Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Относно АВИА ПРЕСЛАВ...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Относно АВИА ПРЕСЛАВ...

Олелейй!!! Зор работа!! Колега,тоя лагер се дума аксиален и е малко трудно да заяде.Провери дали долното цилиндърче вследствие дългото стоене нее клеясало и при натиска е останало в изпънато положение? Успех!!
    Най-добре е да имаш богати приятели!!!
    Ако не ти дадат, барем няма да ти искат!!!

Коментар

Колеги някой знае ли предавателното отношение на диференциалите на преслав 4х4? Предполагам, че са само един вид пиньон и корона или има различни ?

Коментар

Здравейте.Търся долна помпа за съединител за авиа преслав,но да не е от газ защото заради налягането чупи ушенцата за болтовете.Благодаря предварително>

Коментар

Първоначално публикуван от dobrito1 Преглед на мнение
          Колеги някой знае ли предавателното отношение на диференциалите на преслав 4х4? Предполагам, че са само един вид пиньон и корона или има различни ?
          Има в тези от Чавдарче,те са по-бързи иначе са взаимозаменяеми.

Коментар

От: До: Относно АВИА ПРЕСЛАВ...

Г.Н.П-роторна помпа-каква може да бъде причината задане качва гориво към дюзите.

Коментар

На първо място, може да не стига гориво до помпата.

Коментар

....което включва и проверка на подкачващата помпа.

На второ място : смуче въздух от капака на помпата или някъде около него . При силно притягане пък може да се пукне ( и такъв проблем съм имал).
                Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Леле натова какво съм теглил в казармата с това чудо на техниката.Смучеше въздух отвсякъде
                  Grand Vitra ddis 2008
                  SEAT Althea XL tsi 2010
                  Mitsubishi Canter

Коментар

Здравейте колеги имам един въпрос за това страшно чудовище АВИА . От около два месеца се опитвам по какви ли не странни начини да докарам някакви спирачи на моя АВИОН но без успех какво ли не опитах нови помпи гумички нови цилиндърчета и маркучи накладки но без успех . Проблема е че след като натисна педала на спирачката той пропада надолу и неще хич да се върне . Свикнах и вече да я карам без кои знае какви спирачки но ... Ако някои знае някоя хитрост ще съм благодарен да я сподели . Благодаря предварително !!!!

Коментар

Първоначално публикуван от EMILOV_KOPILOVCI Преглед на мнение
                      ...Проблема е че след като натисна педала на спирачката той пропада надолу и неще хич да се върне
                      Не помня каква беше спирачната помпа на пЛеслав (баща ми имаше такова преди бая време), ама така както разказваш бедата е около нея. В спирачната помпа трябва да има пружина която трябва да може да връща обратно целия механизъм, включително педала, в начално положение, даже и въобще да няма спирачна течност в системата. Поне на всички машини които съм виждал е така и прочее така помпата засмуква течност отначало като е празна. На двукръгови спирачни уредби пружините са съответно две, зад всяко бутало на помпата по една. Или пружината е нефелна, или буталцата заклинват защото цилиндърът е безобразно износен или по друга причина, или е износен лостовият механизъм на педала и той заклинва. Също може да заклинва сервоусилвателят (ама не помня имаше ли въобще такова животно там)

Вече като е обезвъздушена във връщането на педала обратно горе участват през хидравликата повече пружини и заклинването по-трудно се забелязва.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                        Не помня каква беше спирачната помпа на пЛеслав (баща ми имаше такова преди бая време), ама така както разказваш бедата е около нея. В спирачната помпа трябва да има пружина която трябва да може да връща обратно целия механизъм, включително педала, в начално положение, даже и въобще да няма спирачна течност в системата. Поне на всички машини които съм виждал е така и прочее така помпата засмуква течност отначало като е празна. На двукръгови спирачни уредби пружините са съответно две, зад всяко бутало на помпата по една. Или пружината е нефелна, или буталцата заклинват защото цилиндърът е безобразно износен или по друга причина, или е износен лостовият механизъм на педала и той заклинва. Също може да заклинва сервоусилвателят (ама не помня имаше ли въобще такова животно там)

Вече като е обезвъздушена във връщането на педала обратно горе участват през хидравликата повече пружини и заклинването по-трудно се забелязва.
                        Спирачната помпа е възможно най-простата.
                        Няма нищо проблемно в помпата.
                        Проблемите по спираната система идват предимно от блокирването на спирачните цилиндърчета.
                        Буталцата са алуминиеви и след корозиране спират движението в стоманеното цилиндърче.
                        Необходимо е сваляне,почистване и раздвижване,естественно и регулиране на ексцентриците.
                        Разбира се не спомевам ,че е необходимо и да има феродо по накладките.
                        Ако гореспоменатите неща са така Преславчето ще има перфектни спирачки !!!
                        Успех !!!

Коментар

Сервото съществува и върши доста добра работа. А колкото до спирачките след многобройни опити с какви ли не помпи накрая свалих една от ГАЗ 24 и сега кове като MAN .Все пак благодаря за съвета колега !!!!!

Коментар

Здравейте колеги благодаря за съветите за спирачките сега са супер !!! Но имам друг съществен проблем много е зле работата с гумите . Търсих къде ли не и от какво ли не но или са направо за мъгла или са нацепени като на стар индианец петите !! Питането ми е някой може ли да ми каже къде да намеря гуми които да стават >> !!!! Благодаря предварително ..

Коментар

Добър вечер! Да не отварям нова тема,ще ползвам тази тук. Колеги наскоро си купих един агретат с перкинс мотор, обаче e с роторната помпа и ми създава проблеми, не иска да качва добре гориво. Имам редова, но нямам зъбното колело, което се зацепва към ангренажа. Ако някой колегa има случайно за продан, да го взема, че тая попма няма оправяне. Поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от Rocco Преглед на мнение
                                Добър вечер! Да не отварям нова тема,ще ползвам тази тук. Колеги наскоро си купих един агретат с перкинс мотор, обаче e с роторната помпа и ми създава проблеми, не иска да качва добре гориво. Имам редова, но нямам зъбното колело, което се зацепва към ангренажа. Ако някой колегa има случайно за продан, да го взема, че тая попма няма оправяне. Поздрави
                                Питай на лично стария той има много части за Перкинз .
                                Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X