Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тракторите с които работим...или кой какъв трактор/и притежава?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Тракторите с които работим...или кой какъв трактор/и притежава?

Първоначално публикуван от bebo2973 Преглед на мнение
    Kолеги, ето и нещо от мен.MASSEY-FERGUSON 25 конски сили, образец 1960 год.Напълно работещ но.....как.И така моята история.Когато закупих тракторчето беше с нафтова помпа марка MOTORAL и един ден се скапа. И така лутане, лутане само нерви, невъзможна се оказа поправката-няма части.Отивам аз при един дядо на 70 год. стар помпаджия, работил в някакъв голям завод преди да се пенсионира.Доведох го, той погледна ,поогледа и рече-така, толкова обороти въртящ момент на двигателя, намери ми помпа от лека кола марка BOSCH. Щял да намали налягането на тази помпа, иначе щяло да скъса коляновия вал.За захващането на помпата трябвало фланец, който той направи.Направо падах от смях не пред него де,но уви цялата тази история стана перфектна.MASSEY си работи перфектно.Нали е малко шашаво да се повярва- помпа от лек автомобил да се присади на трактор.Но на този свят най - изобретателните човеци са БЪГАРИТЕ.Имам огромното желание да ви кача много снимки, но съм младши участник и нямам лимит.След известно време ще кача още снимки.
    ;ми аз на моя първоначално бях сложил помпа от голф .и двете свободни тръбички от високото налягане ги отведох към излишната нафта .после си присадих помпа от Т25 .и с двете помпи проблем не съм имал .

Коментар

Eто и обещаните от мен снимки - оригиналната помпа и присадената.
      Прикачени файлове
      Здравето е щастие.Трудът е едно голямо възнаграждение.Децата са смисъла на живота.
      GSM-0878722322

Коментар

Моя трактор Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Изображение033.jpg
Прегледи:1
Размер:97.8 КБ
ID:5199836
        Прикачени файлове

Коментар

ето и втория беше транспортен но му сложихме една фадромка

Коментар

дава ми някаква грешка и немога да кача снимката за което се извинявам
            Първоначално публикуван от fermer 10 Преглед на мнение
            ето и втория беше транспортен но му сложихме една фадромка

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Изображ.036.jpg
Размер:123.0 КБ
ID:5207975май се получи най сетне
              Първоначално публикуван от fermer 10 Преглед на мнение
              дава ми някаква грешка и немога да кача снимката за което се извинявам

Коментар

• От: До: Тракторите с които работим...или кой какъв трактор/и притежава?

Първоначално публикуван от ivo_KLR Преглед на мнение
                Ето я и мойта техника

БРАВО КОЛЕГА МНОГО ДОБРЕ СТЕГНАТО ЮМЗ Е поздравления

Коментар

Да се похваля и с моите машини.
                  1.Трактор т 25а Натиснете снимката за да я уголемите

Име:t 25a2.jpg
Размер:152.6 КБ
ID:5299370 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:t2.jpg
Размер:119.2 КБ
ID:5299369Натиснете снимката за да я уголемите

Име:t.jpg
Размер:123.9 КБ
ID:5299368Натиснете снимката за да я уголемите

Име:t25 dvigatel.jpg
Размер:140.6 КБ
ID:5299372Натиснете снимката за да я уголемите

Име:t25.jpg
Размер:150.6 КБ
ID:5299373Натиснете снимката за да я уголемите

Име:t25a.jpg
Размер:139.9 КБ
ID:5299371
                  2.Трактор т 40 анНатиснете снимката за да я уголемите

Име:t4o.jpg
Прегледи:2
Размер:119.4 КБ
ID:5299379Натиснете снимката за да я уголемите

Име:t40.jpg
Размер:141.3 КБ
ID:5299380Натиснете снимката за да я уголемите

Име:t4.jpg
Размер:155.8 КБ
ID:5299381Натиснете снимката за да я уголемите

Име:t dvigatelq.jpg
Размер:179.2 КБ
ID:5299382Натиснете снимката за да я уголемите

Име:moto4as.jpg
Размер:114.2 КБ
ID:5299383Има си и климатикНатиснете снимката за да я уголемите

Име:klimatik.jpg
Размер:165.0 КБ
ID:5299384Натиснете снимката за да я уголемите

Име:tablo.jpg
Размер:173.3 КБ
ID:5299385.
                  3.Зърнокомбайн Massey Ferguson 30,стара техника,но работи като часоовникНатиснете снимката за да я уголемите

Име:MF.jpg
Размер:141.3 КБ
ID:5299386(довечера още снимки)
                  Fiat Panda 4x4 , Opel Astra 1.7 TDI , Opel Tigra 1.4 Ecotec

Коментар

Първоначално публикуван от taran Преглед на мнение
                    Да покажа и аз какво се появи в двора по празниците ...Тракторчето е самоделка,ДВГ-едноцилиндров дизел ИФА,някъде от 70-те години.СК-тристепенна от ГАЗ 69,мотокарни мостове.
                    Идеята е,да се монтира повдигащото устроиство от електрокар и да се ползва за преместване на разни неща ...
                    Търся всякаква информация за въпросния двигател,че в нета нищо не откривам засега.

Двигателят е 1KVD8SL. Имам книга за двигателя с чертежи, размери, данни, http://dox.bg/files/dw?a=b30a1fe906 . Двигателят е 6.5hp@3000rpm, 16.5Nm@2300rpm, 400cc, диаметър х ход на буталото 80мм х 80мм; топлинна хлабина на клапаните - 0.15мм, разпръсквачи BOSCH DN12SD12, налягане 120bar, масло 15W40 - 1.8 литра;
                    Каквито данни ти трябват питай, ще помогна с каквото мога.
                    Последно редактирано от fairground; 18-09-11, 22:04. Причина: поправка на линка

Коментар

Първоначално публикуван от fairground Преглед на мнение
                      Двигателят е 1KVD8SL. Имам книга за двигателя с чертежи, размери, данни, http://dox.bg/files/dw?a=b30a1fe906 . Двигателят е 6.5hp@3000rpm, 16.5Nm@2300rpm, 400cc, диаметър х ход на буталото 80мм х 80мм; топлинна хлабина на клапаните - 0.15мм, разпръсквачи BOSCH DN12SD12, налягане 120bar, масло 15W40 - 1.8 литра;
                      Каквито данни ти трябват питай, ще помогна с каквото мога.

Благодаря,за информацията.Ако има нещо ще питам.
                      Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Цяло лято ЮМЗ-то си действа с полската балирачка.А по между другото това с фадромната се продава уредбата е българска каварна
                        Прикачени файлове
                        Обяснимо е даже и нелогичното. Дали ще го разбереш зависи само от багажа в китарата ти.

Коментар

Трактора е МТЗ-5ЛС музеен експонат, ретротрактор модел 1971 и е само на 300 моточаса, всичко е фабрично оригинално.
                          Прикачени файлове

Коментар

Това МТЗ... http://www.youtube.com/watch?v=bueTt...eature=related Ето това се нарича реставрация!!!
                            Fiat Panda 4x4 , Opel Astra 1.7 TDI , Opel Tigra 1.4 Ecotec

Коментар

Първоначално публикуван от Driftacha Преглед на мнение
                              Това МТЗ... http://www.youtube.com/watch?v=bueTt...eature=related Ето това се нарича реставрация!!!
                              Имаш ли представа как сваля боята до метал?
                              Обяснимо е даже и нелогичното. Дали ще го разбереш зависи само от багажа в китарата ти.

Коментар

Първоначално публикуван от radoslav94 Преглед на мнение
                                Имаш ли представа как сваля боята до метал?
                                Изглежда песъкоструено.
                                Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X