Сканията е 144 или 164
Всички скании ги обезвъздушавам като след като се напълни казанчето го надувам с въздух или.... Дори с уста (по безопасно е според мен) след което сама почва да си взима антифриза и вади въздуха и като свърши пак духам. Така ги правим ние. Иначе има специални връзки (на волвото е подобна) коята си представлява бърза връзка за въздух направо... Та тя си натиска клапана и го отваря(скоро си купихме уж уни за 120 кинта ама работи само на скания) И така е точиш и съответно пълниш с помпа каквато и да е
По-скоро е по-нова. 144 не можеш да я сбъркаш заради капаците на главите. Между 164 и по-новите (там R500 и нагоре) също има разлика в главите.
Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."
Даже доста пропушва като поработи вътре в сервиза и колегите реват "ЕЙ ХИТЛЕР"
На мен не ми хареса като цяло ,няма блокажи по мостовете скоростите ги търсиш като на уазка,но за времето си е бил Звяр.
Спирачки няква доста голяма сервопомпа спирачна течност и въздух не са можеби добра комбинация както и да е .
Иначе лебедката добре седи отзад ,нови гуми ,фургонче са замислили .
Ентусиасти всякакви ,искали с тая техника на времето из Африка да се разхождат
77 набор и има волан с диаметър на 200л варел.
Това бие с пъти по надеждност всичко съвременно . Няма електроника която да издаде багажа на най неподходящото място и в най неподходящото време . В общи линии каквото и да аварира може да се оправи на място с подръчни средства .
Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Някой ако е карал или имал вземане даване с подобен Камион МАН да сподели нещо.
Мостовете редукторни са Мерцедес с блокажи, Мотор V8 въздухар ,Ск.к -Автоматична
Колеги моят добър приятел е решил да си купи ето този камион и го интересува икономичен ли е и колко му е дължината на коша.Ще го използва за превоз на пилети.
Коментар