Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Offroad кемпер

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Offroad кемпер

На мене и един такъв VW 4х4 ще ми свърши добра работа,

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1090503.jpg
Прегледи:1
Размер:145.8 КБ
ID:5683375

но по-евтин 14000 € не намерих.
    ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Има ли желание начини бол.
      Те тоя чичо го знаете, нали

https://www.mercedes-benz.com/en/mer...h-the-g-class/
      И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнение
        Не разбират правилно какво казвам някои хора ...
        Аз съм се спрял на базата на голям бус, 3.5т. Все още се колебая 4х4, или 4х2 ...
        Живот и здраве да е ще дам информация.
        Това с камионите и аз не го разбирам, освен ако не говорим за руснаци с газ 66. Но може и да не осъзнавам нещо. Местата, където ти трябва проходимост и товароносимост на камион не са толкова много вече, а аз не бих се завирал зорлем на такива места, освен ако няма алтернатива разбира се. Моето разбиране за превозното средство в едно пътуване е да може безопасно и безаварийно да те доведе до точка. Ще ми е много интересно да разбера за твоята идея.

Първоначално публикуван от trapper Преглед на мнение
        На мене и един такъв VW 4х4 ще ми свърши добра работа...
        Аз също доста време мислех за такъв бус, проблемът е, че новите модели на VW са наследили легендарността на старите (но само толкова) и са далеч над цена за 'народен автомобил'. За 14.000 евро нямаш шанс да вземеш Т5 калифорния (като на снимката) освен ако не е тежко пострадал. За парите за хубав такъв (дори и Т4) може да се вземе каквото и да е друго - което в много от случаите е и по-функционално, защото има или повече пространство или и баня+тоалетна или и двете.

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
        Има ли желание начини бол.
        Те тоя чичо го знаете, нали

https://www.mercedes-benz.com/en/mer...h-the-g-class/
        Напълно съм съгласен с теб. Този чичо ми е любимец, както и хора като този:
        http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=85286

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
          .... Ще ми е много интересно да разбера за твоята идея....
          Идеята е бусовете до към края на 2000 г. - все още са със старите ДВГ, разпределителна ГНП, само механично управление ...
          МБ Спринтер, Ивеко, Дукато и производните му, VW, Форд.
          Ако изискването е 4х4, мисля, че най добре е да се насочи вниманието към Спринтер.
          При конструкция с рама и само заден задвижващ мост, има възможност да се насади мост със 100% блокировка и да се усигури прилична проходимост за 4х2.
          После се почва с усигуряване на изолация, ЕЛ, ВиК, обзавеждане и т.н.
          Поздрави!

Коментар

Моето разбиране за превозното средство в едно пътуване е да може безопасно и безаварийно да те доведе до точка.
            А след определени години и поне удобство, ако не лукс - колкото и да не си го признаваме...
            А качествената изработка, от качествени материали и с качествен труд - струва едни пари... За караваните имах поглед и правех проучвания. И автоматик и климатик примерно си имаш винаги във "влекача", който така или иначе се използва по рационално и през останалото време. Та там обитаемата - жилищната част е отделена. Но ако я прибавим и нея, към мотор, шаси, агрегати, не винаги става годна и приложима за офф роуд. И ако не е качествена - т.е. скъпа - състоянието и поддръжката и, като 2-ра/3-та ръка става определяща...

Коментар

Като добавим и все по- актуалните теми без достатъчно полезна информация за ,,диво къмпиране" , освен базиран на джип, мен друго не ме блазни.
              Последно редактирано от veskov; 27-09-15, 13:28.
              А тези простотии се правят от името на всички ни.
              Даника
              Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Първоначално публикуван от ivied Преглед на мнение
                ... За караваните имах поглед и правех проучвания. И автоматик и климатик примерно си имаш винаги във "влекача", който така или иначе се използва по рационално и през останалото време....
                Каравана или кемпер е съвсем отделна и дълга тема. Двете имат крайно различни приложения. Наясно съм с плюсовете на караваната, но за мен тези на кемпера са неизмеримо повече (за моя вкус и начин на почивка). Твърдо не съм привърженик на влаковите композиции, особено, когато искам да изляза от асвалта, а това е често.

Коментар

Каравана или кемпер е съвсем отделна и дълга тема. Двете имат крайно различни приложения. Наясно съм с плюсовете на караваната, но за мен тези на кемпера са неизмеримо повече (за моя вкус и начин на почивка). Твърдо не съм привърженик на влаковите композиции, особено, когато искам да изляза от асвалта, а това е често.
                  ела да излезеш от асфалта на запад от Будапеща де някъде още може и да става тия от снимките, защо са ръгнали с тия кютуци насам и натам, ами за да погъделичкат номадското, по-далече от цивилизация, такси, еконорми, охрана на паркове, еко-полиция и... т.н. Въобще не коментирах за/против +/- на единия и другия подвид мотохоум... по-скоро отварях приказка за рационалното съотношение качество на изработка/цена/цели+приложение/време на използване...Щото, ако нямаш повече от 5 седмици отпуска в годината...
                  Последно редактирано от ivied; 27-09-15, 15:44. Причина: 5 седмици

Коментар

ела да излезеш от асфалта на запад от Будапеща де някъде още може и да става ...
                    По-скоро на север и на запад от Будапеща. ;-) Защото из цялата Адриатика хората все още си карат по черно.

Коментар

По-скоро на север и на запад от Будапеща. ;-) Защото из цялата Адриатика хората все още си карат по черно.
                      Нека силата бъде с нас, че още ги има !!!

За колко време, с жена и с багаж... И ако не си като бежанец/ците и на плажа има душ и тоалетна, че по някой места не може ей така, в гората а за тия 14 бона в евро, беше като една моя дилема за къща в планината, ами няма да я ползвам повече от 3-4 седмици в годината, за какво ми е? Имам си и градина, за какво ми е да ходя на работа с нея, както прави м/у впрочем един мой колега...

Коментар

За колко време, с жена и с багаж... И ако не си като бежанец/ците и на плажа има душ и тоалетна, че по някой места не може ей така, в гората ...
                        По-старите VW са с повече обем вътре. А и дупе знае 2 и 200, в случая относно багажа.
                        Виж този клип - 4 човека, 10 месеца, в един бус... Този пример въобще не е единичен случай.
                        https://www.youtube.com/watch?v=2z7RKjYtqu8

Коментар

дупе знае 2 и 200
                          Виж този клип - 4 човека, 10 месеца, в един бус... Този пример въобще не е единичен случай.
                          ааааааа нееее, така ще завърши:

Име:oldVW.jpg
Размер:131.0 КБ
ID:5683410

Иначе съгласен, ама то има и дупе-касичка сериозно мернах едно такова за някаква Коледа!
                          Значи, ако трябва да обобщим обобщението, за всеки влак си има пътници, май...
                          има много по темата 4Х4 кемпери
                          Прикачени файлове
                          Последно редактирано от ivied; 27-09-15, 17:06.

Коментар

Кемперче с повишена прох. си е благинка:

Име:12004064_961736977220370_8302228201721675638_n.jpg
Размер:91.2 КБ
ID:5683475!
                            И въобще не е задължително да струва безбожно много.
                            В Космоса никой няма да чуе писъка ти....

Коментар

Първоначално публикуван от bushiDO Преглед на мнение
                              ... И въобще не е задължително да струва безбожно много.
                              Шегуваш се, нали? Питай собственика на този от снимката ;-) Ако тези се правят както трябва, ТЛК 80, Патрол и всичко от този порядък са евтини автомобили.

Коментар

Шегуваш се, нали? Питай собственика на този от снимката ;-) Ако тези се правят както трябва, ТЛК 80, Патрол и всичко от този порядък са евтини автомобили.
                                Не се шегувам, но може би трябваше да уточним термина "безбожно" в контеста за цена на нещо

Иначе собственика съм го разпитвал на дълго и нашироко - баджанак ми е.
                                В Космоса никой няма да чуе писъка ти....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X