Обява

Свий
Няма добавени обяви.

F-35

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: F-35

Първоначално публикуван от biol Преглед на мнение
    Напрактика да . Написал съм го в началото на темата.
    Мога и по образно - за да покрият само територията на окупирания крим на руснаците ще са необходими 1286 Ц400
    А руските радари ги знаем, Ф22 ако излети от Естония може да стигне москва без да бъде засечен.
    А след като бъде засечен , нали знаеш че трябва и да бъде прихванат
    Изброй 2 нови руски радара работещи в метровия и сантиметровия диапазон?

Коментар

Мога и по образно - за да покрият само територията на окупирания крим на руснаците ще са необходими 1286 Ц400
      А руските радари ги знаем, Ф22 ако излети от Естония може да стигне москва без да бъде засечен.
      Приятел , не вземам ничия страна!Ма голем тактик се извъди.нали се сещаш , че такова нахлуване няма да е по интернет.И летището(та) в Естония ще бъдат засипани от руски секакви ракети.Ти нещо объркА положението.Особено с евтиното фърчило.Не съм корифей в авиацията , но и непредубеден читател би се подразнил.И като земеш да ги пускаш тиа фърчила , насреща си няма да имаш нито един от този форум.А профита.С отсрещни средства!
      Бай бабо , че ша ода у гората , да ме не срещне...
      Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.

Коментар

Първоначално публикуван от jeko47 Преглед на мнение
        Приятел , не вземам ничия страна!Ма голем тактик се извъди.нали се сещаш , че такова нахлуване няма да е по интернет....
        Две имена те опровергават. Па ако щеш ги потърси и... в интернет: Mathias Rust.
        В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Боголюбе, искаш да кажеш, че руснаците не са го засекли? Или че са решили да не го свалят? Или са нямали техническата възможност да го свалят? Или са го сметнали за безопасен след като са го видели?
          Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
          Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

Първоначално публикуван от Любенов
            Изброй 2 нови руски радара работещи в метровия и сантиметровия диапазон?
            55Ж6М «Небо-М», Гамма-С1Е, Резонанс-Н,....
            За всеки ден прекаран в риболов господ дава по два
            0878 79 20 61 Борис

Коментар

Първоначално публикуван от jeko47 Преглед на мнение
              Приятел , не вземам ничия страна!Ма голем тактик се извъди.нали се сещаш , че такова нахлуване няма да е по интернет.И летището(та) в Естония ще бъдат засипани от руски секакви ракети.Ти нещо объркА положението.Особено с евтиното фърчило.Не съм корифей в авиацията , но и непредубеден читател би се подразнил.И като земеш да ги пускаш тиа фърчила , насреща си няма да имаш нито един от този форум.А профита.С отсрещни средства!
              Н
              Изобщо не съм искал да дразня никой. Но за съжаление се получава , когато желанията ни се сблъскат с фактите.
              Натиснете снимката за да я уголемите

Име:F-22-III.jpg
Прегледи:1
Размер:90.0 КБ
ID:5744314
              http://estonianworld.com/security/ph...rs-in-estonia/

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
                Две имена те опровергават. Па ако щеш ги потърси и... в интернет: Mathias Rust.
                Не съвсем. Че случката е издънка на съветската система за ПВО - издънка е. Ама в същност Руст на два пъти е бил прехванат от изтребители на ПВО. Още при първия прехват са видели, че нарушителят е малък спортен самолет. При втория прехват МиГ-23 е летял съвсем близо до Чесна-та и е могъл да види ясно каква е машината. Съответно не са били предприети някакви по-агресивни действия, което е разбираемо, но лично на мен не ми е ясно защо информацията се е запиляла някъде по трасето. най-вероятно е било някакво подценяване + административна неразбериха по трасето. А при двата успешни прехвата не са го атакували най-вероятно поради наличието към онзи момент на указания по самолети-нарушители да се стреля само след заповед от най-високо място (резултат от данданията след свалянето на корейския Боинг).

Оттам нататък работата е отишла на осиране. В един момент погрешно са го обозначили като "свой", а при трети опит за прехват изтребителите не са могли да установят визуален контакт поради това, че Чесната е летяла под облаците, а наземните служби са продължили погрешно да водят Чесна-та като свой хеликоптер и самолет, докато не е санало съвсем късно и хептен не е имало какво да направят.
                Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от gabocvet Преглед на мнение
                  55Ж6М «Небо-М», Гамма-С1Е, Резонанс-Н,....
                  Абсолютно!Като само модификациите на Небо са 3, метров, дециметров ,сантиметров. Отделно и Барьер-Е може да работи с С-400.

Коментар

• От: Re: F-35

Първоначално публикуван от Daniel Преглед на мнение
                    Аз не видях нищо уникално. Поне нещо дето не става с руските таралясници.
                    https://fakti.bg/collisions/view/154...aign=firstpage
                    За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Определено Ф35 ще замести Хариера

Име:AWS_2034.jpg
Размер:349.3 КБ
ID:5744325
                      А тук в страната на изгряващото слънце

Име:AWS_3593.jpg
Размер:60.8 КБ
ID:5744326

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                        Ама в същност Руст на два пъти е бил прехванат от изтребители на ПВО.
                        Като се обърне каруцата - пътища и оправдания много. Повечето сведения са всъщност оправдания на изпоуволнените заради инцидента висши офицери от руската ПВО. Били го видяли, прихванали, ама хуманизъм, ама Горби след корейския гаф им бил забранил, ама не им разрешили... Ами ако това самолетче носеше атомна бомба? И го управляваше някой загорял за колко беше там девственици в рая талибанин?

Коментар

• Re: От: F-35

Само да попитам с nitro да не сте роднини?
                          Стига с тази фенщина. Никой не е казал че самолета е лош. Напротив, натъпкан е с всевъзможни високотехнологични джаджи. Но според мен и не само, не е това което се очаква от изтребител 5 то поколение. Стелта свети като крушка в метровия обхват. Така че не е толкова невидим. И е доста назад от ф22 и су35 например. Общо взето е като любимите ми МФУ, нито принтер, нито скенер, нито факс. Определено съм съгласен че може да смени Хариер.

Коментар

• От: Re: От: F-35

Първоначално публикуван от Daniel Преглед на мнение
                            Стига с тази фенщина. Никой не е казал че самолета е лош.
                            Именно това се твърди последните няколко страници. Нещо като усвояване на евросубсидии от ГЕРБ било. В случая - напразно трошене на парите на американските данъкоплатци за да се нагуши ВПК-то.

Коментар

Бай Боголюбе, много "Ако".....
                              Никой не знае със сигурност какво е станало.Само във Форума има бая писано по въпроса.Има поставени много странни въпроси, с още по-странни последствия.Конкретни отговори обаче няма.Вероятно територията на Европейска Русия е с най-сложната, комплексна, ешелонирана и гъста ПВО в света.
                              Дали може да бъде преодоляна...не искам да знам.Последствията ще са грозни за нас като биологичен вид.
                              Ще ми е интересно като бъде обяснено на момчетата с F-15 и F-18 защо им взимат проверените птичета, а им се набутва микровълнова, с функция на пералня, която всъщност е ударна бормашина, работеща под Андроид версия 1.2.3, и прави мусака само като се смени софтуера с друг, но става бързо, е струва там едни пари...
                              Младежи, уважавайте старостта - тя е вашето бъдеще...
                              0887/осемпет 66 4осем

Коментар

Първоначално публикуван от Маркони Преглед на мнение
                                Бай Боголюбе, много "Ако".....
                                Никой не знае със сигурност какво е станало...
                                Дали може да бъде преодоляна...не искам да знам.Последствията ще са грозни за нас като биологичен вид.
                                Ще ми е интересно като бъде обяснено на момчетата с F-15 и F-18 защо им взимат проверените птичета, а им се набутва микровълнова, с функция на пералня, която всъщност е ударна бормашина, работеща под Андроид версия 1.2.3, и прави мусака само като се смени софтуера с друг, но става бързо, е струва там едни пари...
                                Със сигурност се знае, че 18-годишен германец с "Чесна / Сесна" (на когото както му харесва) я преодоля и кацна на Червения площад. А това, че работи на "Андроид" защо непрекъснато се върти като опорна точка тука ? Откъде го измислихте. Спуснато отгоре ли е?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X