Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Дорога Сибирь. Mосква-Сибир
Свий
X
-
Коментар
-
От: Дорога Сибирь. Mосква-Сибир
Първоначално публикуван от smng0303 Преглед на мнение[ATTACH=CONFIG]703734[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]703735[/ATTACH]!
Получаваш ясна представа колко си никой и нищо срещу Природата.
А дали има снимки на оглозгани от вълците германци след Сталинград по пътя за ГУЛАГ?Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
Само DIESEL !!!
Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.
Коментар
-
Първоначално публикуван от мишоци Преглед на мнение...
А дали има снимки на оглозгани от вълците германци след Сталинград по пътя за ГУЛАГ?Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.
Коментар
-
Първоначално публикуван от slowtraveler Преглед на мнениеМоже и да има... Приятели ме канят на лов и риболов из едни такива краища и разправят - 'намереното оръжие го хвърляме в езерата, че да не стане някоя беля ако попадне в неправилните ръце. Намира се и техника - като паднал самолет и т.н., но в забутаните места - на другите е опоскано'... А това е още в Европейската част...Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
-
Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнениеНормално то войната се водеше основно в европейската част и в нея швабите бая зор видяха .Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.
Коментар
-
Първоначално публикуван от slowtraveler Преглед на мнениеМоже и да има... Приятели ме канят на лов и риболов из едни такива краища и разправят - 'намереното оръжие го хвърляме в езерата, че да не стане някоя беля ако попадне в неправилните ръце. Намира се и техника - като паднал самолет и т.н., но в забутаните места - на другите е опоскано'... А това е още в Европейската част...Всеки трети е шести
Коментар
-
Първоначално публикуван от Самодържец Преглед на мнениеЗаминавай бе, човек, не се чуди.Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
Само DIESEL !!!
Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Brazer Преглед на мнение
И по повод един по предишен пост-дали толкова много хора щяха да искат да пътешестват там,ако не им бяха "такива" пътищата!
Къде ти такива приключения по разни цивилизовани и благоустроени европейски и други пътища?!? И девствени,в което е и красотата на всичко!!Иво (таксито) Андреев
0988 91 80 50
Каджива Елефант 750 Лъки Експлорър 89-та
Коментар
-
Първоначално публикуван от slowtraveler Преглед на мнениеИмах предвид, че е що годе населено, а не е пустош, където 1000км да не срещнеш човек - там се среща на има няма 200-300кмБез цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
-
Първоначално публикуван от smng0303 Преглед на мнениеПознайте в коя страна и град има паметник в чест на Камион офроудър!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар