Обява

Свий
Няма добавени обяви.

F-35

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Re: F-35

Например ф22, су35, пак фа ако щеш. Айде без последния, че се води 5 то.

Коментар

• От: Re: F-35

Първоначално публикуван от Daniel Преглед на мнение
      ..... су35, пак фа ако щеш. Айде без последния, че се води 5 то.
      На базата на кое учение или война, правим подобен извод ?
      От една страна имаме Ред Флаг с изводите от него и брошурата на производителя - от другата страна пак имаме брошура и .... какво друго имаме за сравнение и изводи ?

Коментар

• От: F-35

Първоначално публикуван от nitro Преглед на мнение
        ... Аз друго имах в предвид по-горе - разчепкване на всяка система на Ф-35, ...
        А темата не беше ли за Ф-35 или нещо бъркам? Що не отворите една тема за, примерно, С-400 или за руските средства за ПВО като цяло, па чепкайте и подлагайте на съмнение всеки един параметър. Хем ще е интересно да се прочете какво знае един виден специалист по руските радари като biol ...
        Ние не сме неутрални!

Коментар

• От: Re: F-35

Например ф22, су35, пак фа ако щеш. Айде без последния, че се води 5 то.
          Това на базата на какви данни го твърдиш?
          Със съдържащи ламелен или сферичен графит над 2,14% не разговарям.

Коментар

• Re: От: Re: F-35

Първоначално публикуван от NovemberCharlie Преглед на мнение
            Това на базата на какви данни го твърдиш?
            На базата на тт данни. Ако не си прочел, с интегрираните електронни джаджи от ф35.

Както и да е. Не ми се спори с фенове на нещо си.

Понеже не разбирам от самолети, но съм технически леко грамотен се доверявам на тт данни и клипчета. От ф35 не съм видял и прочел нищо което да го прави нещо повече от ф22. Освен може би електрониката.

Коментар

• От: Re: От: Re: F-35

На базата на тт данни. Ако не си прочел, с интегрираните електронни джаджи от ф35.

Както и да е. Не ми се спори с фенове на нещо си.

Понеже не разбирам от самолети, но съм технически леко грамотен се доверявам на тт данни и клипчета. От ф35 не съм видял и прочел нищо което да го прави нещо повече от ф22. Освен може би електрониката.
              По-интересно е за СУ-то.

Коментар

Първоначално публикуван от NovemberCharlie
                По-интересно е за СУ-то.
                Защо за СУ-то, и за кое СУ?
                За всеки ден прекаран в риболов господ дава по два
                0878 79 20 61 Борис

Коментар

Безаналаговото джудже, най-таковата джудже. Ясно.
                  Дайте по-сериозно
                  И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

• Re: От: Re: От: Re: F-35

Първоначално публикуван от NovemberCharlie Преглед на мнение
                    По-интересно е за СУ-то.
                    Сам си ги сравни. Знаш знаците за по голямо и по малко нали ???

Коментар

• От: Re: От: Re: От: Re: F-35

Спорите,все едно вие сте ги проектирали тези 'фърчила...баси...
                      Виден столичен ихтиолог

Коментар

Или пък летели на тях...

Коментар

• От: Re: От: Re: От: Re: F-35

Сам си ги сравни. Знаш знаците за по голямо и по малко нали ???
                          Ти имаш някакви твърдения, ти ги докажи. Ама не можеш.

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                            А темата не беше ли за Ф-35 или нещо бъркам? Що не отворите една тема за, примерно, С-400 или за руските средства за ПВО като цяло, па чепкайте и подлагайте на съмнение всеки един параметър. Хем ще е интересно да се прочете какво знае един виден специалист по руските радари като biol ...
                            Няма как да има тема за съвременен изстребител, без да намесим руското ПВО

Коментар

От ф35 не съм видял и прочел нищо което да го прави нещо повече от ф22. Освен може би електрониката.
                              Точно за това трябва да се дискутира тук. Самолетите от ново поколение.

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
                                Ти поне си в тази сфера и знаеш колко проблеми има тая електронна комуникация без никой реално да и пречи . А в случай на патаклама между големите и двете страни ще пуснат всичко което имат да заглушават и смущават този тип комуникации .
                                Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                                Още преди 3 страници ги сложих, явно не си обърнал внимание, какво значение има колко съм специалист, когато им други които директно решават проблема
                                Първоначално публикуван от biol Преглед на мнение
                                Едни ракетки, който не им пречи заглушаването има ги И за ф16
                                [ATTACH=CONFIG]903908[/ATTACH]
                                А за стелт на Ф35 има една стара поговорка, Вдига ли шум падащо в гората дърво, ако няма кой да го чуе
                                Та колко С400 има в Сирия?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X