Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да обсъдим автобусите

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Да обсъдим автобусите

Както и симпатичното лъскаво кошче за използвани билети до предната врата на ЛАЗ-а..[/QUOTE]
    Ха ха ,Вени последните ти редове ме навяха на спомени.Лично з.м.с. Костадин Гурлев, мир на праха му,как на младини караики такъв ЛАЗ откъсвайки от кочанчето билетчето думал на бабите Баби,да го пазиш да го не смачкаш че ще го издавам!! На другия ден аиде за коняче!!
    Най-добре е да имаш богати приятели!!!
    Ако не ти дадат, барем няма да ти искат!!!

Коментар

Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
      ЛС-51 е Авия с българска каросерия, какво е участието на Чавдар в този автобус, ако тази каросерия е Икарус?
      Ами как каква СИВ малко ли МАН ове и ЩАЕР ри излагаха на панаира в Пловдив и цъкахме с езици около тях!А за АВИЯ та ме връщате в най хубавите младежки години! За мен това един прекрасен за вренето си микробус,първия които карах след като изкарах ресурса на амортизация още два пъти му сменяха номерата да изкарам и на парапушчиите дето бързо им тръснаха вълната, боклуци били! Втория които получих през деведдесета ходих чак до Барселона да карам току що сформирания нац. отбор по Таекуондо,не ме изложи!! Ако някои от вас е пътувал може да сподели А пък колко пъти ходих до капълъ чарши бог знаи,нямах място за печати!!

Коментар

Радослав Петков и Костадин Гурлев......
        ех..

Синята лада с белите раздувки. И блестящ, изтъркан от макадама алуминиев щит отдолу. Пред очите ми е...
        Имам личен спомен от тях, и в момента е пред очите ми.
        Завиждам ти, че си от Енина!
        Последно редактирано от Veni1; 06-02-16, 20:03.

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
          Радослав Петков и Костадин Гурлев......
          ех..

Синята лада с белите раздувки. И блестящ, изтъркан от макадама алуминиев щит отдолу. Пред очите ми е...
          Имам личен спомен от тях, и в момента е пред очите ми.
          Завиждам ти, че си от Енина!
          То да бе една! Ами Поршето,Нисана ,Цялата околия подир тях,колкото бензин се е изгорил и колко прах се е нагълтал бог знае?Веднъж тръгвайки за Хеброс бяхме 35 коли,на разклона на КЦМ то за Куклен полицаи се опита да ни спира ама като ни видя се хвана за главата!!! Споменииииии

Коментар

ама аз спирам, че темата е за автобусите..

Коментар

И да не си мисли някой че само ние сме произвеждали авто недоразумения Икарус 230 . Малко повече от половин нормален икарус с двигател на ИФА W 50 . Това чудо биеше по шум и смрад даже и най разнебитения М 3 Имам някакви спомени че съм видял поне 2-3 такива изгорели на времето . Натиснете снимката за да я уголемите

Име:ik230.jpg
Прегледи:1
Размер:54.2 КБ
ID:5702296
              Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от Самодържец Преглед на мнение
                А нас такъв ПАЗ ни водеха на Асамблеята, Рилския манастир и т.н. Това до към 7-8 клас, после вече спряха тия мероприятия и изчезна тоя автобус.

[ATTACH=CONFIG]850458[/ATTACH]
                Такъв ПАЗ имах 93г.

Щехме да пускаме автобусна линия до едни софийски села ама работата се разсъхна.....

Сложа му акумулатора от москвича 5 литра бензин и возех из Надежда на разходка „другарите“аз карам те си поркат отзад нещо като подвижна кръчма

Така го попилехме здрав рейс двигател на една страна купето за кокошарник на един друг човеки край.....
                К мирной жизни не пригоден.
                Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнение
                  ...аз карам те си поркат отзад
                  Що ли не вярвам докрай на това "разделение на труда" ?

Коментар

Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнение

Сложа му акумулатора от москвича 5 литра бензин и возех из Надежда на разходка „другарите“аз карам те си поркат отзад нещо като подвижна кръчма
                    Тъкмо се оглеждам за някакви бизнес идеи, това ми хареса "подвижна кръчма". За бизнес план и консултантски услуги ще си заплатя. Съвсем сериозен съм.
                    Всеки трети е шести

Коментар

В София не става. Ще се разливат и чупят чашите.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                        В София не става. Ще се разливат и чупят чашите.
                        С бърдучета може...
                        Ето - на Гагича тук-тука - за минимални инвестиции в транспортната част, и в глинени бърдучета - за внасяне на колорит при консумацията, и за минимални загуби..
                        Въобще - минимална работа..

Коментар

Лятно време един открит автобус обикаля София да разказва за забележителности. Може нещо подобно - ама наистина трябва да се направи нещо за чашите.

Коментар

Ами то в тоя автобус ще се возят два типа хора - едни, които се интересуват от софийските забележителности - на които въобще няма да им трябват чаши..
                            И друг тип - които въобще!!! не се интересуват от горните забележителности...
                            Тия вторите ще си пазят чашите - със сигурност.

Коментар

За тия дето не се интересуват от забележителностите не е задължително автобусът да се движи.

Коментар

Тя идеята си я има отдавна и е реализирана.
                                Цецо собственика на "Морския вълк" и на "Ред рок" Варна обикаля България лятото с алкохолни ентусиасти в открито бордово камионче екипирано с удобни фотьойли.
                                Виждал съм ги в Търново спрели до Полтава-голяма атракция са - рок бичи яко и всите пияни заляни окичени с разни алкохолни атрибути.
                                Land Rover Discovery II, V8 4.0
                                VW Golf VI variant
                                Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X