От: Мотоделта с ETZ-251
Отзад напред:
Колесника от снимката ще го демонтирам. Вече е монтиран
ама ми изглежда куцо нещо.
Паля от винта. В началото много ме притесняваше това, сега като че ли посвикнах. Все си мисля да сложа некаква пищялка да пищи когато е на контакт, да не остана и без ръце като превъртам.
ЕТЗ-то тегли много яко. А и един пилот, който го е карал преди 2 години ми каза, че си лети много добре тази делта. Той е доста по-тежък от мен. В момента мотора си работи перфектно и на ниски. Беше много високо нивото на бензина.
Аз ако ще правя цялата количка - нема да ми достигнат неколко сезона пак
Предпочитам да потегна тази. И аз си мисля, че е по-скоро посукано нещо, отколкото конструктивен проблем.
А защо си така негативно настроен за течният метал? лепят се кардани дори с него
И как е захваната стоманената втулка към дурала? гореща преса?!?! Аз бих я хванал със скоба и на по-голяма дължина, ама то вече е направено.
Отзад напред:
Колесника от снимката ще го демонтирам. Вече е монтиран
ама ми изглежда куцо нещо.Паля от винта. В началото много ме притесняваше това, сега като че ли посвикнах. Все си мисля да сложа некаква пищялка да пищи когато е на контакт, да не остана и без ръце като превъртам.
ЕТЗ-то тегли много яко. А и един пилот, който го е карал преди 2 години ми каза, че си лети много добре тази делта. Той е доста по-тежък от мен. В момента мотора си работи перфектно и на ниски. Беше много високо нивото на бензина.
Аз ако ще правя цялата количка - нема да ми достигнат неколко сезона пак
Предпочитам да потегна тази. И аз си мисля, че е по-скоро посукано нещо, отколкото конструктивен проблем. А защо си така негативно настроен за течният метал? лепят се кардани дори с него
И как е захваната стоманената втулка към дурала? гореща преса?!?! Аз бих я хванал със скоба и на по-голяма дължина, ама то вече е направено.
Коментар