Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Offroad кемпер
Свий
X
-
От: Offroad кемпер
Има ли желание начини бол.
Те тоя чичо го знаете, нали
https://www.mercedes-benz.com/en/mer...h-the-g-class/И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнениеНе разбират правилно какво казвам някои хора ...
Аз съм се спрял на базата на голям бус, 3.5т. Все още се колебая 4х4, или 4х2 ...
Живот и здраве да е ще дам информация.
Първоначално публикуван от trapper Преглед на мнениеНа мене и един такъв VW 4х4 ще ми свърши добра работа...
Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнениеИма ли желание начини бол.
Те тоя чичо го знаете, нали
https://www.mercedes-benz.com/en/mer...h-the-g-class/
http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=85286
Коментар
-
Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение.... Ще ми е много интересно да разбера за твоята идея....
МБ Спринтер, Ивеко, Дукато и производните му, VW, Форд.
Ако изискването е 4х4, мисля, че най добре е да се насочи вниманието към Спринтер.
При конструкция с рама и само заден задвижващ мост, има възможност да се насади мост със 100% блокировка и да се усигури прилична проходимост за 4х2.
После се почва с усигуряване на изолация, ЕЛ, ВиК, обзавеждане и т.н.
Поздрави!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнениеМоето разбиране за превозното средство в едно пътуване е да може безопасно и безаварийно да те доведе до точка.
А качествената изработка, от качествени материали и с качествен труд - струва едни пари... За караваните имах поглед и правех проучвания. И автоматик и климатик примерно си имаш винаги във "влекача", който така или иначе се използва по рационално и през останалото време. Та там обитаемата - жилищната част е отделена. Но ако я прибавим и нея, към мотор, шаси, агрегати, не винаги става годна и приложима за офф роуд. И ако не е качествена - т.е. скъпа - състоянието и поддръжката и, като 2-ра/3-та ръка става определяща...
Коментар
-
Като добавим и все по- актуалните теми без достатъчно полезна информация за ,,диво къмпиране" , освен базиран на джип, мен друго не ме блазни.Последно редактирано от veskov; 27-09-15, 13:28.А тези простотии се правят от името на всички ни.
Даника
Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h
Коментар
-
Първоначално публикуван от ivied Преглед на мнение... За караваните имах поглед и правех проучвания. И автоматик и климатик примерно си имаш винаги във "влекача", който така или иначе се използва по рационално и през останалото време....
Коментар
-
Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнениеКаравана или кемпер е съвсем отделна и дълга тема. Двете имат крайно различни приложения. Наясно съм с плюсовете на караваната, но за мен тези на кемпера са неизмеримо повече (за моя вкус и начин на почивка). Твърдо не съм привърженик на влаковите композиции, особено, когато искам да изляза от асвалта, а това е често.ела да излезеш от асфалта на запад от Будапеща де
някъде още може и да става
тия от снимките, защо са ръгнали с тия кютуци насам и натам, ами за да погъделичкат номадското, по-далече от цивилизация, такси, еконорми, охрана на паркове, еко-полиция и... т.н. Въобще не коментирах за/против +/- на единия и другия подвид мотохоум...
по-скоро отварях приказка за рационалното съотношение качество на изработка/цена/цели+приложение/време на използване...Щото, ако нямаш повече от 5 седмици отпуска в годината...
Коментар
-
Първоначално публикуван от ivied Преглед на мнениеела да излезеш от асфалта на запад от Будапеща де
някъде още може и да става
...
Коментар
-
Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнениеПо-скоро на север и на запад от Будапеща. ;-) Защото из цялата Адриатика хората все още си карат по черно.Нека силата бъде с нас, че още ги има !!!
Първоначално публикуван от trapper Преглед на мнениеНа мене и един такъв VW 4х4 ще ми свърши добра работа,
но по-евтин 14000 € не намерих.а за тия 14 бона в евро, беше като една моя дилема за къща в планината, ами няма да я ползвам повече от 3-4 седмици в годината, за какво ми е? Имам си и градина, за какво ми е да ходя на работа с нея, както прави м/у впрочем един мой колега...
Коментар
-
Първоначално публикуван от ivied Преглед на мнениеПървоначално публикуван от trapper Преглед на мнениеНа мене и един такъв VW 4х4 ще ми свърши добра работа,
но по-евтин 14000 € не намерих....
Виж този клип - 4 човека, 10 месеца, в един бус... Този пример въобще не е единичен случай.
https://www.youtube.com/watch?v=2z7RKjYtqu8
Коментар
-
Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнениедупе знае 2 и 200
Виж този клип - 4 човека, 10 месеца, в един бус... Този пример въобще не е единичен случай.
Иначе съгласен, ама то има и дупе-касичкасериозно мернах едно такова за някаква Коледа!
Значи, ако трябва да обобщим обобщението, за всеки влак си има пътници, май...
има много по темата 4Х4 кемпери
Последно редактирано от ivied; 27-09-15, 17:06.
Коментар
-
Първоначално публикуван от bushiDO Преглед на мнение... И въобще не е задължително да струва безбожно много.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнениеШегуваш се, нали? Питай собственика на този от снимката ;-) Ако тези се правят както трябва, ТЛК 80, Патрол и всичко от този порядък са евтини автомобили.
Иначе собственика съм го разпитвал на дълго и нашироко - баджанак ми е.В Космоса никой няма да чуе писъка ти....
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар