От: „Атомната авиация” на ПВО и ВВС на БНА
Не знам дали ракетната бригада в Кабиле е имала ЯБГ,но като хлапета си играехме около поделението и близката гора Ормана /където в последствие бяха обособени стартовите позиции/.Та от всичко което съм видял малко вероятно да е имало.Виж носители може би-да.
Не знам дали ракетната бригада в Кабиле е имала ЯБГ,но като хлапета си играехме около поделението и близката гора Ормана /където в последствие бяха обособени стартовите позиции/.Та от всичко което съм видял малко вероятно да е имало.Виж носители може би-да.
), съветите орязват ЦЯЛАТА авиация, не само МиГ-29, а ВСИЧКО.29-ката просто е най-новият самолет и последно доставен.А компонентите свалени от тази дейност, предполагам са прибрани в СССР(възможно унищожени на място, но тази версия мисля че няма да е вярна).След като вече няма да има Варшавски договор, всякакви договорки отпадат та какво остава за ядрено оръжие за нашите ВВС, след като то трябва да се осигури от доскорошният съюзник а такъв вече няма.След като нямаме собствено ядрено оръжие за какво са ти специалисти че и носител? САЩ няма да ни доставят, те си имат по верни съюзници от нас за целта(макар някои от тях да си действат по собствени сметки).
и не бяха навлязли подобни униформи масово в армията.
Коментар