Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Дорога Сибирь. Mосква-Сибир
Свий
X
-
От: Дорога Сибирь. Mосква-Сибир
Първоначално публикуван от nitro Преглед на мнениеНа мен ми е чудно как калкулират цената на транспорта там.
В казармата Краз с 14 тонна станция зад него стигаше към 100 литра разход на 100км. при голяма кал. Тук като ги гледам здраво са натоварени, а терена няма и база за сравнение.Както и това
https://www.youtube.com/watch?v=oRDE5HpgHKU
Последно редактирано от sek.1; 21-04-14, 13:39.Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
-
Първоначално публикуван от smng0303 Преглед на мнениеПодгрев при -50......[ATTACH=CONFIG]703837[/ATTACH]С гласово набиране - вечерта шефа казва на шофьора : "Утре в 7:00 тръгваме", и вебастото от 6:20 грее
Коментар
-
Първоначално публикуван от smng0303 Преглед на мнение[ATTACH=CONFIG]703413[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]703414[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]703415[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]703416[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]703417[/ATTACH]
Коментар
-
Първоначално публикуван от smng0303 Преглед на мнение[ATTACH=CONFIG]703734[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]703735[/ATTACH].....
Първоначално публикуван от Sibirski Преглед на мнениеОтпиши ги тези коли. .......Първоначално публикуван от smng0303 Преглед на мнение[ATTACH=CONFIG]703970[/ATTACH]0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
По федералките Лена и Колима от няколко години усилено се строи.Приятелите ми от Магадан казват,че дори с лека кола вече може да се стигне до там.Има няколко проблемни участъка които са "грунтовка".При много обилни валежи се разкалват ужасно.Горепосочените снимки са от преди 2010г.Сега и на проблемните участъци се насипва чакъл и се валира.Разбира се големи булдозери има на много места,в случай на нужда.Ако говорим са старото трасе или пътя на костите от Кюбеме до Кадъйкчан там нещата стоят по друг начин.Зимата пътя е проходим дори с мотор.През снеготопенето и дъждовете си е направо благо.Остават само около два месеца сухия сезон,но водните ями никога не пресъхват.Дълбочината им е около 1.20м.;1.50м.На много места те се заобикалят но и там си е опасно заради торфа и меката почва.Тази зима по стария път минаха двама германци с БМВ1200 с кош.Никакъв проблем.Както казват приятелите ми,вече да се ходи до Магадан не е нещо геройско.Затова запачва програма за изграждане на инфрастуктура до някои от големите лагери на ГУЛАГ.Туризъм ще развиват братушките.Иначе места за приключения има.Стария път предлага такива в изобилие.Догодина живот и здраве ще им ходя на гости,та ще видя на място как стоят нещата.Нека силата да бъде с нас!
Suzuki Grand Vitara
+34 642 91 4154
Коментар
-
Първоначално публикуван от Радо Метала Преглед на мнениеПо федералките Лена и Колима от няколко години усилено се строи.Приятелите ми от Магадан казват,че дори с лека кола вече може да се стигне до там.Има няколко проблемни участъка които са "грунтовка".При много обилни валежи се разкалват ужасно.Горепосочените снимки са от преди 2010г.Сега и на проблемните участъци се насипва чакъл и се валира.Разбира се големи булдозери има на много места,в случай на нужда.Ако говорим са старото трасе или пътя на костите от Кюбеме до Кадъйкчан там нещата стоят по друг начин.Зимата пътя е проходим дори с мотор.През снеготопенето и дъждовете си е направо благо.Остават само около два месеца сухия сезон,но водните ями никога не пресъхват.Дълбочината им е около 1.20м.;1.50м.На много места те се заобикалят но и там си е опасно заради торфа и меката почва.Тази зима по стария път минаха двама германци с БМВ1200 с кош.Никакъв проблем.Както казват приятелите ми,вече да се ходи до Магадан не е нещо геройско.Затова запачва програма за изграждане на инфрастуктура до някои от големите лагери на ГУЛАГ.Туризъм ще развиват братушките.Иначе места за приключения има.Стария път предлага такива в изобилие.Догодина живот и здраве ще им ходя на гости,та ще видя на място как стоят нещата.
Мой братовчед има къща за гости по морето и на няколко пъти идваха гости от Владивосток! Големи премеждия по пътя и невероятно приключение, когато разказваха. Пътуваха с Ленд Круйзъри ,по над 10000 км.и за 2 седмици в посока . Спят на открито и по Дачи, карат по път и оф като на много места няма и път,налагало се е да премостват и обхождат стотици километри. По пътя лов и риболов каквото изпадне. Най-интересното в тези хора е,че го правят 2-3 пъти! Големи хора, големи човеци, много интересни и изключително широко скроени!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Самодържец Преглед на мнениеДеденце твърде вероятно е да е!
Коментар
-
Първоначално публикуван от tanosliven Преглед на мнениеСамолети няма ли ,да си спестят четири седмици ?
Коментар
-
Първоначално публикуван от smng0303 Преглед на мнение......приключениеGrand Vitra ddis 2008
SEAT Althea XL tsi 2010
Mitsubishi Canter
Коментар
-
-
Реални "краш" тестове https://www.youtube.com/watch?v=sqywIzHiWSY И това http://mnogozle.com/video14884_kamaz....html:mrgreen:Последно редактирано от sek.1; 22-04-14, 19:40.Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар