот и здраве, пак нова.
            Пък някой ден ако мога да си го позволя, ще си купя и една стара, с която да си правя кефа
            Човек е ~70% вода. Ако няма мечти или цели в живота, това е просто една вертикална локва.

Коментар

Първоначално публикуван от blago72 Преглед на мнение
              Тук има интересен нюанс.
              Ако приемем, че “носене на нови дрехи” значи да избираш кефа срещу цената му (до някаква степен, естествено), то карането на стара, ама по-луксозна и/или спортна кола как се конкурира с карането на нов автомобил клас “до 40 хил. лв.”, който за краткост мога да наричам “превозно средство”?
              Още по-интересен нюанс е,дали например да се возиш с нова луксозна кола често на "Пътна помощ" е кеф?Кой го плаща това?Ще имаш ли,и какъв заместващ автомобил,докато оправят шитовете един месец?Кой плаща лизинга през този период?Излизат прекалено много въпроси,ама както казват американците-дяволът е в подробностите.А какво казват рекламите,всички виждаме-някои вярват,други се съмняват,хора всякакви

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
                Това е Офроуд форум, та в тази връзка старите джипове, май нямат кой знае какви съвременни алтернативи по отношение проходимост, живучест и идиотоустойчивост.
                Да, но това е хоби. За хоби и аз бих си купил ТЛК 80.
                Със съдържащи ламелен или сферичен графит над 2,14% не разговарям.

Коментар

Първоначално публикуван от NovemberCharlie Преглед на мнение
                  Да, но това е хоби. За хоби и аз бих си купил ТЛК 80.
                  За някои хора не е хоби а работа - трябва им реален джип за да работят. Питай например съфорумника ни Gadev. Аз имам ТЛК 60 и извън обслужване от много време не правя нищо, освен това животът и да е тежък, пък тя не мрънка - да за мен е хоби, но офроудът а не ремонтите. Пробван е офроуд с РАВ4 (имам и такава) ... ми не става...

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
                    За някои хора не е хоби а работа - трябва им реален джип за да работят. Питай например съфорумника ни Gadev. Аз имам ТЛК 60 и извън обслужване от много време не правя нищо, освен това животът и да е тежък, пък тя не мрънка - да за мен е хоби, но офроудът а не ремонтите. Пробван е офроуд с РАВ4 (имам и такава) ... ми не става...
                    Мисля, че в съвременния свят работните коне са пикапите. Поне в Европа. А РАВ4 никога не е бил предназначен за офроуд.
                    Със съдържащи ламелен или сферичен графит над 2,14% не разговарям.

Коментар

Генезисът при от пикапите е от джипове или леки коли с всичките им болести на съвремието. "Работните коне" са капризни и болнави в голямата си част.

Коментар

Имах, железен голф1
                        А тези простотии се правят от името на всички ни.
                        Даника
                        Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

А -не,
                          железен е двойката -особено 1.8 бензин-двигателя умира след купето си

Коментар

Пътната помощ влиза в каското. Не ми се е налагало да я ползвам. Не ползвам и лизинг колата си е моя. Изобщо, да чукна на дърво, до сега моя кола не ме е оставяла на пътя. Това предполагам поради правилна и навременна поддръжка. Която обаче за автомобил в тийнейджърските си години започва да тежи и като финанси, и като отделено време.
                            Човек е ~70% вода. Ако няма мечти или цели в живота, това е просто една вертикална локва.

Коментар

И не носи никаква добавена стойност при продажбата. Наливаш едни пари, за кефа на следващия собственик.

Коментар

Първоначално публикуван от petkov_bb Преглед на мнение
                                А -не,
                                железен е двойката -особено 1.8 бензин-двигателя умира след купето си
                                Пикап1, 1,6д, оттам.
                                А тези простотии се правят от името на всички ни.
                                Даника
                                Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X