Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Дорога Сибирь. Mосква-Сибир
Свий
X
-
Коментар
-
От: Дорога Сибирь. Mосква-Сибир
Бах маамуПървоначално публикуван от smng0303 Преглед на мнение[ATTACH=CONFIG]703734[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]703735[/ATTACH]
!
Получаваш ясна представа колко си никой и нищо срещу Природата.
А дали има снимки на оглозгани от вълците германци след Сталинград по пътя за ГУЛАГ?Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
Само DIESEL !!!
Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.
Коментар
-
Може и да има... Приятели ме канят на лов и риболов из едни такива краища и разправят - 'намереното оръжие го хвърляме в езерата, че да не стане някоя беля ако попадне в неправилните ръце. Намира се и техника - като паднал самолет и т.н., но в забутаните места - на другите е опоскано'... А това е още в Европейската част...Първоначално публикуван от мишоци Преглед на мнение...
А дали има снимки на оглозгани от вълците германци след Сталинград по пътя за ГУЛАГ?Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.
Коментар
-
Нормално то войната се водеше основно в европейската част и в нея швабите бая зор видяха .Първоначално публикуван от slowtraveler Преглед на мнениеМоже и да има... Приятели ме канят на лов и риболов из едни такива краища и разправят - 'намереното оръжие го хвърляме в езерата, че да не стане някоя беля ако попадне в неправилните ръце. Намира се и техника - като паднал самолет и т.н., но в забутаните места - на другите е опоскано'... А това е още в Европейската част...Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
-
Имах предвид, че е що годе населено, а не е пустош, където 1000км да не срещнеш човек - там се среща на има няма 200-300кмПървоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнениеНормално то войната се водеше основно в европейската част и в нея швабите бая зор видяха .
Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.
Коментар
-
Заминавай бе, човек, не се чуди.Първоначално публикуван от slowtraveler Преглед на мнениеМоже и да има... Приятели ме канят на лов и риболов из едни такива краища и разправят - 'намереното оръжие го хвърляме в езерата, че да не стане някоя беля ако попадне в неправилните ръце. Намира се и техника - като паднал самолет и т.н., но в забутаните места - на другите е опоскано'... А това е още в Европейската част...Всеки трети е шести
Коментар
-
Аз пък искам да отида и да видя. Точно Сибир ме привлича и Дивото, а не Москва и градовете.Първоначално публикуван от Самодържец Преглед на мнениеЗаминавай бе, човек, не се чуди.Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
Само DIESEL !!!
Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.
Коментар
-
Интересни бяха кадрите,ама по интересното беше това дето говореха.Първоначално публикуван от Brazer Преглед на мнение
И по повод един по предишен пост-дали толкова много хора щяха да искат да пътешестват там,ако не им бяха "такива" пътищата!
Къде ти такива приключения по разни цивилизовани и благоустроени европейски и други пътища?!? И девствени,в което е и красотата на всичко!!Иво (таксито) Андреев
0988 91 80 50
Каджива Елефант 750 Лъки Експлорър 89-та
Коментар
-
Голяма територия какво да правиш . Винаги съм се чудил ако евентуално Хитлер беше спечелил войната как после щеше да контролира такива огромни територии . В наше време опита показва че практически не можеш да контролираш стотици пъти по малки територии въпреки че реално си постигнал военна победа .Първоначално публикуван от slowtraveler Преглед на мнениеИмах предвид, че е що годе населено, а не е пустош, където 1000км да не срещнеш човек - там се среща на има няма 200-300км
Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
-
В Магаданской области вся тяжесть работы по перевозке различных грузов на немалые расстояния всегда лежала на плечах автотранспорта, единственном реальном виде транспорта в регионе. Насколько я знаю, героический многолетний трудовой подвиг магаданских автотранспортников, был монументально увековечен всего тремя памятниками в виде отслуживших автомобилей. Это автопамятник Зил-164!Първоначално публикуван от smng0303 Преглед на мнениеПознайте в коя страна и град има паметник в чест на Камион офроудър!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар