Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Offroad кемпер

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Offroad кемпер

Първоначално публикуван от BDZ Преглед на мнение
    Вчера гледах едно Ивеко Дейли 4х4 ако се не лъжа ,беше направено в стил кампър обаче с възможност за бърз демонтаж на "контейнера" отзад. Поставя се на четири крака и вадиш Ивекото и предполагам можеш да си закачиш няква товарна каросерия да си вършиш работа. Ако е така и не се бъркам то такъв кампър би си струвал всяка стинка щото няма да е закотвен през цялата година за да чака една отпуска та да се поразмърда.
    Май няма как да се регистрира и с фургон, и с каросерия. Евентуално един фургон-кемпер и един работен фургон.
    Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Мисля си, че трябва да може да се регистрира без проблеми. Същото като с пикапите и кемперите дето се монтират върху тях за временно ползване. Регистрацията си е на мпс-то като шаси, а какво има върху него не би трябвало да е проблем щом не променя местата за седене или не превишава максималната допустима маса. Не претендирам за 100% достоверност на мнението, а просто си разсъждавам.
      Subaru Legacy 2.5
      Suzuki GS500 E

Коментар

Ми и аз разсъждавах, докато не отидох с фургона в КАТ и там ми написаха в талона "фургон" И аз имах едни идеи да се ползва без него, но бързо ми напомниха в коя държава се намирам.
        Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Ето го:
          http://www.campermarostica.it/it/roy...ii-600-pk-4x4/
          Only after the last tree has been cut down,
          Only after the last river has been poisoned,
          Only after the last fish has been caught,
          Only then will you find that money cannot be eaten.

Коментар

Сега като разгледах отново това което аз съм гледал ,там става въпрос за фирма ,която предлага самият контейнер ,който може да бъде монтиран или на ивеко дейли 4х4 или на още няколко автомобила ....А това ,което колегата по-горе е показал е оригиналният кампър на ивеко май,май.
            Ще си позволя да пусна линк от това кампърче за което говореn ,надявам се да не бъде таксувано като някаква реклама или търговски цели и тнт. .Ако обаче е в разрив с правилата на форума нека да бъде махнат линка,аз го пускам само като идея.

Коментар

И още една среща отново в Франция,на базата на МАН,извинявам се за качеството на снимките,но в движение с 60-70 км в час,с телефона на смрачаване при трафик снощи в Париж-толкова.Учуди ме окачването на задния мост-на пружини като при Унимога.
              Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Photo0141.jpg
Прегледи:1
Размер:88.1 КБ
ID:5528034

Име:Photo0142.jpg
Размер:101.3 КБ
ID:5528035

Име:Photo0143.jpg
Размер:90.8 КБ
ID:5528036Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Photo0145.jpg
Размер:103.6 КБ
ID:5528037Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Photo0146.jpg
Размер:93.0 КБ
ID:5528038
              Чувствам се силен-защото съм БЪЛГАРИН... Дан Колов
              Ноевия ковчег е направен от любители.Професионалистите,са построили "Титаник".
              0885 660 613

Коментар

Днес на офицерския плаж срещнах този 4x4 кемпер...
                Чудих се дали да пусна снимките в 'стари автомобили в движение'

Име:20141102_072519.jpg
Размер:160.6 КБ
ID:5620601

Име:20141102_072535.jpg
Размер:175.2 КБ
ID:5620602

Име:20141102_072547.jpg
Размер:187.9 КБ
ID:5620603
                Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
                Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

"Ултимативният" кемпер Да седиш пред "компа" и да плачеш!!!

https://www.youtube.com/watch?t=5&v=_BiuOF4ZzWc
                  ''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.

Коментар

Е защо да плачем? То това е направено да му се вземат парите, който ги има - ще ги даде.
                    Да си спомним "Харковчанка-1" и "2". Направени преди 50-60 години да се ходи до Южния полюс по работа.

https://www.youtube.com/watch?v=RqPerDUj6kw

Че май и още вървят.

https://www.youtube.com/watch?v=cILAJvf74Fo

Имаше навремето по кината един филм с тях, срещал съм го и в тюбето.

Коментар

Тия камьони дето ги пускате и подарък да са, практически са неизползваеми за повечето нормални хора.
                      Защо мисля така:
                      За цена на придобиване както казах няма да говориме.
                      Сфера на приложение за която си заслужава да се пътува с такова нещо е т.н. трети свят. В момента международната обстановка е отвратителна в големи региони от този "трети" свят и няма изгледи скоро да се оправи. Остават спокойни дестинации като Австралия и Южна Америка, които изискват прекосяване половината земно кълбо с кораб, преди да се стъпи на тези земи.
                      Разхода на гориво на тия камьони е сигурно над 40/100.
                      Таксите по магистрали, фериботи и въобще навсякъде където се плащат такси за минаване и престой са като за камьони.
                      Това нещо не си заслужава да се изкарва за 10-15 дни, колкото е отпуската на нормалните хора.
                      И т.н.
                      Тоест, ако мога да си позволя да не работя 3 месеца в годината, да изхарча за тия 3 месеца сума клоняща към 6 цифри в долари, такова нещо би ми свършило работа.
                      Отделен е въпроса колко бързо бих му се нарадвал, щото колкото и да е гот, не е като хотел 5 звезди, а и трябва някой да го кара. Което предполагам бързо ще откаже повечето мераклии за подобни приключения със статус мулти-милионер.

Коментар

Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнение
                        Разхода на гориво на тия камьони е сигурно над 40/100.
                        , щото колкото и да е гот, не е като хотел 5 звезди,
                        Средния разход е под 30. А тези, които си взимат подобни кемпери, ги взимат щото не искат хотели. Ако искаха 5 звездни хотели, могат да си ги позволят.
                        Всеки трети е шести

Коментар

Първоначално публикуван от Самодържец Преглед на мнение
                          Ако искаха 5 звездни хотели, могат да си ги позволят.
                          Да де, то на Андро мисълта беше, че ще им е по-евтино в 5 * ...

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
                            Да де, то на Андро мисълта беше, че ще им е по-евтино в 5 * ...
                            Вени, свободата да отидеш където си поискаш ...
                            На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Със семейство германци се засякохме на Шабла, пътуваха за Истанбул. Правен бил за пътешествие през Сахара, което са осъществили... Това разгъваемото на покрива е спалнята.

Име:20150629_183220.jpg
Размер:123.0 КБ
ID:5683235

Име:20150629_183236.jpg
Размер:106.3 КБ
ID:5683236
                              The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнение
                                Вени, свободата да отидеш където си поискаш ...
                                Естествено, ама това не се мери в пари..
                                Всъщност, в нищо не се мери.

Мерна единица за кеф няма.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X