Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мистерия с горивото

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Мистерия с горивото

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
    В случая s_s1 може и да е прав .

Аз по критериите на Ясен съм талибанин : изкормил съм я и пълня на 100%.

Преди време , когато ходех по Северозапада все гледах да зареждам на една Берковска газстанция , щото над 20 литра ....даваха бонус чаша . Бях направил цял сервиз

Все се случваше обаче бутилката да не е празна когато зареждам ,..... докато веднъж пускайки "Петрохан" бях издухал цялата газ , че и на бензин минах .

Добрах се до въпросната газстанция . Просто казвам на юнака : "До горе!" . Бутилката - 40 литрова. Ама по едно време брояча стигна 40 л. , минава го .... 41...42...43.... Скачам и викам на юнака : "Спирай! " . Онзи : "Що бе , нали догоре? " "Догоре , казвам , ама сигурно вече пълниш и багажника" .

.... повече там кракът ми не стъпи , а след около 6 месеца я затвориха..... много други подобни обаче са си отворени и до днес
    Аз имах подобен случай на старата горублянска газ станция . Имах една Джета с уредба Ланди Харток от старите където на бутилката има десетина клапана . Тя поплавък няма пълни директно целия обем и разчита на изпускателен клапан при прегряване . Газта почна да ми свършва някъде около Вакарел изгорих всичко колата угасна и минах на бензин . Бутилката беше с обем 50 литра но никога и никъде не съм успявал да налея повече от 48 . На Горубляне колонката спря на 55 и нещо . Естествено вдигнах един лют скандал и се разбрахме да платя 50 литра .
    Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
      ..... Естествено вдигнах един лют скандал и се разбрахме да платя 50 литра ....
      С тях съм се карал още по времето , когато беше тая на "Корабчето" и една в "Люлин" . По време на скандала , газаджията (май Тео му викаха ) понеже няма какво да направи, вика : Добре , дай ми тогава паспорт на Уредбата и заверка за текущата година ! Щото сигурен , че нямам такова чудо - тогава беше кьорава работа . Остана обаче твърде учуден като му извадих редовните документи . На свой ред викам : Е ся ше седна тука и ше гледам , а ти ше искаш от всеки паспорта ! Който няма редовен (ако изобщо има )- връщаш го и да не зарежда , щом такава е Наредбата !
      .... в следващия момент гракнаха всички , които бяха на опашка и слушаха : Абе колега , айде бегай че требе да зареждаме ! До кога ше се дърляте ?! Я глей колко народ те чека . Викам :колегиии , колеги . Не видите ли че и вас ше ви изклецат ?! ... а един : Абе ти за една кинта ли си ?! (газта тогава беше 18 ст.)

.... това беше в навечерието на т.нар. Демократични промени . Още тогава усещах , че с този мат`риял нема да ни бъде и 5 демокрации да ни поднесат на тепсия. Ама това е друга тема.
      Последно редактирано от Vlado_Ts; 06-08-14, 21:26.
      Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Имам си всички документи още от едно време даже и тапия от 4 дневен курс за работа с газови уреди имам някъде из документите . По едно време още по татино без такъв документ не ти пълнеха и битова бутилка .
        Последно редактирано от sek.1; 06-08-14, 22:04.
        Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X